Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
O lopată poate fi un element poetic?
Asemanari si deosebriri intre japonezi si thailandezi? Mereu m-am intrebat ce au in comun si ce nu. Ma intereseaza in punct de vedere cultural.
Hey TPU! Am de gand sa dau probele pentru Colegiul National de arte Regina Maria, specializarea ARTA ACTORULUI. Printre probe trebuie sa cant un cantec, insa nu stiu ce cantec sa cant. M- am gandit ...? (mai mult)
Hey, cei care se pricep la graffiti. Ce spray-uri preferați? Loop sau Black montana? Și de ce? Care spray e mai bun? Fundă :p
Unde găsesc cărți sau informații despre arhitectura comununista a Bucureștiului si cea anterioara? Vreau sa știu un fel de before si after 1970. Poate si cu fotografii din Bucureștiul din anii ...? (mai mult)
Merge cineva la liceul de arte din sibiu anul asta? Daca da, mai trebuie sa dam probe sau merge si cu portofoliu? Credeti ca se intra greu?
Care este simbolul fertilitatii?
As vrea sa stiu ce numere merg cel mai bine pe urmatoarele masini : wahl senior, wahl magic clip si wahl senior. As vrea sa le las cu numerele puse pe ele, sa nu mai stau sa le schimb. Mentionez ca folosesc...? (mai mult)
Cum pot atrage atenția unei edituri pentru a- mi publica cartea? Recent am finalizat un manuscris, am rugat câteva persoane sa îl citească și tuturor le- a plăcut. Vreau neapărat sa îl public ...? (mai mult)
Buna! Cine imi poate recomanda niste acrilice FOSFORESCENTE(glow in the dark) bune, vizibile, dar sa se vada alb pe foaie? As vrea o culoare deschisă de preferat alb si in intuneric tot alb, stie...? (mai mult)
Hei TPU! Vreau să îmi vopsesc niște tricouri. E suuficient dacă folosesc culori acrilice? Sau e nevoie de culori textile? Am luat mai demult niște culori acrilice ieftine din Jumbo care s- au crăpat...? (mai mult)
Salut. Este cineva pe aici care pictează în ulei? Mi- aș dori să încerc, dar este un proces destul de intimidant. Dacă puteți să mă ajutați cu câteva informații despre ce anume îți trebuie...? (mai mult)
Carti online sau sa le ai in mana? De ce?
Buna! Daca sunt eleva la un liceu de muzica pot beneficia de gratuitate la concertele de muzica clasica, pe baza carnetului de note?
TPU știți cum se numește cel care face ilustrații, desene pentru cărțile de colorat? Adică cine se ocupa? Ms dau și funda!
Salut. Am creat un portret digital și aș vrea să îl am în formă fizică, ca un tablou. Deci, care ar fi cea mai bună metodă de imprimare? Ceva care să arate pictural.
Am nevoie de idei. La desen avem de desenat un obiect oarecum banal, simplu, dar să-i adăugăm ceva nou și inovator ca să fie unic și special. Nu am nicio idee. Ajutați-mă va rog!
Care este legătura dintre apartheid și prejudecăți?
Am scris ceva bizar. Credeam ca merită împărtășit deci... Vreau doar sa stiu daca suna weird. Limbile ceasului nu apucă să sărute umbrele Iar distanța dintr- e noi creste Vorbe usoare ale...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva povesti de dragoste?
Ce insemna Pastele inainte de Hristos si chiar in perioada cand el traia? Pentru noi acum pastele inseamna invierea domnului, dar pentru ei ce insemna?
Salut. Mă poate ajuta cineva cu o informație? Am spray- uri de graffiti, am folosit câteva extrem de puțin doar ca sa văd cum sunt cap- urile. Însă, cum pot verifica câtă vopsea mai am in spray-...? (mai mult)
Salut. Exista vreun loc legal de graffiti prin București?
Salut. Cum pot sa nu fiu prins daca fac Graffiti? Nu fac mâzgăleli, chiar lucrez la desene și am pasiune pentru acestea. Însă aș vrea să știu dacă există vreo zona prin București unde sa nu...? (mai mult)
Erau Tesla și Edison dușmani?
Salut TPU! Ma ajuta cineva? Am acest ceas RAKETA insa in 1- 2 ore de scroll nu reusesc sa gasesc ce model este. Vreau sa stiu macar modelul ca sa vuleg informații despre ceas https://imgur.com/a/Oqsqnwh ...? (mai mult)
Bunaaa! Nu stiti ce fel de hartie este folosita pentru albumele CD? Am cateva albume si toate au acelasi tip de hartie, un pic glossy/shiny. ma refer la artworkul albumului (booklet si back cover). Intreb...? (mai mult)
Bună. Cine se pricepe in anticariat și poate să mă ajute, am găsit o furculiță de argint veche și vreau să știu mai multe despre ea.
Salut TPU, am si eu o intrebare: Unde pot gasi activator pentru hydrotransfer si film?
Imperiul mondial al religiei false - Babilonul cel mare face casa buna cu turismul si cultura popoarelor. Apocalipsa capitolele 17- 19. Lucrarile pentru refacerea catedralei Notre- Dame din Paris,...? (mai mult)
Salutare! Cine îmi poate spune mai multe despre acest tablou, ce reprezinta și dacă poate cineva sa descifreze mesajul scris în partea de jos. Mulțumesc! https://imageshack.com/i/pm42JzVxj
De ce e mobila veche atat de frumoasa si rezistenta?
Haideți să facem o listă cu geniile României, în viziunea voastră. :) Sparg eu gheața. https://youtu.be/ZUCmSXZ0uUI Puteți aminti persoane care s- au remarcat în orice domeniu, din toate...? (mai mult)
Cum recunoști bronzul?
Unde pot face pregatire pentru unarte foto video? Am șanse sa intru daca nu am fost la un liceu de arte?
Concurs - Descoperă Constanţa: de la cetatea antică la elegantul oraş de la Marea Neagră
Salut TPU! Ce stiti despre aceasta moneda/pandantive? Din ce an este? Din ce material este facuta? Ce valoare are?...? (mai mult)
M-am decis să îmi fac primul meu tatuaj. Unde doare cel mai tare și unde doare cel mai puțin? Ca să știu la ce să mă aștept.
‘Seara. Am nevoie de părerea și ajutorul persoanelor care citesc și vreau să fac apel la un exemplu destul de frecvent întâlnit. Probabil că ați putut observa că personajele intelectuale ...? (mai mult)
De ce își ține Banksy ascunsa identitatea și de ce sunt atât de scumpe operele lui?
Hi! As vrea sa public undeva, pentru incercare, cateva manga (productie personala). Ati putea sa ma ajutati cu cateva site-uri? Multumesc anticipat!
Ce culoare se obtine dacă amesteci roșu, galben, albastru și verde?
Cat de greu se intra la facultatea de arte?
Am găsit o informație pe internet, zice că Iulius Cezar a avut un frizian. E adevărat? Știam că un conducător român a avut un frizian, care se temea de umbra lui și de care doar el îl putea...? (mai mult)
Cum vi se pare poezia asta? Un prieten este rar, printre ramurile vietii, printre care lacrimez, sangerez, dar si zambesc un prieten este fals, daca- ti spune lucruri rele, si la spate iti...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema si am nevoie de un aspuns urgent! Recent m- am inscris la un concurs la arte vizuale la scoala. Tema este in felul urmator: desen care sa transmita un mesaj de speranta.(locul ...? (mai mult)
Ce credeți că este mai frumos? Ilustrațiile sau pictura?
Am comandat de la librăria delfin doua cărți și acum, peste 3 zile de la comanda îmi arată la status comanda, , primită, , chiar dacă eu nu am primit cărțile. Asta înseamnă ca, comanda este...? (mai mult)
Salut,ajutati-ma cu ceva,trebuie sa desenez un personaj,un baiat sau o fata si sa ii inventez o poveste, ce hobbyuri are, varsta etc. Funda.
Care este poetul vostru preferat și de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.