Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine a fost la zilele romane ce s- au tinut in weekend? Cum vi s- a parut? Cu cine ati fost impotriva sau cu dacii sau romanii? Pe cine ati apreciat mai mult dintre daci si romani? Astept...? (mai mult)
mama mea vea sa isi comande de pe net,niste carti cu elvis presley, am cautat peste tot dar nu gasesc! imi puteti spune de unde pot cumpara?
Albul este culoare rece sau calda?
Salut TPU,ce stiti despre monaliza, cine a fost ea?
Imi spuneti doua schite scurte de ion Luca Caragiale. Voi da funda celui care imi da cel mai bun raspuns! Multumesc!
Hello TPU. Vreau cateva idei:) Ce as putea confectiona si din ce materiale pentru a-mi reamenaja camera de exemplu, sau suporturi pentru poze, ornamente pentru mobila, lucruri de genu?
Cu ce este colorat desenul ăsta? Cred că e un merker ceva. Dar nu e creion colorat. Poate fi Copic Marker? Găsesc variante mai ieftine pentru el? http://i.imgur.com/J4n5o.jpg Mulțumesc!
Imi da si mie cineva videoclipul cu sandra izbasa de ieri evolutia + premierea va rog dau funda!
Funda! Va rog frumos dati-mi si mie, liste cu biblioteci din sectorul 5 (stau in Prahova) si ce trebuie sa am pentru a intra. Multumesc. Aaaa....si inca ceva, si daca mai vreti si cateva informatii.
Caut niste carti cunoscute si deosebite cu vampiri. Inafara de Twilight si Vampire of Morgenville pentru ca le am deja. Si nici Vampire Diaries pentru ca le urasc :)
Puteti sa imi spuneti ce se intampla in cartea "Pulbere de stele" de Neil Gaiman (rezumat)?
De unde pot downloada cartea in romaneste a lui Knut Hamsun- Foamea, in word? Multam!
Buna seara TPU am si eu o intrebare si daca se poate as dori un raspuns urgent detin monede de aur Frantz joseph din anul 1921 Cam ce pret sa cer pe ele sau cam cat ar valora una? va rog un raspuns cat...? (mai mult)
Am citit un roman cu titlul "Tata". Era scris de o autoare romanca. In roman se povesteste copilaria ei in timpul celui de-al doilea razboi mondial, perioada in care soldatii nemti au fost cazati in casele...? (mai mult)
Nume de carti care v-au marcat intr-un sens bun sau autori care va sunt foarte dragi?
Nume de carti scrise de nordici?
Am o intrebare pentru. toti cei care stau in Bucuresti, in special Berceni! Daca sunt doritori pentru infiintarea unui nou graffiti crew? Poate fi orice varsta, de preferat nationalisti!
Caut caiet de vacanta clasa a-V-a de la editura:Art Grup Editor!
Niste carti despre dragoste/iubire dar scrise de autori contemporani?
Vreu si eu ceva cartii gen jurnal dar nu cu adolescenti sau gen "Jurnalul uni pusti".
Care stie parola de la Pokerstars la turneul BonusBonusBonus Freeroll?
mie imi place ft mult limba turca.si as dori sa o invat.ma rog, stiu eu cite ceva da nu toate.as dori sa invat cum se scriu literele de mana.pronuntarea alfabetului, diferite.va rog mult ajutati-ma...? (mai mult)
Poate cineva sa imi adauge efecte precum cele de mai jos unor poze? MS! http://tinypic.com/r/11tvjpd/6 http://tinypic.com/r/a3e06b/6
Stie cineva cand apare seria Bloodlines in Romania? Funda:*
Nu pot sa mi amintesc cum se numesc literele alea frumos ornamentate din manuscrise, ele de obicei sunt plasate la începutul paginii... Funda cine ma ajuta!
Care este afirmatia marelui Julius Caesar cu privire la cea mai eficienta tactica de razboi?
Sall TPU, am o verisoara din America, ce suvenir ii pot da din Romania, nu ma pot decide astept si parerile voastre. -fundita pentru cel mai bun raspuns :D.
Imi doresc tare mult sa editez poze. Vroiam sa stiu daca stiti ceva siteuri de pe care sa iau poze si sa le editez eu, ca am program. Merci!
Care e cel mai bun desenator de animatii?
Ce parere aveti despre desenele astea? Imi place sa desenez in stil pokemon dar cei p care i-am desenat sunt inventati de mine: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.110708315739316.18283.100004004453037&...? (mai mult)
TPU! stie careva cate pag are nopti de sanziene de sadoveanu?:-d
cine imi poate da un rezumat scurt de Jules Verne Insula Misterioasa.Va rog:( dau
Cam cat castiga cel care deseneaza personajele din THE LION KING? dau funda.
Sall TPU Cinea a vasut documentarul "The Secret" in care este vorba despre Leagea Atractiei? Va rog chiar va implor imi puteti spune sau macar da un sfat despre cum putem vizualiza asupra unui lucru,...? (mai mult)
Vreau sa stiu unde pot sa gasesc informatii despre REGELE ARTHUR SI CAVALERII MESEI ROTUNDE online. Cat mai multe informatii si cat mai amanuntit. P.S. Stiti de unde pot face rost de cartea...? (mai mult)
Stie cineva un link pentru un graffiti creator/maker(ceva sa pot sa aleg un stil, ceva, ca altfel cautam pe google)?
Heii, TPU. :3 Cine imi poate da si mie cateva poze gen asta: http://imgur.com/NkuK3 ..sau macar una, macar ceva asemanator. Dau funda, si multumesc. c:;*
Ce părere aveți de carțile cu coperti A6?
Clasele de liceu dupa ce criteriu se fac.Mie mi-a dat o foaie sa aleg ce optional vreau sa fac in clasa a9a. Sa se fac dupa optionalul ales clasele?
Nu vi se pare voua ca impressionism(Monet, Grigorescu, Pissaro) e o porcarie de stil comparand cu Rocco, Baroque, Neo-classcism, neo-romantism etc? Daca totusi, stam destul(Daca nu chiar foarte bine)...? (mai mult)
Buna! Va rog frumos dati-mi si mie date despre acest ceas : http://i.imgur.com/VgoMF.jpg Si acest pistol : http://i.imgur.com/ege0p.jpg Multumesc! Ofer fundita!
Ce limbi cunostea Eminescu?
Cat face 1x1? Face 2, nu?
Ce opere literare se studiaza in clasa a 9a, dar nu la profil de filologie:D
As vrea sa imi dati va rog niste site-uri bune de unde pot downloada carti! Am tot cautat dar am gasit doar... erori. Funda!
Cum se numeste cartea aceea cu regele Arthur cu Merlin cu acel castel Camelot?
Cine poate sa imi spuie cum sa invat singura engleza ceva idei, cum sa o invat mai usor?
Ziceti-mi programul de la olimpiada va rog! vreau sa stiu la ce ore ii vad pe romani la TV Dau funda!
Cu ce medie poti intra la liceul Victor Babes din Bucuresti la profilul romana si matematica si la stiinte ale naturii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?