Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna,cum pot gasi poze cu sultanul Hassan din Cairo Egypt care a construit Moscheea Madrassa? Am tot cautat dar nu gasesc si poze cu el...
Buna! Cat de inalt era Mihai Eminescu? Pe wiki nu gasesc nimic, imi trebuie pentru profa mea de romana.
Imi puteti recomanda un aparat foto pana in 350-500lei? (Nu vreau il iau nou daca e mai scump decat preturile acelea)
Imi puteti recomanda un aparat foto care sa aiba clapita de aia ca la Canon Eos 600D 700D 800D?(ecranu sa se poata misca) si sa se incadreze in 1000-2000?
Salut. Vreau sa încep sa ascult audio- book- uri dar nu am idee de unde sa le iau, dacă este vreo aplicație sa le ascult sau e pur și simplu o aplicație care face aceste doua lucruri, sa le iei ...? (mai mult)
Vi se pare o alegere buna sa te muti in coreea înainte de facultate?
Buna TpU. Ma numesc Alex si vreau sa invat limba germana dar n- am resursele necesare pentru profesori ca sa ma invete. Se stie cineva bun la germana si crede ca ma poate invata? Am niste prieteni din ...? (mai mult)
Bună! Ar putea cineva să îmi zică care sunt statele europene care au participat în cel de-al Dilea Razboi Mondial?
Urgent Imi poate da si mie link-ul acela cineva (sms link) de la fan courier Mi e mi au trimis mesaj si nu mi or dat linkul si ma m gandit poate îl aveti voi
Care e planteta voastră preferată? Ale mele sunt Mercur și Uranus
Buna ziua! Mă pasionează literatura de 6 ani.Am scris poezii, povesti, eseuri, povestiri si piese de teatru.Visul meu este să public o carte.Sunt din Tulcea.Nu stiu insa la ce editura să mă duc sau...? (mai mult)
Sărbătorim împreună 1 an de #FCVonline
Salutare TPU,ma adresez catre voi, cei care cunosc sau deja au experiența in sfera poeziei. Cine cunoaste companii sau persoane ce cumpăra poezie? Va rog seriozitate, va mulțumesc.
Salut. Aș vrea să fac bani dintr-un hobby. Aș vrea să știu : din portrete se fac mai mulți bani decât din ilustrații?
De ce nu se sesizează CNAul când la ore ale zilei apar pe posturi calamități precum, Jador, Tzanca, Selly, Dorian Popa? Știu că la fel precum Viorel și vulpița și cei de mai sus au fani din...? (mai mult)
Salut, M-am apucat si eu de graff de cateva luni si incerc sa imi caut un tag dar nu reusesc sa imi creez unul, ma puteti ajuta cu niste tagguri sau sfaturi ceva?
Cum vi se pare Cenaclul Flacăra? Ce părere aveți despre acest fenomen și de ce credeți că nu a continuat? Ce a dus la oprirea acelor spectacole?
De ce in Evul Mediu o cetate trebuia neaparat cucerita prin lupta, cu costul pierderii a numeroase resurse proprii (oameni, tehnica de lupta, timp)? Nu era mai simplu sa o inconjuri cu armata si sa ...? (mai mult)
Buna, TPU. Cei care ati vazut filmul, , Mihai Viteazul" regizat de Sergiu Nicolaescu si considerat de multi cel mai bun film romanesc din toate timpurile, ce parere aveti de costumatia ostenilor lui...? (mai mult)
Bună! Sper ca să pot găsi un răspuns aici. Pe Wattpad, era o carte "CHIC", dar din păcate nu o mai găsesc. știe cineva cum se denumește acum? mulțumesc anticipat!
De ce austriecii nu sunt interesati sa faca parte din Germania, din moment ce vorbesc germana si se invecineaza cu Germania, deci teoretic sunt tot parte a poporului german?
Ce părere aveți despre SGP armata romana
Stiti cumva pictori/ilustratori/artisti(facand referire doar la persoane care deseneaza) cara sa aiba blog?
Buna,la liceul de arta Ion Vidu, se studiaza si actoria? vreau raspuns va rog.
Ce fel de camera foto sa îmi iau pentru poze personale(făcute in vacante)?
Bună! Știți ceva magazine witchy din Suceava/Iași? Dau FUNDĂ ????
De ce urasc unii atat de tare limba engleza?
Cum au reusit sa construiasca Colosseumul?
Se apropie ziua de nastere a surorii mele si as vrea sa- i fac cadou o tableta grafica. Arta digitala e atat o pasiune, cat si o sursa de venit, deci ar trebui sa fie ceva de calitate si bunicica si ...? (mai mult)
Poti invata cum sa faci arta grafica?
Este cineva de aici pasionat de balet? :) Cum pot fetele (poate și băieții, nu știu) care fac balet să stea pe vârfurile degetelor? Nu este dureros? Știu că există încălțăminte specială,...? (mai mult)
Știe cineva când se dau probele de desen pentru admiterea la Liceul de Arte Victor Brauner?
Știe cineva când se dau probele la desen pentru admiterea la Liceul de Arte Victor Brauner?
Cam cât ar costa în România sa imi tatuez un antebraț si spate fata, stiu ca conteaza de timpul pe care îl pierde dar vreau sa știu asa in mare
Cum pot sa am inteligenta idolului meu politic? Vadim Tudor.
Care considerați voi că este cel mai mare inovator al tuturor timpurilor și de ce? :)
Cum a reușit România să rămână singura țară vorbitoare de limbă romanică din zona estică a Europei, fiind înconjurată doar de țări în care nu se vorbesc limbi romanice, ci preponderent...? (mai mult)
Buna seara! Pentru pictura in guasa (pe hartie, panza, etc.) exista ceva solutii, spray- uri sau ceva ce poate fi preparat acasa, pentru a proteja pictura si a nu fi nevoie de sticla la punerea in rama?...? (mai mult)
Stiti cumva meserii vechi din Romania?
Doresc povesti de groaza reale sau intamplari paranormale care vi s-au întâmplat.
Stie cineva un site de unde pot cumpăra pensule si alte materiale de pictura?
Stiti alte site-uri cu unelte, acrilice si chestii pentru lucru manual care livreaza prin posta?( in afara de arthoobycreativ.ro)
Buna, TPU! Citeste cineva carti scrise de Agatha Christie? Daca da, care sunt preferatele voastre si ce mi- ati recomanda? Eu am citit "O crima anuntata", "Zece negri mititei", "Ucigasul ABC", "Crima...? (mai mult)
Cine cunoaste tabloul vreau sa stiu de cine este facut. O femeie cu flori in mana pusa pe o rama de bronz.
Am un tablou cu maini in rugaciune iesite in afara. Semnat de AD
Unde aflu cat mai multe despre România? Că tara, cultura, valori, locuri, tradiții, istorie, geografie etc(absolut totul) Mai multe decât am citit sau văzut in treacăt și învățat la școală. ...? (mai mult)
Daca Botic(pisoiul, l-am numit asemanator cu mine) are ouale mari ar trebui sa i le tai?
Bună ziua, TPU. Am o întrebare? Știți pe cineva care se pricepe la scris scenarii (filme, seriale, scurtmetraje, scenete de teatru). Vreau să mă consult și eu cu privire la niște idei. Scriu...? (mai mult)
Buna seara! Stie cineva daca panzele pentru pictura intinse pe rama de lemn, produse in franta si vandute in auchan sunt grunduite (aplicat gesso)? Am vazut ca au de toate marimile ba chiar si relativ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce meserie as puta sa am daca fac liceul de arte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!