Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau şi eu programe de editat poze on-line sau descărcate gratuit, dar vreau programe de editat poze cu efecte de culoare.
ce pot sa fac cu colectia mea de origami? am prea multe la care am muncit ore intregi si nu vreau sa le arunc. Ajutati-ma va rog!
Se stie ca tezaurul Romaniei se afla la rusi.Cam care ar fi posibilitatea de a ni-l da inapoi!
:) Am nevoie de un site. Vreau sa invat engleza stiu doar niste cuvinte. Va rog frumos! Vreau un site sa invat engleza cat de cat macar sa o inteleg. Fundita! Va rog urgent! :(
Ziceti-mi si mie niste magazine de antichitati din Craiova...
Imi place sa desenez. Dar nu mai stiu ce. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns. Dati-mi niste poze... ceva.nu mai stiu ce sa desenez... Va multumesc!
Hey! Am nevoie de site-uri cu cele mai noi noutati despre tot ce tine de fashion, design si arta. Dau funda! Multumesc!
Nu reusesc sa gasesc inspiratie de douo luni nu reusesc sa fac nici un desen nimica.ma ajutati? un sfat? un linc? FUNDA
Buna, am niste scoici foarte rare si interesante si frumoase si asa vrea sa stiu daca puteti sa- mi da- ti si mie un sfat ce sa fac cu ele casa nu mai miroase ca nu asa vrea sa le arunc si chiar daca nu...? (mai mult)
Stiti cumva niste situri cu poze artistice gen Piccsy ..weheartit...altceva va rog...Multumesc..App:cel care imi da cele mai multe siteuri cu poze faine primeste o
Este adevarat ca scoala o sa inceapa pe 17 septembrie? am citit aici http://www.cancan.ro/actualitate/intern/veste-buna-pentru-elevi-scoala-incepe-tarziu-234218.html
Mie imi place sa desenez, desenez chiar bine. Cand eram mica faceam desene frumoase, interesante si originale. Aveam o imaginatie foarte bogata, dar in ultimul timp mi- am cam pierdut imaginatia. Acum ...? (mai mult)
Cum pot face aceasta propozitie adevarata? 5 5 5 5 5=1 dau funda
Unde pot gasi cele mai noi noutati din lumea artei si a design-ului? Dau Fundita!
Ce materii facem in clasa a9a la filologie?
nu stiti cumva vreun centru de karate din Braila? Si cat cat costa(un nr. de telefon, adresa si alte informatii folositoare!) Multumesc! ...? (mai mult)
SAlut TPU,am si eu o intrebare legata de pictura,pe site pot gasi picturile tuturor pictorilor actuali,
Stiti cumva la ce liceu din Bucuresti exista sectie de teatru? Imi puteti da si un site oficial al liceului va rog, cu mai multe detalii despre admitere si examene? Funda! :D
Hi TPU! Imi poate spune cineva cum se folosesc acuarele in ulei? Merci anticipat! Dau funda :d
As dori sa invat limba rusa ( pe calculator, online) stie cineva un site care ma poate ajuta, pas cu pas?
Am nevoie de ajutor pentru un proiect pe terment lung. Vreau sa fac un site gen CreativeMonkeys, cu tot cu tutoriale, serial de animatie si etc. Cine are cunostinte in programe grafice Adobe sa...? (mai mult)
Unde pot gasi fotografii cu cupluri animate care se imbratiseaza sau saruta? Dau funda! :x
Ce parere aveti care tanc din ww2 era mai bun T-34 sau Tiger 1/2? care ar fi cistigat intr-o lupta 1 la 1? dau funda
Am scris o carte si vreau s-o public. Am inteles ca daca vrei aceasta treaba costa mult.De unde as putea primi sponsorizare? Si cum pot tipari cartea? funda!
Prietenul meu a plecat ieri dimineata din bacau spre franta la ora 6 la 17:30 a iesit din tara de atunci nu mai stiu nimic de el trebuie sa ajunga in corsica dar nu pot sa il sun stie cineva ar fi trebuit...? (mai mult)
Nu stiti unde pot gasi asceasta partitura? http://www.youtube.com/watch?v=DsRup1iD_ME&feature=player_embedded#!
Ce sait-uri cu masti din ceramica sau figurine din ceramica ce pot fi pictate stiti? Funda:D
Ce inseamna So'mdf? Funda :o3
Imi puteti spune de ce poezia de M. Eminesc este un basm in versuri?
Stie cineva unde pot vinde discuri de vinil in Bucuresti?
Buna am si eu nevoie de rezumatul :TUDOR ARGHEZI - CARTICICA DE SEARA VA ROG.CAT MAI REPEDE funda
Stiti vre un site unde as putea downloada picturile lui picasso sa le pot privi la calculator?
Stiu ca pare ciudat, insa, imi poate da va rog cineva o idee de modificat poze in photoshop? Ma pricep, insa nu stiu ce sa mai pun in poze, ce sa mai modific.Nu am inspiratie, va rog imi dati si ...? (mai mult)
Dar pentru idei de decorare a casei pentru Haloween dar as vrea sa fiie ceva creat de mana?!
Ce sait online gen casa retro(sectiunea bricolaj) stiti, pe mine ma intereseaza un sait unde sa fie masti(din ceramica sau ceva mai dur care sa nu se sparga usor) simple, care sa le pictez eu, nu neaparat...? (mai mult)
Cat costa o pictura pe sticla?
Http://www.facebook.com/portrete.creion.3 mda... O zi buna!
Sallz, stie care daca iti face cineva tatuaj daca ai sub 18 ani? Adica iti trebuie acordul parintilor sau nu iti face deloc pana la 18 ani? Vreau sa stiu eu daca imi face la 15 ani :) Funda...? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi uneltele de metaloplastie. Dau fundita celui mai bun raspuns
sunt Mada.Ma poate ajuta cineva cu efectul acela de pete de lumina sau culoare, se numesc si bokeh. Vreau sa le pot face si in photoscape.Stie vreo cineva sa faca bokeh cu photoscape? Mersi anticipat....? (mai mult)
Buna,cum sa fac astfel de poza? prin ce fel de photoshop? stiu ca pare reala dar nu, adica sa-ti pui corpul tau pe un peisaj, dar sa nu scrie numele siteului jos in colt,
Vreau sa stiu cu ce aparat foto se poate executa o poza ca aceasta: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=402132013184007&set=a.265700376827172.67545.265641653499711&type=1&relevant_count=1. adica, fata...? (mai mult)
Cum imi fac si eu un cover la pagina de facebook sau sa imi faceti voi si o sa va dau detalile la cover.dau funda la raspunsul cel mai bun
Imi spune-ti va rog personajele principale si secundare din romanul fratii jderi?
Vreau sa imi spuneti si mie toate cartile scrise de Sandra Brown, daca se poate in ordinea cronologica.
Ştie cineva dacă se găsesc în România, pe la librării sau chiar biblioteci cărţi de Andrew Loomis sau Ron Lemen?
Buna dragi prieteni TPU. Nu stiu daca ati auzit, dar eu fac metaloplastie( care include quilling si tablouri din metal gen: cupru, aluminiu). Nu stiti de unde pot face rost de unelte?( lanseta, ciocanelele...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de desenul in creion. Cine imi poate da lectii pe id? Primul raspuns primeste fundita.
cum pot sa postez un link de exemplu de pe Facebook pe care sa intrati voi pe TPU? am incercat cu copy/ paste dar nu prea am avut succes. Funda
Hei,tpu.Stie cineva daca ian somerhalder si paul wesley au cont pe facebook? sau daca au adresa de mess? dar va rog sa fie adevarate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?