Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie careva cu ce efect(culoare inchisa de sus iar in jos culoare deschisa) este facuta aceasta poza? Mi se pare ca e lomo, doar ca lomo e la colturi acel negru transparent.
Cum sa vad cu cine sunt repartizat la liceu pe site-ul www.edu.ro, vreau mai detaliat (toata clasa)
din respect pentru munca ta sisifică, m-am gandit sa-ti scriu cateva versuri pentru a-ti mai lumina chipul. KUTGW! Sunt bântuit, căutând note false într-o partitură mă regăsesc...? (mai mult)
Cat costa o cazare la hotelul meridian mamaia http://amfostacolo.ro/poze-fotoimpresii.php?hotel=meridian-mamaia&id=2941&p=2 asa arata hotelul, de 4 persoane si 4 zile sau 3 zile?
Zâmbesc amar pereţii cu lacrimi de furnica ultimul ţăruş din sticla in inima-nfurnica ferestrele inerte lasand pe altii-n lupta podgorii-ntinse vin o ultima chemare tin la voi ce-a fost o...? (mai mult)
Poate sa imi spuna cineva daca voi putea castiga bani pe fotografii? Am intrat anul asta la brasov la facultate si doresc sa imi castig singur banii, ma gandesc sa fac un curs de specializare, sa imi...? (mai mult)
Vreau şi eu idei de poze artistice:o3. Cele mai multe, fundiţăăă:d!
Salutare TPU si tuturor de pe acest forum am si eu o intrebare, am o scrisoare scrisa si semnata de General Charles de Gaulle scrisoarea este din 8 iunie 1955 si este un original stie cineva cam ce valoare...? (mai mult)
Crezi ca din gunoi poate iesi arta?
imi place foarte mult sa scriu poezii... "mi-e dor de chipul tau angelic/de gura ta cea dulce/de clipa ce prin vine mi se scurge..." ce parere aveti? am mai multe... CREDETI CA MERITA SA PUBLIC? (mai mult)
Care este diferenta dintre o sabie cu lama de 67, 5 cm, realizata din otel inoxidabil 440, și o sabie cu lama de 70 cm realizata din otel carbon 1045? Care tip de otel este mai rezistent, durabil...? (mai mult)
Tu scrii poezii? Vrem sa te publicam!
Cât costa aceasta solutie „Cryopharma" impotriva negilor? Am auzit ca e scumpă, cat de scumpă e? fundă!
Vreau si euu imagini frumoase
Tocmai ce am terminat carte "Doamna de Monsoreau". Exista vreo continuare? Sau macfar imi puteti povesti (daca stiti) ce s-a intamplat cu Diane dupa ce a disparut din casa lui Jenne de Brissac. Mi-a...? (mai mult)
Daca inveti bine poti fi trimis ain America?
Spuneti-mi niste lectii de limba engleza?
Help me, please.Am nevoie de siteuri de crochiuri pentru design vestimentar adica:pui crochiul dedesubtul foii si apoi incepi sa desenezi haine.
Avem cuvântul "blog". Cum îl legaţi de următoarele cuvinte: artă, amuzament, util, literatură, jurnal, aroganţă, cultură, necesar, publicistică, gând, ironie, ştiinţă, filosofie...? (mai mult)
Unde pot gasi mai multe carti ale lui Guillaume Musso? Am deja 4 carti: "Vei fi acolo?", "Ce-as fi eu fara tine?", "Salveaza-ma!" si "Fata de hartie". In afara de astea 4 gasesc doar una in plus...? (mai mult)
Buna TPU de unde pot face rost de un program de photoshop. Dati-mi siteuri sau altceva. Dau fundaaaaa
am o intrebare imi spuneti ce tableta este buna ..intre suma de 300 si 800 lei ce fel de tableta pot sa-mi iau pentru facebook,youtube, pentru ceva jocuri pe net? funda!
Aţi auzit de revista "Alecart"? Şi dacă da, ce părere aveţi despre ea? Fundă pentru cea mai interesantă părere.
Puteti sa imi spuneti cum pot canta usor, adica eu cateodata pot sa cant in sus sau in jos, dar dupa imi pierd ritmul sau de multe ori nu pot sa ridic vocea, pot sa cant mai mult normal si...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmele psihologice, v-au ajutat la ceva?:-/
cine stie cum se creeaza oja in cel mai usor mod P.S. nu am nevoie de solutia cu fard si lac primul raspuns care ma poate ajuta primeste FUNDA.
Vreau sa stiu ce s-a intamplat mai exact in Primul Razboi Mondial cat si in al 2-lea..as dori un rezumat cat mai scurt..va multumesc.
Mi-am cumparat o sticla de 1L de Ulei De In Sicativat de la firma Economic. Imi poate spune cineva daca pot folosi acest ulei in pictura pe pînză?
Iimi puteti spune si mie despre ce este o vorba in o scrisoare pierduta
Am vazut niste desene in creion foarte frumoase.Am incercat si eu sa fac dar am observat ca grafica(umbrele si penumbrele nu imi ies atat de armonioase si exacte.Se foloseste o tactica mai avansata...? (mai mult)
Hello! Stie cineva cateva site-uri despre mitologie? Dar va rog nu wikipedia. Sunt interesata de mitologie ( in special greaca si romana). Mersii;].
Niste citate despre iubirea de sine? De exemplu "Daca tu nu te iubesti pe tine insuti, nu te astepta ca ceilalti s-o faca". Ceva sa te convinga sa treci peste un complex foarte mare.[sa ma ajute] Multumesc...? (mai mult)
In arta, exista idei originale 100%? crezi ca poti creea ceva frumos sau important fara influenta din "exterior"? daca ai lucra la ceva ai lasa pe cineva sa-ti priveasca opera in constructie? sau ai prezenta...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu un profesor de inot
Cunoaste cineva in Braila un loc unde as putea lua lectii de pian?
.Buna TPU! Cine poate sa imi dea niste site-uri cu picturi/desene frumoase?:D mersii:*
Hey,TPU! E greu să devii actor? De ce calităţi ai nevoie în special? Cu cât trebuie să treci Bacul? Cine îmi recomandă licee/facultăţi? Fundăă>:D
ce reprezinta 12 brate rosii?
Ştiţi site-uri unde "micii scriitori" îşi pot posta creaţiile?
Maine aproximativ pe la ce ora apar rezultatele la bacalaureat? Funda :)
Cate volume are `Scrinul negru` de G. Calinescu?
Ce carti interesante cititi?
Ce intelegeti voi prin cultura?
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a ajunge Graphic Designer? Chiar daca nu urmez o facultate de arte.
In ce consta admiterea la Universitatea de Arte Bucuresti - la GRAFICA ( in special)? Mai ales testul vocational. Specific ca sunt la un liceu tehnic.
Dintre cartile lui Dan Brown,doar Ingeri si Demoni si Codul lui da Vinci il au ca personal principal pe Langdon? Sorry, dar m-am atasat foarte tare de personaj.
Care este cel bai bun poet în viață! De ce?
Mai citiți poezii?
ajutati-ma cu parerile vostre despre agentia de modele AD-models din Chisinau! ce resprezinta? face de facut cursuri aici? vreau mai multa informatie.MS anticipat, funda!
E aiurea sa vezi cum se duce lumea asta de rapa(o sa ma refer la Romania, desi cam peste tot e asa) Cum lumea parca o ia razna..moda, principiile oamenilor, placerile lor, etc. E ciudat sa vezi cum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?