Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care este definitia creatiei din textul cuvant de Tudor Arghezi definitia in general mi-au dato la romana va rog ajutati-ma!
Cum fac o galeata pe minecraft dar va rog numi dati siteuri ca ma ancurc mai mult va rog
Salut de unde as putea sa iau si eu comentariu poeziei: Randuri pentru carte scrisa de Ion Minulescu
Imi puteti da modele de teza clasa 6 semestrul 1 la mate si romana, va rog? De asemenea daca puteti da si un link pentru a gasi prima etapa la euclid si arhimmede clasa a 6 din ultimi 3- 4 ani? Dau funda...? (mai mult)
Cum se citeste 177, 165,399?
:) Cum pot sa invat italiana mai repede si mai usor? :)
Este adevarat ca in trecut in Japonia legile le permiteau samurailor daca vroiau sa omoare pe oricine nu era samurai si pentru simplul fapt de a-si testa taisul sabiei?
am nevoie de ajutorul vostru: O baba are 3 ficiori 1)taie carne dar nu maninca 2)cinta dar nu danseaza 3)ia bani si nu intoarce niciodata Imi spuneti ce profesie are fiecare.
care este importanta clturii geto-dacice la dezvoltarea poporului roman de astazi?
Vreau si eu instrumental-ul de la aceasta melodie: http://www.youtube.com/watch?v=UP_Bdm_L6i0
Saptamana care vine se face in scoala preselectie pentru trupa de teatru si trebuie sa pregatesc un monolog si un dialog. Puteti sa imi dati niste linkuri cu niste monologuri /dialoguri ...? (mai mult)
Stiti vreo carte care sa aiba un personaj ce seamana cu Nica?
Stiti cum se numea site-ul acela care erau tot felul de desene facute de uitilizatori!? Cum se numea?
1. Cu ce instrumente pot sculpta. FUNDA!+ 2. spuneti-mi si mie nume pentru fb gen LlyZzy
aveti idee cam ce intrebari se pun pentru miss boboc?:)
Vreau sa invat limba germana, ma puteti ajuta?
Am nevoie de niste imagini in creion sau in culori sa fie pictate unde sunt reprezentate niste carti sau un copil ce duce niste carti ceva legat de scoala sau ceva de geografie de exemplu: un...? (mai mult)
Cine stie poezii sau melodii sau cantareti germani/in germana?
Spuneti-mi si mie un caz "adevarat" cu fantome din Romania. Si nu dupe youtube sa u fenomene strani nu din astea ceva real din Romania. funda
Cum se numeste acea opera a lui Da vinci in care este prezentat acel corp uman faimos?
Imi poate spune cineva pe ce se bazeaza profilul "fotografie" la liceu? Desigur, stiu ca in a 9-a mergi pe arte plastice, dupa grafica si de abia apoi fotografie.
Buna TPU si toti utilizatorii:);;), am nevoie de o carte de matematica M2, autori Burtea. Care stie si poate sa ma ajute? P.S. Sunt din Iasi!:)
Salut.Cine stie cum se pune modul painball pe server la counter strike 1.6?? Dau funda...
Stiti cumva unde se fac casting- uri pentru filme? Adica cat mai repede un site ceva nustiu orice as vrea sa joc intr- un film adica stiu sa cant sa joc si altele am fost si la teatru dar numai...? (mai mult)
Urgent! Caut o fabula de Phaedrus(un poet latin), am tot cautat pe net dar nu am gasit decat prezentari de carte pentru a o cumpara iar eu tema o am pentru maine, vineri.Va rog daca se intampla sa aveti...? (mai mult)
Am o intrebare legata de engleza, dar nu este pentru scoala: Care sunt verbele la prezentul simplu?
Ce site-uri de pe care as putea sa invat sa desenez stiti?
Ce imp. a avut aparitia tiparului?
Buna TPU. Imi poate da cineva un site unde sa gasesc toate notiunile de la biologie (definitiile) din clasele 5-8?
Era un link cu o sperietura teribila iti aparea o fata care tipa etc...cine o stie? RAPID!
Spuneti-mi si mie ce imagine pot desena pe o coperta de revista?
Am ceva de pictat. Tema este Viziune Europeana. Trebuie sa pictez ceva legat de Europa dar ce? Imi puteti da idei? Funa
Cine imi propune si mie niste teme cu referire la miss si mr liceu?:D
Am niste culegeri de la scoala nefolosite si as vrea sa le vand. Stie cineva unde pot face un site/blog sau ceva de genu pe care pot pune poze cu culegeri si informatii +pret. Multumesc.
Buna problema mea este urmatoarea : sunt la profil de filologie bilingv engleza- germana si imi place materia pe care o fac fiindca vreau sa cunosc aceste limbi, dar as vrea sa ma mut la liceul economic,...? (mai mult)
Salut din nou! Imi dati va rog linkul de la episodul ala cu Fetitele PowerPuff cand ele fac curat in dulap si apoi isi amintesc amintiri. Si intr.o amintire ele isi amintesc cand sunt mai mari si frumoase...? (mai mult)
Imi poate defini cineva termenii:geografie istorica,oronime, epoci istorice? dau funda celui care mi le defineste pe toate 3
In limba ta de grigore vieru este o Ars poetica? dau funda pentru raspuns
Cum postez niste desene pe www.visualart.com iar ceilalti de pe forum sa comenteze? P.S.: desene de design vestimentar :);)
de ce nu a mai pus mana Pip(Marile Sperante) pe averea lui Abel Magwitch?
Ce spuneţi de o vizită la Festivalul Tomorrowland?
HEy all! As vrea sa imi pictez si eu ceva pe perete dar nu stiu exact ce vopsea sa folosesc? Cine se pricepe please help! Funda la schimb!:) Thanks!
dati- mi si mie va rog niste site- uri cu kirigami sau cum se mai numesc pop up card. ca sa gasiti site- uri mai bune cautati pe google.it sau orice google din orice tara. se gasesc stie- uri bune dar ...? (mai mult)
:) Cumpar manual de biologie clasa a XI-a editura SIGMA, an 2000-2003, si editura TEODORESCU inainte de 2000. Ma poate ajuta cineva?
Tin minte ca am vazut mai demult un fel de documentar despre actorie in care spunea ca se cauta in teatre actori buni si li se dau roluri in filme. E adevarat? Se intampla asa si in strainatate?
Ce culori sa adaug peste o lavabila roz pentru a a junge la culoarea visiniu?
Salut, eu am o mare pasiune pentru calculatoare, sunt mult mai bun ca multi colegi, am invatat singur sa instalez windows si tot ce e necesar, asta cand aveam pc de 6 luni dupa am trecut sa il desasamblez...? (mai mult)
Vreau sa raspunda doar cei care urmeaza aceste studii sau le.au terminat...Cum e viata de arhitect? De la viata la facultate pana la un proiecte si plata...Sunt in clasa a 8- a si vreau sa stiu ce ma asteapta...? (mai mult)
imi puteti da poze cu jucarii pentru perusi pe care le pot face si eu? MRS FUNDA!
Vreau si eu rezumatu carti pulbere de stele cartea nu video?! va rog! multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput