Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 25 Februarie 2025 sunt:
E aiurea sa vezi cum se duce lumea asta de rapa(o sa ma refer la Romania, desi cam peste tot e asa) Cum lumea parca o ia razna..moda, principiile oamenilor, placerile lor, etc. E ciudat sa vezi cum...? (mai mult)
unde pot gasi o traducere buna pentru acesta poezie TWO SONGS FOR HEDLI ANDERSON de W.H Auden? Dau funda pentru un raspuns coerent si bun ( fara Google Translate).
Unde pot vedea filmul `dupa dealuri`?
Pentru cei din Bucuresti. Unde pot gasi si eu creioane chimice? La ce librarie? sau oriunde dar macar spuneti-mi daca stiti...
Se căștigă bani din vânzarea de cărți?
Ce documente sunt necesare pentru a ma inscrie la Biblioteca Judeteana,, Panait Istrati" din Braila?(sunt eleva)
Ce sa citesc pe vacanta pentru clasa a XI a?
Care e scriitorul vostru preferat? Cel pe care l-ati citi neconditionat
Cum trebuie sa-mi fac parul si cum sa-mi aranjez naframa pentru dansuri populare?
Hey, vreau sa pictez pe un perete dat cu lavabil.Ce vopsea trebuie sa folosesc?
Sunt clasa a 8-a si as vrea ca la anul sa ma inscriu la colegiul Regina Maria din Judetul Constanta, sectiunea canto {muzica usoara} si nu stiu in ce constau probele.Ma puteti ajuta, va rog :)?!
Stie cineva cam cat costa un TEU, un scarar ( linie de aceea cu 3 fete ), florare ( sablon elipse / cercuri ) si o planseta de lemn 50 x 70 cm?
Imi puteti spune 4 carti si un film care sa contina in titlu cuvantul "portret" va roog?
La protectia mediului se face si matematica multa? Multumesc
Sal TPU, in ce pot tine picturile mele? adica ca un fel de "dosar"? dau FUNDA
am un tablou al pictorului Juan Miro, acesta este tabloul cu numarul 203 din colectia sa. Numai este un asemenea tablou, este scris si pe garantie, este unicat. Cum si unde as putea sa-l licitez?...? (mai mult)
Ce se studiaza la facultatea de marketing? Este vorba despre economie-matematica in special, sau stiinte umaniste?
Http://www.youtube.com/watch?v=lKrXwOEnG9o&feature=related Cine stie cum as putea face acas o asa o lampa.Mersi,
anul acesta o sa intru in clasa a 9-a si vreau sa stiu ce carti ar trebui sa citesc in vacanta de vara.Ma puteti ajuta?
Buna :D. Am citit "Mireasa fara voie" de Jo Beverley (trabusa in romana) si acum as vrea sa citesc "An arranged marriage" tot de ea scrisa dar de unde o pot lua in romana tradusa ca nu o gasesc?
Am o nelamurire: care e faza cu arta fotografica? Eu fac poze artistice si multi imi spun ca ies ok dar nu am facut niciun curs si nu ma pricep in domeniu.Pozele artistice reusite(gen pozele cu...? (mai mult)
A citit cineva o carte de John Saul(cred ca asa il cheama) Merita?
:) Vreau si eu niste link-uri despre cum sa modific haine! Spre exemplu cum sa fac dintrobluza demodata una la moda. Etc...
Care este cartea voastra preferata, si de ce? Dau Fundita:).
Mă ajută și pe mine cineva cu o copertă de carte? Adică cine le are cu pictură să intre pe id-ul meu danutfeonix ca să-i dau informații!
Exista vreo scoala de break dance sau vreun centru unde se preda asa ceva in Targoviste?
am nevoie urgent: Cine joaca mai bine, Cristian Ronaldo, sau Messi? Funda, vot))
Care este campul lexical al substantivului floare?
Ce este poezia gotică (fundă)?
Scrieți poezii? Dacă da scrieți-mi aici 2 versuri dintr-o poezie scrisă de voi, iar cele mai frumoase primesc funda!
Ce inseamna poza facuta panoramic?
Octavian Paler plagiat sau plagiator? Am gasit un filmulet pe You Tube, in mai multe limbi, care era o prezentare a unui eseu numit " Paradox of our Time " semnat Bob Moorehead. Ca rezultat al unei contradictii...? (mai mult)
Ce titlu ați da unei cărți de poezii de dragoste( se exclud titlurile: Poezii de dragoste, Poezii sau Poeme). Cel mai bun și complicat titlu primește funda!
La librariile din Iasi se pot gasi spray-uri, carnete, markere si alte accesorii pentru graffiti? Daca da, atunci la care? plizz... FUNDAA! :****
Zi buna tuturor, imi puteti recomanda va rog niste niste site-uri gratuite de profil in care imi pot promova pagina de obiecte decorative? Multumiri!
Cam pe la ce ora credeti ca o sa apara rezultatele la bac?
Buna TPU...mi-am facut un tatuaj pe mana un yn-yang si cel care mi l-a facut mi-a spus ca din cate stie el aduce noroc este adevarat?
Vreau si eu un status de genu : o petala ce cade nu se mai lipeste,inimii ce se despart nu se mai intalnesc, sau ceva de genul. Vot si funda :*
Unde si cum imi pot vinde tablourile? Va rog, fara website-uri care sa ceara taxa sau din strainatate. Merci :]
Cine Imi Spune Si Mie Cum Pot Sa Imi Fac Un Site?
am si eu nevoie de putin ajutor, am evoie de mini 4 rezumate din :miculita minciuna-Alexandru bratescu voinesti 2)dimitrie bolintineanu-legende, istorie.basme 3) doine (5) 4) balade populare...? (mai mult)
De ce emolay si satanistii sunt feriti de catre restul lumii(adica de unii oameni). ce avem noi? de ce le e frica de noi, si unii nu ne pot accepta asa cum suntem? eu sunt emo, iar fratemeu satanist. am...? (mai mult)
Există vreun program care te ajuta să-ți faci o carte virtuală gratis? Adică sa apară totul ca într-o carte( copertă, foi, autor etc) Să-mi spuneți si de unde descarca programu respectiv!...? (mai mult)
de curand m-am gandit sa imi decorez camera si ma gandeam ce culoare s-ar putea asorta cu draperi de culoare albastru
Unde as putea gasi cartea "A douasprazecea noapte" de Wiliam Shackespeare pe internet?
Imi ziceti si mie niste programe de editat poze va rog? In afara de PiZap si PhotoScape!
Vreau sa ma transfer la teatru la Octav Bancila. M-am interesat si cica trebuie sa dau diferente la istoria tatrului si la ESTETICA. Pentru istoria teatrului am de unde sa invat dar la estetica nu am de...? (mai mult)
Cine a pictat tabloul cu câini care joacă poker şi cum se numeşte?
Exista mai multe tipuri de carbure pentru desenat?
Dupa ce ai vazut unde ai fost repartizat la liceu, ce acte iti trebuie sa duci si de unde. funda. mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?