Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am niste desene facute de mine si le- am fotografiat cu telefonul ca sa le pun pe computer dar nu au iesit atat de bine. Cum sa fac sa iasa mai clare? Exista vreun program? Daca da v- as ruga...? (mai mult)
La cat e deschiderea la liceul Hristo Botev?
Heeey! Ati comandat vreodata Tempera Redimix? Adica tocmai am intrat in Lipatti la arte plastice si as dori sa comand Tempera Redimix, dar nu stiu sigur daca este destul de buna.
Buna,TPU,exista cineva din Republica Moldova?
Hei m- am apucat sa desenez o camera si nu stiu cum sa fac un birou pe colt adica ....liniile pe care le trasez de la birou le duc in P? adica in punctul acela ales pe foaie? funda primul raspuns daca ...? (mai mult)
La ce site-uri sunteti abonat, de unde va documentati?
Ce se invata la logica in clasa a 9-a?
Cate episoade are "Pitici si tatici"? funda!
imi dati si mie un site cu tutorialuri pentru desene in creion va rog? :o3 ( Fara Dragoart)
Mai e putin si incepe scoala..sunt la liceu! Am auzit ca la inceput de dau niste teste initiale.Acele teste se dau din materia de clasa a 8a? Sper ca puteti sa-mi dati mai multe informatii! Multumesc
Am nevoie de o caracterizare pentru un personaj pozitiv. Funda. Multumesc
Nu stiti un program de modificat scrisul din poze, de exemplu iau o poza care o fac cand vorbesc cu cineva pe mess, si sa scriu ce vreau eu in ea, si fara sa se observe, ca am modificat poza va rog, ...? (mai mult)
Bună.dragilor! Îmi daţi idei de desene în creion simplu? Ceva cu tema :Siguranţa traficului rutier. fundă!
Yo TPU o intrebare tot la SONY VEGAS PRO 9 :))... daca sus la PREVIEW se misca incet cand dau play, videoul respectiv se v- a misca tot asa dupa ce il voi termina si salva?, am pus o rezolutie destul...? (mai mult)
Anul asta la desen ne profesorul ne cer acoarele pelikan cedeti c- ar merge si unele care mi s- a parrut ca faceau acelasi lucru.Ce credeti ca va zice? Atentie e destul de drastic dar mai putin cu fetele.Plz...? (mai mult)
Stie cineva cam cat costa sa inchiriezi sala palatului? Macar un pret orientativ :D!
Cand o sa fie urmatoarea eclipsa de luna?
Salll TPU! ce este ca specie literara "povestea codrului" daca imi puteti da si o argumentare la ea! Funda!
Hey.Am trecut in clasa a 9-a si as dori sa stiu daca la stiinte sociale se face matematica pana in a 12-a? :D
As vrea sa facem un mic exercitiu de imaginatie (...). Astazi, la ora 10 si 10 ora romaniei, s- ar putea sa fim loviti de un asteroid de 300 de metrii. Daca ne- ar lovi, ar distruge intreaga...? (mai mult)
Http://www.tumblr.com/dashboard/6/31516998574? lite Stie cineva de unde pot face rost de poza de pe tricou? Sau daca o are cineva. Sorry de categorie. nu am stiu unde sa incadrez intrebarea. ^^
Ce carte aţi recomanda? Justificaţi-vă răspunsul!
Voiam sa va intreb, din ce mai cunoasteti voi, daca ati putea sa imi recomandati o melodie (de preferat fara versuri si clasica) care sa inceapa lent, frumos (ex momentul in care te indragostesti),...? (mai mult)
Ce este,in opinia lui M. Eminescu, scopul culturii?
Unde pot gasi insigne personalizate in Cluj-Napoca?
Acum cateva ore am adresat o intrebare,, Ce inseamna sa fii inteligent?" este scrisa corect din punct de vedere gramatical?
Am mare nevoie de ajutorul vostru. Imi puteti sugera niste idei despre organizarea Toamnei de Aur... funda
Este vreo metoda sau vreun parfum care sa dea cartilor mirosul acela de carti vechi?
Cartea "Codul lui Da Vinci " merită a fi citită?
Am vazut undeva un citat in engleza. era ceva de genul "As long as i hope still never give up on your dream. Maybe this world is not perfect things are prompt people are... of perfection". Stie cineva...? (mai mult)
Exista vreo carte in care sa fie redactate rezumate sau povestiri ale romanelor noastre romanesti?
In curand vine ziua mea si nu stiu unde sau cum sa o fac? Cele mai bune idei primesc FUNDA!
Am creat o pagina pe facebook.Ce pot face pentru a strange mai multe likeuri? Cele mai bue idei primesc FUNDA
Care sunt trasaturile pe care le poate avea un om
Scuze de categorie ( daca am gresit- o ). Intrebarea mea este de ce se plang americanii de viata lor asa de "nasoala" si ce saraci sunt ei? Daca ei cu casa si masina se plang dar noi? care dam spaga ...? (mai mult)
spuneti-mi si mie programe/jocuri cu care pot face dubspet. in special sa pot salva ce am facut. Dau funda repede ca am nevoie
Film O iubire nebuna: Cum o cheama pe prietena lui Matt? Funda Urgent
Ce se studiaza la literatura universala? Dati-mi exemple.
Spuneti-mi va rog niste sali de dans ( street/bellydance/sportiv/orice) prin sectorul 4/5. sa nu fie foarte costisitoare, gen 50 lei/luna si niste recomandari. multumesc
Vreau sa imi spuneti si mie toate titlurile de carti de Jack London, traduse in romana in ordinea cronologica.
Va rog ajutati- ma ::Documentati- va in privinta limbii oficiale in SUA, Narea Britanie, Australia Germania Franta, Italia, Elvetia, Georgia, Cipru, si a limbilor care se vorbesc pe acest teritoriu.Prezentati...? (mai mult)
Cu ce se mananca varza in Transilvania?
am nevoie de ajutorul vostru, va rog mult sa imi dati un exemplu de o "descriere a unui raft din biblioteca", sincer n-am nici o idee :( si desigur primului care imi raspunde fundita :)
Ce traditii are familia ta? Ceva specific, nu ce au toti? Mersi!
Imi spuneti si mie niste idei de proiecte pentru panourile de la scoala sau referate poze etc. Cel mai interesant raspuns primeste funda...:)
Hey TPU.Cand iti creiezi un cont de yahoo iti da sa-ti pui niste intrebari si eu mi-am facut cont de mult si as vrea sa stiu cum pot sa schimb acele intrebari, daca se poate. funda
Hey TPU..am o problema ea se numeste TEATRU..adica am facut teartu un an in clasa a VII- a si cand am trecut in a VIII- ai mei au zis sa a opresc ca am examenele etc....acum ca trec in a IX- a nu stiu...? (mai mult)
Ce rechizite imi trebuie pentru clasa a 6?
Puteti va rog sa-mi spuneti niste denumiri de alboame, legat ceva de toamna?:***
Va rog sa-mi dati nume de desene care se aseamana cu Bratz! ] Va rog! Funda si vot!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului