Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna!:D:DBine...ce carti bune stiti?:) Dau funda:->
Dau funda la cel mai cell mai intelept raspuns inca odata la cine imi spune cum sa scriu o carte pe net. Va rog ofer funda!
Caut manuale pentru clasa a XI -A pentru profilul stiinte sociale, ma puteti ajuta? ( le cumpar ) funditaa :X:X:X
Hey, am facut o descriere si as vrea sa- mi spuneti parerea voastra. :) O casa din vecini In plina zi, se asezau ubre dubioase pe peretii casei de vis- à-...? (mai mult)
TPU! Eu sunt talentat la pictura. Asta este hobbie- ul meu. Sunt cel mai bun din Romania. Asta nu e o problema. Prolema e ca vreau sa fiu si din America. Cum am devenit cel mai bun va intrebati?...? (mai mult)
Buna TPU. in clasa a 5 ce manuale sunt?
Pentru inceput am creat acest program personal mentionez ca nu fac numai cate 3 seri fac si mai puti acum astept sa ma corectati la acest progam ce sa modific sau daca este bun astept pareri
Imi puteti spune niste carti interesante? Genul acela de carti pe care nu le poti lasa jos din mana.Si desigur, care sunt cartiile voastre preferate. :)
Buna TPU. Vreau sa cumpar 1000 de baloti cu 50 de bani bucata sau 1 ron dar sa fie din Vrancea iar anuntu sa mai fie in stoc! Ma puteti ajuta? Funda:*
De putin timp m- am apucat de scris o "carte" pe wattpad si as dori o parere http://www.wattpad.com/story/1899723- pe- aripi- de- inger. La inceput este cam incalcita, dar am o idee...? (mai mult)
Pentru SDee12 Nu este o tematica specifica. Doar sa releve talentul copiilor, astfel incat Romania sa fie reprezentata prin acest desen. multumesc
Ce semnifica marul, ca simbol al mirelui?
Care este ultima carte citita? Ce impresie ti-a lasat?
Cine stie un site de pe care pot invata notiuni de arhitectura si desen?
Bai, am si eu o intrebare, cum se numeste stilul de pictura si grafica pe care il aplica Tim Burton? Horror nu cred ca e un cuvant potrivit, poate fantastic cu horror? :D. Daca scrieti pe google...? (mai mult)
Salut, ziceti- mi va rog si mei unde pot gasi ceva teste iq, de logica, sau ceva de genu...cultura generala, limba romana, istorie, ca sa- mi treaca si mie mai repede din timp. Eu deja li- am facut...? (mai mult)
Am nevoie de rezumatul romanului "Clopotnița" de Ion Druță!
Stiti cumva cand o sa apara traducerea in romana a cartii Daughter of Smoke and Bone de Laini Taylor? http://www.goodreads.com/book/show/8490112-daughter-of-smoke-and-bone
Care este diferenta dintre o chitara acustica si una clasica? si ce gen de muzica poti canta cu ele? imi puteti spune va rog?
Care sunteti pasionati de Friendship Bracelets si are set cu Maker Kit si alea ...imagini Maker Kit http://www.qvc.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?partNumber=T30358&storeId=10251&ISMOBILE=false&TZ=EST...? (mai mult)
Cum imi fac imaginea de profil sa fie aceeasi cu cea de coperta pe fb? Adica sa faca parte, sa....nush cum sa zic. funda/
Ce carti ar trebui sa citesc? Avand in vedere ca trec clasa a 9a. Adica, ce carti imi trebuie in a 9a si a 10a? funda.
Am o chitara electrica si as vrea sa-mi cumpar un amplificator, dar din acela la care poti conecta si microfonul. Ce imi recomandati si cam cat costa?
Cei care ati citit Emma de Jane Austen imi puteti spune cum vi s- a parut. Este o carte care de face sa nu o lasi jos din mana sau te plictisesti repede de ea? Daca ati citit Mandrie si prejudecata...? (mai mult)
Ceau! stiti un site de pe care pot vinde carti la mana a 2a?
Cine stie unde gasesc cartea "Jocul lui Ender" de Orson Scott Card, sau cine o are? Am cautat la o gramada de librari online dar nimic, stoc epuizat peste tot.
Salut, am 3 problema foarte mari, foarte foarte mari... 1. Am cazut in niste urzici si nu m- am putut ridica, pana o venit un prieten sa ma ajute 2. Am sarit in piscina si nu era asa multa apa, ...? (mai mult)
Pentru fanii Lady Gaga ce melodii va plac cel mai mult?
Cum vi se pare literatura rusa? Cae sunt autorii care v-au placut cel mai mult? Argumentati!
Cum vi se pare romanul "Viaţa la ţară" de Duiliu Zamfirescu? Argumentează!
Stiti scriitori sau pictori care si-au facut autoportretul (in scris sau picura)? FUNDA P.S. Imi puteti spune si numele operelor, va rog?
Ce parere aveti despre 5saptamani in baloni de jules verne? Vreau si pareri pro dar si contra :)
Hei, TPU! Tocmai am facut o noua poveste.Defapt am scris doar 2 capitole deocamdata. Urmeaza sa le scriu si pe urmatoarele.Astept pareriile voastre. http://www.wattpad.com/6454884- secretul-...? (mai mult)
Buna! Va rog sa ma ajutati cu niste titluri de carti despre Napoleon Bonaparte si Hitler.
Stiti niste concursuri de desen care au loc in august in Bucuresti si se premiaza cu medalii?
In tom si jerry era un episod in care era iarna si era o sticla jos in zapada ei locuiau la bloc si la sfarsitul episodului il lasa pe tom afara jos...cum se numeste episodul :o3? funda!
Imi poate spune cineva cum pot sa descarc de la classrooms de pe site-ul www.drawspace.com?
Stiti si voi emisiunea Tehnici esentiale de supravietuire, ma gandesc ca poate exista carti care sa te ajute in salbaticie, sau un alt exemplu pentru cine a vazut filmu Into the wild ( In salbaticie ...? (mai mult)
Buna TPU, doream s a intreb daca exista asa zisa masina a timpului si daca xista unde gasesc ceva informatii.
Vreau si eu simboluri si ce semnifica ele de exemplu:lebada=fidelitatea/trandafirul=dragostea Etc! Fundita
Am auzit azi la radio că o trupă germană a concertat spătămâna asta la Sibiu. Nu mai reţin numele trupei. Ştiţi despre ce trupă este vorba?:D
Salut,cum pot modifica tema facebook-ului
Hei, TPU! Tocmai am facut o noua poveste.Defapt am scris doar 2 capitole deocomdata. Urmeaza sa le scriu si pe urmatoarele.Astept pareriile voastre. http://www.wattpad.com/6436007- secretul- majoretelor-...? (mai mult)
Cum o cheama pe fosta iubita a lui sebastian din filmul cameleonii? care este numele ei real?
Am nevoie de mare ajutor! Nu ştiu cum să fac rost de schema (pentru broderie în cruciuliţa) unului dintre cele mai cunoscute tablouri ale lui Durer "Mîini rugîndu- se". Uite aici este lucrarea gata...? (mai mult)
Există vreun site unde pot citi Jude Neştiutul de Thomas Hardy?
Hey! Dace fac teatru acum pot sa fac cinematografie mai tarziu? Imi amintesc ca am vazut mai demult o emisiune despre actorie si ziceau ca iau actori din teatre si le fac contract de film
Este cineva interesat de schimb de carti?
Imi da si mie cineva caracterizarea personajului Sonia din ultia copilariei sau vacanta cea mare de ionel teodoreanu va rog dau funda!
Stiti cumva unde as putea gasi markere/carioce COPIC (http://copicmarker.com/) in Bucuresti? Sau ceva care sa aiba acelasi efect pe hartie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!