Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
A citit cineva romanul Pervertirea, a doua carte a scriitoarei Cristina Nemerovschi? V-a placut la fel de mult ca Sange Satanic? Ce personaj preferat aveti? :)
Ati vazut ca la tv a aparut o chestie toy color de desenat si chestii de astea unde pot sa vad daca am castigat ca imi doresc la nebunie acel laborator toy color? Dau funda+vot
Cine ma poate ajuta cu fotografii ale actorilor romani: Alfred Demetriu, Aurelia Sorescu, Marcel Enescu, Fifi Mihăilescu, Nicolae Gărdescu, Olga Manolescu, George Conabie, Mircea Cojan,...? (mai mult)
Ce carti despre Arte Martiale imi recomandati? Caut cateva carti in care sa gasesc explicatii a tehnicilor sau istoria stilului.
Spuneti-mi va rog o poezie de 3 strofe despre toamna.
Hey! cum se numeste dansul turcesc care faci 3 pasi la stanga si 3 pasi la dreapta apoi te opresti pe loc bati dreptu bati stangu si pe apleci in jos si aplaudand ridici mana sus... daca puteti sa- mi ...? (mai mult)
Funda funda din tinerete fata batranete transcrieti-mi si mie 3 repetiti va rog frumos funda ps:nu e tema
Buna :* `!. Vreau sa editez si eu niste poze..online..si vreau si eu niste site-uri;;). [ funda :o3 ]
Can dmigreaza prigoriile? dau funda :).o zi buna!
Cu toţii ne plângem de faptul că locuim în România, de neruşinarea şi nepăsarea oamenilor din ţara asta şi facem comentarii de genul:"Locuim în România şi asta ne ocupă tot timpul". Ei bine,...? (mai mult)
Funda am nevoie de rezumat la tinerete fara batranete
Stie cineva unde pot lua lectii de canto in Suceava Sau Falticeni? Daca stiti si un site mi-ar fi de folos! funda
Cum pot face papusi din lut ca acestea http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRL7RvruxpwiViXeqgjkvU-BxrAAYt8TrjMtJ8F3kvKLoOYjNI54A VA ROG MULT
As vrea sa aflu mai multe siteuri despre desen,stiti, cu pasi.ma puteti ajuta? multumesc anticipat!
Va place sa scrieti? Si daca da, aveti blog? Care este acela? Funda.
Ce a ce voi urma sa scriu nu sunt chiar cuvintele mele, am gasit aceasta intrebare pe net.Interesandu- ma si pe mine domeniul foarte bine si neavand raspunsuri am postat- o deci aici si sper sa primesc...? (mai mult)
Hei! Vreau sa citesc si eu o carte buna. m-ar interesa sa fie o drama psihologica, scrisa ca o confesiune. Ofer funda celor care imi dau idei bune. Multumesc anticipat!
E nevoie de talent la desen ca sa fii web designer? Prin web designer ma refer la omul care face wallpapere si alte feluri de grafica virtuala.
HEI TPU! AM nevie de niste amintiri frumoase pentru un oracol nu uita dau funda celor mai multe si frumoasa amintiri
Care este cel mai aproape hotel de manastirea Acoperamantul Maicii Domnului? Si cat costa? PS:E important! Vreau detaliile hotelului. Funda+vot!
Ce va impresioneaza mai mult: un monument al naturii sau un edificiu arhitectonic construit de mana omului?
Pe ce site pot gasi cele mai frumoase portete digitale?
Http://www.youtube.com/watch?v=PSJH6zHTQaQ&feature=plcp Vreau si eu o parere sau sfat la melodie nu insulte, mersi anticipat
A auzit careva de steampunk pe-aici? Ştiţi câteva filme,animaţii bune(gen Steamboy, The Golden Compass) în care se regăseşte?
Imi puteti spune o carte despre al 2-lea razboi mondial, despre hitler, antonescu etc. Si unde gasesc acea carte.
ce faceti?:* imi puteti povesti asa un pic despre ce este vorba in cartea "Adam si Eva" de Liviu Rebreanu? Asa.un fel de rezumat:)Dau FUNDITA!:)
Salut am vrut să întreb avem în Chișinău companii de vestimentație care angajează adolescenți de la 14 - 16. Ani dau Funda.
Stie cineva ce brush a folosit Codin cand a desenat RObotzi? Sau daca nu puteti sa-mi spune-ti ce brush ar trebui sa folosesc, va rog.
Stiu ca este o intrebare cam proasta dar poate ma puteti ajuta. Am 11 ani si fac balet. Ar trebui sa fiu mai slaba si nu stiu cum sa fac asta. Imi puteti spune un fel de "cura" va rog? Si ...? (mai mult)
URGENT! azi o sa dau o proba ca sa fiu admisa la un curs de desen. proba va fi in creion si tema libera (adica desenez ce vreau), ideea e ca eu nu am imaginatie si nu stiu ce sa desenez. Vreau sa imi ...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu cum se confectioneaza mastile populare si din ce materiale. Daca e posibil. as vrea sa stiu pas cu pas. Multumesc :).
Primesc un Nikon D90 si vreau sa fac poze. Insa vreau sa fie chiar reusite :). Stiu ca acum "daca ai un aparat mare nu inseamna ca esti fotograf profesionist" dar pe mine m- a pasionat dintotdeauna fotografia...? (mai mult)
Ce dans de origine cubaneză s-a născut în cartierele hispanica din New York la sfârșitul anilor '60?
Buna! Am inceput sa citesc romanul Donna Alba. De la inceput se vorbeste la persoana I. Cine este naratorul, Gib. I. Mihaescu? Funda Eu am vazut pe net ca se povesteste despre un anume ...? (mai mult)
Vrea prietena mea sa doarma la mine si sa face chestii handmade. daca imi puteti da site-uri unde putem face bratari, inele si chestii dar nu origami. Va pup si dau funda!
Care sunt codurile de pe disney channel? funda!
As vrea site- uri cu evantaie de perete inspirate din cultura japoneza, nu chineza.Sau un link unde pot gasi imagini cu acele evantaie, preferabil sa fie unice nu ca rezultatele de pe google- imagini. ...? (mai mult)
Unde pot gasi alfabetul coreean si regulile de scriere,fara lectii pe youtube, vreau un site 'serios'. >FUNDA
Buna! Am inceput sa citesc romanul Donna Alba. De la inceput se vorbeste la persoana I. Cine este naratorul, Gib. I. Mihaescu? Funda Eu am vazut pe net ca se povesteste despre un anume Mihai...? (mai mult)
Cu ce medie se intra la liceul de arte regina maria, constanta?
Ce conservatoare de muzica din Paris cunoasteti, nume, informati, funda.
FUNDAAA! Stiti vreo culoare care sa inceapa cu litera "T"?
FUNDAAA! Stiti vreo culoare care sa inceapa cu litera "S"?
Care sunt calitatile unui om de cultura?
Ce stiti despre "spatiul plastic"? am cautat pe net dar nimic.Ma poate ajuta cineva cu niste informatii sau un site ceva?
as vrea si eu sa stiu daca se poate cum imi pot face si eu vocea sa sune bine prin diferite programe sau cum se procedeaza ca la cei care fac muzica hip- hop / house etc.Si daca aceste programe...? (mai mult)
Din ce volum face parte opera Aleph de Paulo Coelho? Care este timpul desfasurarii actiunii? Si cei care au citit- o, cum vi s- a parut cartea, care sunt citatele voastre preferate de ce va palcut aceasta...? (mai mult)
FUNDAA Buna, va rog sa ma ajutati. Vreau sa imi fac ceva bani pe desenele ce le fac, nu stiu, daca imi puteti spune ceva revista care ar putea posta desenele mele sau cineva sa le cumpere, este ceva...? (mai mult)
Unde pot citi carti sau benzi desenate online? Stiti vreun site?
Am un ban mare, de argint, Kullrich, cu Carol I de 5 lei, din anul 1880 şi unul din 1882, ambii în stare perfectă. Cam cât aş putea primi de bucată?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?