Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cu ce fel de vopsele pot picta pe haine fara sa iasa la spalat? daca scriu cu markere permanente se ia?
M-am gandit sa imi fac un blog, presupun ca nu este mare chestie, dar nu vreau sa mai caut eu pe google.Mai bine imi spuneti voi pas cu pas, iar eu dau funda. Cine ma ajuta?
Sall TPU, aseara la Deschiderea Jocurilor Olimpice, s-au prezentat mai multe personaje din carti, printre Mary Poppins si Harry Potter, mai era un personaj, un vanator de copii cu o cusca, ceva de genul,...? (mai mult)
stie cineva unde pot gasi varianta online a cartii "Tara Palmer-Tomkinson & Sharon Marshall - Ghidul fetelor obraznice"? Va rooog! Multumesc.
Buna TPU :* tocmai ce mi.am luat un telefon nou si habar n-am ce este aia cyndia?:)))) ma puteti ajuta :D :*?
Buna TPU a fost cineva la cursuri de desen la palatul copiilor pitesti?
Ma puteti va rog ajuta? Stiti daca exista concursuri de desene prin perioada asta? Daca da, care?
Este cineva pe-aici care studiaza scenografia sau vreun scenograf, prof. desen? As avea cateva intrebari, de exemplu, pentru admiterea la scenografie, cum ar trebui sa arate schita de atmosfera?
Trilogia Berlin Noir de Philip Kerr a fost oferita alaturi de vreun ziar? sau se gaseste doar la Polirom?
Buna TPU. Sunt din Bucuresti si am tecut in clasa a 10-a :D si chiar daca mai am cam 3 ani, deja ma gandesc la facultate.Ideea e ca nu stiu ce sa fac! Sunt la profil mate-info si media mea este putin peste...? (mai mult)
Ce scriitori/scriitoare englezi din perioada secolelor XIX - XX cunoașteți?
Cum creez un manga sau de ce programe am nevoie sa fac un manga si cum folosesc aceste programe? Daca se pote si niste site-uri de pe care sa iau programul sau sa fac o manga? Va implorr! Dau funda. ...? (mai mult)
O să mă plictisească foarte tare "Ion" al lui Rebreanu dupa "Karenina" lui Tolstoi şi "Dama cu camelii" a lui Alexandre Dumas fiul?
Cum pot face o poza cu o camera web Microsoft LifeCam VX 700? Raspunsul castigator=FUNDA.
Ce obiecte au primit castigatorii Jocurilor Olimpice din anul 1900?
Cine imi poate spune si mie cateva programe de modificat poze? Dau funda!;)
cine imi spune si mie sarbatorile penticostale de a lungul anului. va rog sa imi raspunde ti cine stie ..Multumesc!
Stie cineva niste site-uri de arta(in creion) cu tutoriale, cu poze etc si daca are si tutoriale de cum se fac desene 3D? Ca aici de expemplu: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/486578_450423708324486_590539338_n.jpg Funda!:*...? (mai mult)
Ce melodii usor de cantat la chitara stiti. Eu sunt incepatoare si nu prea stiu ce melodii sa cant. P.S. Va rog sa-mi dati si tabulatura daca doriti.:) funda
Hey, voi cei care ati lucrat vreodata cu fimo:* Cum sa scriu de mana pe fimo? Stiu o fata care lucreaza cu fimo si scrie texte intrgi atat de caligrafic... Deci, cum fac? Exista vreo ustensila? Sau sabloane?? (mai mult)
Voi ce cărţi aţi citit prea devreme?
Stie cineva daca e facut un film dupa aceasta carte : ingerul de catifea jude deveraux?
Este greu sa inveti sa canti la vioara?
Caut si eu o melodie in care canta o femeie. Este 2011 sau 2012 si zice ceva de genu: Uuu uuuu if i touch your hold we be a...
Era odată o carte cu un tip care se hotărăște să nu mai gândească, sau ceva de genul. Știe cineva cum se numește? Nu pot da mai multe detalii despre ea, căci am văzut-o doar fugitiv la un moment...? (mai mult)
Care este cea mai ndută carte pentru copii din România, scrisă de-un scriitor român?
Am nevoie de cateva informatii si va rog frumos, nu raspundeti daca nu stiti exact la ce ma refer. Modelul AZTEC. Imi poate da cineva mai multe detalii despre ce inseamna acest model, cam care...? (mai mult)
Buna ..caut o admina sau un admin pentru pagina mea de facebook? :D cine este interesat/a?;;)
Buna! Sunt pasionata de desen si as vrea niste site-uri bune de desenat in afara de desenatori.ro Dar fiti atenti sa nu fie ca desenez.net ca iti pui desenele facute de tine pe foaie. Cele mai bune si...? (mai mult)
Unde pot gasi Stefan Augustin Doinas- "Poteca"? Funda si vot!
Cum le-a distins Harap-Alb pe cele doua gemene? Repedeeee!
Cum pot edita o poza normala intr-o poza din asta: http://i.imgur.com/2fQFC.jpg? spuneti-mi cum se numeste programul sau link`ul de la site-ul mpe care o pot face... ? (mai mult)
unde vine liceu albatros din Constanta adica prin ce zona:*Fundaaa:*
Buna ziua! Am gasit o colectie veche de timbre si caut pe cineva care se pricepe sa imi spuna si mie daca valoreaza ceva! Ma gasiti la id de mess: agentul_x98@yaho.com / narcisgavriliu@yahoo.com
Ce ziare ofera carti, ce gen cuprind sau ce autori?
TPU! cine imi spune si mie un program de modificat poze in afara de fotoflexer si photoscape. Este un program care in poze poti face ceata in spate sau ceva de genu. stiti careva? Si spuneti-mi daca trebuie...? (mai mult)
Pro sau anti Basescu?
Hey I just met you, and this is crazy, but delete my number and keep the baby.
Heeei :)... As cam avea nevoie de o lista cu carti cu vampiri, vrajitoare, fantome, cred ca va, ti prins ca in partea paranormalului, deci daca aveti idei sa mi le impartasiti. Multumesc anticipat? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de pictura, unde as putea sa imi vand picturile? Cred ca am gasit o noua nisa, picturi facute de amatori, amatori de aia de habar nu au sa tina pensula in mana. As vrea sa fac niste...? (mai mult)
Vreun profesor de chitara din Galati?:)
Deci, o colega mi-a zis ca se pot inchiria carti cu buletinul, dar nu mi-a spus de unde si respectiva colega esti plecata. Stie cineva de unde as putea inchiria ( alt cuvant nu prea gasesc ) carti cu...? (mai mult)
Cum putem sa spunem ca poporul roman e un popor urat? Stiind foarte bine, ca aceasta popor a dat nastere la scriitori exceptionale unde frumusetea existentiala este de baza ca Camil Petrescu, Panait Istrati,...? (mai mult)
Ce zi e azi, sincer nu mai stiu, Sunt singur, e intuneric si pustiu Am mii de idei, de insirat pe foaie, Dar toate dispar, ca soarele-n ploaie. E toamna, mereu port pe chip, Acelasi zambet,...? (mai mult)
Hey,in timpul vacantei de vara ar trebui sa imi fac un costum de materiale reciclabile (gen:fuste, rochii) imi puteti da niste ideii...sau chair imagini :o3
Ce programa sa folosesc pentru a intregistra cu web-ul?
As vrea sa stiu, daca vreau sa fac cercei din fimo classic, cand ii pun la cuptor ii pun cu sau fara accesoriile de metal. Funda
Cum il chema pe calul lui Stefan cel Mare, dau funda primului care raspunde!
Vreau neaparat sa stiu:cei care au citit toata seria cronicile din narnia de c.s. lewis, ce se intampla cu susan in cartea ultima batalie? spuneti-mi in mare ce face ea in cartea asta si daca moare.iar...? (mai mult)
Dacă m-aș apuca să scriu o carte(nu de poezii) ce carte credeți c-ar trebui să scriu? Cine îmi dă un subiect (destul de) detaliat primește funda+ vot folositor!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?