Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 25 Februarie 2025 sunt:
Imi spuneti si mie niste replici ca sa ii dau peste nas unei fete? Dar nu atat de dure cu multe injuraturi. Cele mai multe fundita.
.Acum cu vacanta as vrea sa citesc mai multe cartii moderne gen"micutele mincinoasa". Imi puteti recomanda ceva de genu sau unele carti care v-au placut,nu prea grele, am 16 ani:d... funda:)
As dori sa vorbesc cu un fotograf profesionist daca este cineva, vreau sa imi iau un aparat foto DSLR sau SLR si nu stiu ce sa aleg. Am nevoie de cateva sfaturi. Multumesc!
Cine a citit "Cartea fara nume". Despre ce este vorba?
Cine po sa-mi dea va rog versurile de la melodia Alex Savu - Daca soarta va rog mult fundita:X
Verau si eu niste exemple de carti care v-au impresionat in mod deosebit. si cu rol moralizator :D
Unde pot gasi imagini desene in creion? Ceva in stilul imaginilor de coperta pe care le au paginile ca D-soara de cartier.
Am ramas in pana de idei saptamanile astea. Nu am absolut nici macar o mititica idee de desen. Ce imi recomandati sa desenez?
Imi puteti zice si mie niste site-uri de cumparat creioane sau carbune pentru desenat! Urgent, funda
Ce carti v-au marcat, v-au facut sa priviti viata cu alti ochi? Argumentati!
Care ar fi, dupa parerea voastra, cel mai bun pictor din istoria omenirii?
Teatrul ma pasioneaza foarte mult; nu pretind ca oi fi vreo artista, dar inteleg teatrul si il apreciez foarte mult. Mi se pare extraordinar cum actorii se transforma in altcineva pentru a oglindi societatea...? (mai mult)
Sa-mi spuna si mie cineva cum functioneaza pianurile digitale? Va rog. Funda
Ce carti in limba spaniola imi recomandati sa citesc?
Ce carti imi recomndati sa citesc?
Îmi puteți spune și mie niște scriitori care au scris numai poezii scurte( 3-5 versuri)? Funda pe loc!
Ce siteuri de traducere a doc online stitit? As vrea sa fie cat mai bune
Am gasit destul de des asocieri facute intre muzica hip-hop in stil vulgar, in acel stil tipic "baieti de cartier"(ex. parazitii), si versurile lui Eminescu.Am gasit in interviurile lor replici in genul:...? (mai mult)
Cine credeti ca este reprezentantul literaturii ruse?
Imi dati si mie o lista de carti pe care sa le pot gasi la biblioteca? Dar carti mai noi asa, nu Shogun sau Morometii pentru ca le-am citit deja. Funda pentru cea mai lunga lista!
Neata TPU! azi e 4 iulie, ziua SUA! ce urati americanilor de ziua lor?
Salut, puteti sa ma ajutati va rog, cunoasteti vri-un cantec despre razboi, ceva de genu: intr-o vale adinca, sau intr-o groapa adinca sta un soldat ranit...si cuvintele vin din partea acelui soldat...eu? (mai mult)
credeti ca ne putem distra la o petrecere si fara manele?:)
Buna tuturor, as vrea sa stiu si eu cine a vazut filmul Peter Pan cu actorul Jeremy Sumpter.Va place actorul? Mie la nebunie? As vrea sa stiu daca cunoaste cineva ce se mai spune despre el! Dau funda!:)...? (mai mult)
Cu ce medie se intra cea mai mica la Stiinte Sociale la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu?
Cum pot sa fac un colaj de poze tip.gif? de preferat in photoscape sau eventual in paint
Ce parere aveti despre ceea ce am scris? Am talent sau ma pricep macar? :) Sa mai continui? Uitati aici link-ul :) http://www.wattpad.com/5517649-dependent-de-moarte-capitolul-1-supradoza/comment/14277343#!...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea Pianista - Elfriede Jelinek online? Fundaa:D
Ce meserii pot avea folosind desenul? in afara de pistor arhitect si profesor FUNDA!
Care sunt cifrele arabe?
Cum pot sa demonstrez perpendicularitatea?
Peretii din camerea mea au culoarea portocaliu, si as vrea sa fac o schimbare, ceva mai simplu, spre exemplu culoarea alb. Credeti ca este demodata aceasta culoare pentru peretii camerei? sau ce credeti?...? (mai mult)
Cum arata un patrulater concav MNPQ?
Buna:* Doresc sa va intreb ce probe trebuie sa dau pentru clasa a 9-a la Arhitectura!
Ati auzit vreodata de "evil eye", ochiul acela rotund cu nuante de albastru din cultura turca /araba? Am auzit ca se ofera(drept medalion, breloc etc.) fara ca persoana care il primeste sa stie ce inseamna...? (mai mult)
am o intrebare pentru absolventii clasei a VIII a : Care este media voastra de admitere? A mea este 9, 25.
Invata cineva la Colegiul National Gheorghe Rosca Codreanu Barlad la profil SN? Daca da imi puteti lasa un id va rog as vrea mai multe informatii. Multumesc.:)
Ce carti trebuie citite pentru clasa a 9-a? mai ales la filologie. Multumesc! Dau fundita:)
Hei. Stiti cumva o biblioteca online, cu carti virtuale? Help me, please.
O sa primesc un colet la posta romana pentru str Prasile. La ce oficiu postal va ajunge? Adresa e : Bucuresti, str Pasilei sector 4 Berceni
stiti, as dori si eu un site ceva cu emisiunea care s-a desfasurat in direct la ora 10 :00 in data de 1 iulie 2012 la curier tv ( pitesti)
Vand bratari ale prieteniei din ata, diverse modele si culori. Preturile sunt mici si se negociaza. Cine vrea poate sa lase id-ul de messenger si daca stiti unde as putea vinde m-ar interesa(dau funda)....? (mai mult)
Stiti cursuri de dans online funda...astept raspuns insotit de link
Vara aceasta trebuie sa imi recapitulez in 2 luni maxim ce am invatat de alungul unui an.Imi e destul de greu mereu sa invat.Stiti ce as putea face sa memorez totul usor si rapid fara medicina?...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei ce invata la Colegiul National Gh. Rosca Codreanu :Ce materii noi se vor face pe profil SN(real ) fata de cele existente deja in clasa a 8 a? Se va mai face latina? Multumesc...? (mai mult)
Dupa cum unii din voi stiti deja, tocmai am terminat al 3lea volum (lansarea va fi la sfarsitul verii) si am nevoie de o coperta. Am decis sa nu mai colaborez cu graficianul editurii mele, ...? (mai mult)
Este cineva pe TPU care sa fie elev la dinu lipatti.
Hey prieteni de pe TPU de aceasta data nu am sa va pun o intrebare fac un fel de conversatie :P as vrea sa vorbesc mai multe legate de japonia deoarece uitanduma la atatea animeuri am devenit interesat...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, daca se poate, nu stiti cumva cam dupa cat timp apare subiectul pe net de la bac? Sa fiu mai explicit, cam dupa cat apare pe net din momentul in care le este dat elevilor subiectul.va...? (mai mult)
Poti sa faci facultatea de arhitectura in new yorl?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!