Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am nevoie urgenta de rezumatul a trei fabule ale lui grogore alexandrescu. orice fabule mai putin cainele si catelul si boul si vittelul! funda+vot
SALUTARE! as vrea sa ma ajutati la caietul de vacanta editura art pentru. cls. a 6a la pag.116 la prima fata de extraterestru cum se numesc zombii in folclorul romanesc va rog ajutati- ma ca mai este unpic...? (mai mult)
unde caut cardul de memorie la telefonul Nokia 5230?
va rog daca nu va deranjeaza dati-mi si mie site-uri cu imagini gif. Funda la cele mai frumoase!
Ce parere aveti de site-ul http://melonmusic.blogspot.com? Merita promovata muzica trance in Romania? :D
Imi spune cineva felurile verbului(le-am uitat si sunt in tema de romana).
Cam cat costa in general un cub rubik 2x2x2?
"Rece" Flori galbene şi melodie, Visez rar, şi amar prin sînge- mi trece… Ecouri din trecut, lacrimi de rouă şi melancolie Adorm adînc şi pleoapa- mi este rece… Visez ramură bătrînă...? (mai mult)
Care sunt toate continuraile ( in ordine) de la Cei trei muschetari?
Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G AFs VR DX CE PARERE AVETI DESPRE ACEST OBICTIV un Nikon d300 pentru portrete si peisaje:d
Buna TPU.Revin cu acealeasi simptome numai ca acum ma doare si stomacu si mi- a mai trecut din starea de voma.In rest acealeasi chestii:Nu pot sa mananc nimic.Astazi oata ziua n- am mancat decat un morcov...? (mai mult)
Unde pot citi online "Printese date uitarii sau necunoscute"? Scuzati-ma dar caut de multa vreme si gasesc doar de cumparat cartea.As vrea sa o citesc online daca se poate.:|Funda!;;)
Puteti sa ma ajutati si pe mine am nevoie urgent de un rezumat al autorului calistrat hogas-in muntii neamtului!
Buna! Am nevoi de cateva site- uri cu citate sau maxime ori replici din filme celebre. De curand am o agenda in care le notez pe cele care imi plac si am epuizat site- ul pe care il stiam eu. Multumesc...? (mai mult)
Ce anticariate mai sunt in Braila si Galati? (dati si coordonatele spatiale) Ce am gasit pe net nu mai e de actualitate. Cine vrea funda?:)
Cine poate sa imi editeze poza asta https://www.facebook.com/photo.php?fbid=273218679448829&set=a.273218626115501.50434.100002820985488&type=3&theater? dau funda repede :o3
Unde pot da comanda de un glob cu zapada da in glob sa fie 2 ninja arcasi? adica sa puna ce vreau eu in el
Mă adresez acum celor ce citesc și poate și scriu poezii: Ce tip de poezie îi atrage cel mai mult pe cititorii înrăiți ai literaturii noastra, mă refer aici la modul de scriere: paradox, simplu,...? (mai mult)
Care este distanta minima intre doua cladiri?
Am o problema grava. Nu- mi gasesc carnetul de elev. Mi l- am cautat peste tot, si nu stiu ce sa fac. Pozele pentru carnet erau in el, si nu mai am niciuna :( Ce sa fac? Daca imi cumpar unul, diriga...? (mai mult)
as vrea sa stiu si eu mai multe despre facultatea de arhitectura, pretul, ce trebuie sa stiu pentru examenul de la inceput, cati ani se face? Va multumesc!:X
Ce edituri cunoasteti? Ce editura credeti ca s- ar interesa de- o tanara cu varsta de 15 ani si cartea ei? Eu am scris mult, am tras la imprimanta pe coli A4 si mi- a iesit un fel de portofoliu. Stiu...? (mai mult)
Poate sa imi dea cineva rapid un site de unde sa iau rezumate pe capitole la Coliba unchiului Tom" de Harriet Beecher Stowe va rog, rapid! Funda
Ce serii de carti gen Vampirii din Morganville, Altfel de Ingeri, Damnare si Lupii din Mercy Falls imi recomandati?
Buna TPU :) Cine imi spune si mie va rog frumos despre ce este vorba in thrillerul Obsesii Letale scrisa de Jonathan Kellerman? Am citit- o de curand dar nu am prea inteleso si mi- as dori ca unul dintre...? (mai mult)
Cine imi da harta Italiei cu toate orasele primeste funda:)PS:Dau funda la cel mai bun raspuns!
Cum si cine stabileste tara gazda a jocurilor olimpice?
Sall.TPU am nevoie urgent de 4 exemple de fractii supraunitare cuprinse intr 3 si 4 ...si va rog scrietiim in doua moduri.Dau funda!:d
Salut,stii unde pot sa fac permis de arma in Romania sau daca stii unde se face in Spania ar fi mai bine
De vreo 5 ani cant la orga si inca nu reusesc sa cant dupa ureche. Profesorul mi- a spus ca nu exersez destul pe zi dar eu studiez cate 5- 6 ore pe zi ca nu am dimp mai mult ca sunt incurcat...? (mai mult)
As dori o piesa de teatru mai speciala, sunt intr- o trupa de teatru la scoala.Am mai facut piese dragute cu un Pedagog de scoala noua sau comedi.As vrea sa primesc numele piesei daca nu pe...? (mai mult)
Exista Olimpiada de desen?
am nevoie de o compunere in care sa descriu un curcubeu.Ma puteti ajuta? Multumeesc! Funda!
Buna tpu.Imi puteti spune ceva site-uri unde as putea sa citesc despre destin, karma.Mai bine spus unele semne care ar putea sa insemne ceva in destin.
Hello! Am citit demult o carte din literatura engleza (cartea era in romana) despre o fata care trece prin tot felul de necazuri, iar tipul cu care urma sa se logodeasca moare intr- un accident feroviar...? (mai mult)
Imi puteti da nume de carti si romane thriller(gen Number 23).Va multumesc. Apropo, cititi ca nu se intampla nimic daca iti rapesti o ora doua pentru asta. :)
As dori sa iau lectii de canto, dar nu stiu la cine sa apelez. Din cate am inteles, Scoala de Arte "Vox Apollo" este destul de buna, dar as vrea sa am mai multe informatiii referitoare la ea....? (mai mult)
ce mai faceti? Nu, nu- i asta intrebarea, voiam sa va cer o favoare. Deci eu colectionez citate (da, n- am ce face, imi trebuie o viata...bla, bla, bla) si am nevoie de cateva noi. Ce...? (mai mult)
Care sunt regulile sahului? as vrea sa invat sa joc sah. Daca se poate fara link...
stiti vreun site pe care pot gasi povesti,poezii,etc intregi, daca se poate si cu text sonor, multumesc anticipat.
Buna TPU. As vrea si eu niste site-uri cu poze adorabile gen : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=185187181609841&set=pb.100003556807487.0.1345198852&type=3&theater. Link-uri va rog!
In ce oras se afla Moscheea Neagra? dau funda primului raspuns corect
Ce parere aveti? http://www.crazypoems.net/poezii/2-ani-2613
Imi dati si mie niste nume de carti si romane S.F. va rog?! Pot fi si vechi(gen Jules Verne), dar as vrea niste S.F. mai modern:) Mersi
plz dau "Funda" cine stie sa rezolve (Rezolvare desfasurata) Stabiliti valoare de adevar pentru D7⊂ D28. semnul "⊂ " insemna= submulțime proprie) A ⊂ B înseamnă că A ⊆ B dar A ≠ B.
Ce inseamna " fatuca de protocol "?
Veau sa iau ceva de pe www.trucurimagice.com si nu stiu ce, adica toate sunt faine dar nu ma pot hotara.Va rog sa imi sugerati voi ceva fain. Funda
Cine imi da un vot? http://metin2bz.ro/concurs//vot.php?player=warr.
A citit cineva capitan la 15 ani? Daca da cum vi s-a parut?
Ce trebuie sa faci la admitere la liceul de arta " Dinu Lipatti " sectia actorie si cu ce medie se intra? Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!