Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Voi ati citit toate cele cinci volume din "Ciresarii"? PS:Intrebarea acesta este pentru cei care au citit cartea! Dar cei care nu au citit-o nu ar fi cam lunga povestea in cinci volume foarte groase? Iar...? (mai mult)
Buna TPU ma scuzati dar nu stiti cum se numesc barcile dela venezia
Cine imi poate da si mie linkul de la parodia melodiei "de ce ma minti" adica cea cu titlul " de ce ma minti de ce ma minti ca stiu ca nu te speli pe dinti" :D :)) merci!
Stiti cumva niste locuri artistice in Craiova, de facut poze... :D Fara gradina botanica, parcul nicolae romanescu sau lunca...
As dori si eu un poster / postere.De exemplu: cel din filmul 16 dorinte. Fundaa!
Saltare TPU. Am si eu o intrebare. imi place foarte mult sa pictez, sa fac quilling, felicitari si multe altele care fac parte din educatie plastica si tehnologica. Si mi-am terminat toate ideeile. Va...? (mai mult)
Cei care deseneaza personajele din desenele animate se numesc desenatori sau arhitecti?
Ştie careva unde se pot găsii penarele Lala Band!? Promit că dau o fundăă!
Ce se intamplat cu voi, baieti? Ce se intamplat cu masculinitatea voastra? Vad din ce in ce mai multi efeminati si baieti/barbati fara principii, curve masculine, metrosexuali, cocalari, etc. De ce?...? (mai mult)
De unde pot cumpara Chitara acustica Jervis mov? apropo sunt din buzau
Stie careva cand este Targul Olarilor in Radauti? Mersi.
Buna! As vrea sa știu unde pot sa găsesc arta mozaic in București?
Spuneti-mi niste picturi in care este reperezentat zeul scandinav Odin!
Cine imi poate spune un concurs de editat poze (activ)? Imi place foarte mult sa editez poze.
Vreau și eu reviste literare în care să-mi public poeziile! Funda pentru cine îmi dă cele mai multe!
De mult ma fandesc sa scriu o carte. Si pana la urma asta am sa fac. Carte care voi scrie se va referi la viata unui copil de la nastere pana poate in ziua de azi si va fi scrisa la...? (mai mult)
Buna am o intrebare cum poti afla codul unei pagini de pe facebook? Funda
De unde pot cumpara o chitara acustica neagra? apropo sunt din buzau...:) (pret accesibil) FUNDA:x
Am un chef nebun sa citesc ceva. Poate de un autor strain, eu stiu. ceva gen: Pe aripile vantului. Ce recomandati?
Arta egiptului antic ar putea ajunge la scoala de arte din Timisoara?
Spuneti-mi cazuri cu fantome.Cel mai bun caz castiga.
Heyy TPU,sunt buna la desen dar imi trebuie creioane pentru desenat in creion pentru a face umbre(B1, 2,3,4,5,6,HB,H )imi puteti spune cam cat ar costa si unde le-as putea gasi?
cum imi pot personaliza tricouri acasa?
Heii:) stie cineva un site sau ceva de genul care sa fie gen curs de fotografie? pentru ca sunt prea mica pentru cursurile gasite, sunt 18+ si eu am doar 14, sunt initiata ca sa zic asa in ale fotografiei...? (mai mult)
Stie cineva daca exista prin Focsani, un loc unde se pot vinde monede vechi, lucrurile legate de numismatica? Multumesc!
Si pana la urma cine a castigat concursul de poezii? azi trebuia sa se anunte... :P
Stiti unde pot gasi cartile din seria "Micutele Mincinoase"? Am gasit la Diverta doar primele patru volume, dar vreau sa le citesc pe toate. Dau funda la primul raspuns util.
Stiti cumva unde as putea gasi cartea : The Sorceress: The Secrets of the Immortal Nicholas Flamel-de Michael Scott In limba romana? Tot ce am gasit pana acum este in engleza
Imi puteti indica cateva carti de citit care sa ma ajute sa ma maturizez emotional?
Caut o melodie cantata de tipa, cu un timbru vocal f bun, melodia in sine cuprinde mai multe hit uri consacrate cum ar fi Dale, Senorita, Sofisticata, Ring the Alarm etc. Stie cineva despre ce melodie...? (mai mult)
Stiti site-uri cu lectiile de la biologie clasele a 9a si a 10a si imagini daca sunt, explicatii la probleme, tabele, orice.Eu am o carte care cuprinde ambele materii dar este doar teorie. Nu pot sa...? (mai mult)
trec pe clasa a 9-a si as vrea sa imi spuneti ce carti trebuie citite(lecturi suplimentare) Am auzit ca depinde si la ce profil esti :-? (eu sunt la bio chimie) Funda :)
Am un Rolex Oyster Perpetual Datejust swiss movt 23k 30m dar care nu e original. Cat credeti ca as putea obtine pe el la amanet/bijutier? Intentionez zilele urmatoare sa merg la bijutier.
Ce carte apare maine la Bravo?:D. Le cumpar pe toate si nu mai am rabdare sa astept pana maine. Funda:-*.
:)Am trecut in clasa a9a si nu stiu ce trebuie sa citesc.Doamne noastra profesoara este plecata in vacanta si nu pot face rost de bibliografia de clasa a9a de la dansa.Ma puteti ajuta si pe mine?...? (mai mult)
Cum se cheama aceste melodii? :) http://www.youtube.com/watch?v=D96fuFDu9Og. Multumesc anticipat. Fundoooi, evident. :D (Scuzati categoria)
Salz TPU Care stie sa-mi zica si mie niste jigniri comice. Adica la noi la bloc jicnirile sunt o arta si exista un concurs :) ( fara injuraturi sau batai etc) Deci as aprecia f mult daca veniti cu niste...? (mai mult)
De curand am auzit o versiune noua la melodia Alb Negru - Mi-e sete de tine... dar nu stiu unde o gasesc pe net :-|. Stiu ca ceva din " noile " versuri erau cam asa " M-ai adus la viata cu primul? (mai mult)
Este adevarat ca in a 11-a vom studia opera "Nunta in er" - Mircea Eliade?
Cum pot sa sterg png-uri sau albume de pe un blog? Va rog ajutati-ma.
A-s vrea sa-mi ziceti de unde pot sa descarc albume cu muzica noua top, dar nu manele!
Cine stie site-uri de desenat de genul desenatori? Apropo sa nu fie ca desenez.net Cine stie?
Hey! Multa lume imi spune ca am talent la desen in creion... ma gandeam sa invat ceva online. Nu stiti vreun sait de invatat sa desenez online gratis? MERSII:X
Eu vreau sa ma fac actrita. Acesta este visul meu! Sunt clasa a 7-a. Stra-matusa mea a fost prietena buna cu Agata Nicolau (care a fost actrita la teatru) si i-a povestit cum a fost viata ei...? (mai mult)
Mai asculta cineva Valeriu Sterian?
Realitate sau fictiune?
Vreau si eu sa merg la sibiu intr-o excursie cu parintii. As dori si eu niste locatii bune de vizitat. Puteti sa imi spuneti si mie?
Stie cineva situri cu tipuri de buze ochi nas fata sprancene pentru a desena oameni? Daca stiti care sunt aceste situri?
Cum sa imi pun net pe telefon? Daca stiti ceva sa ma contactatzi si oricum daca vreti bagati link...cel mai bun raspuns funda...:d
Care este codul lui Leonardo Da Vinci la pictura sa Mona Lisa(ma rog cum se scrie)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!