Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cine ma ajuta cu niste photoshop? Pentru YouTube si altele. Va rog mult!
As vrea sa-mi dati si mie un link la "Cher LLoyd-Want U Back" dar sa nu fie varianta US. O am deja. (;) )
Va rog, un link la "Selena Gomez-Tell me something I don't know" Va rog!
Hey,TPU! Vreau sa-mi omor timpul vara asta si ma gandeam sa ma uit la niste filme sau sa citesc ceva...Stie cineva carti sau filme bune?
Stiti vreun sait cu romane din literatura universala de citit in romana? Ofer funda!
Care carte de jules verne credeti ca e mai interesanta: - Insula misterioasa - Steaua sudului - Copiii capitanului Grant - O calatorii spre centrul pamantului - Capitan la 15 ani - Prichindel
Pe ce site pot vedea rezultatele la examene? Sunt din Buzau si pe siteul inspectoratului n-am reusit sa le vad Funda
Sal TPU am nevoie de ajutorul vostru trebuie sa argumentez ca opera,, lacul" de Mihai Eminescu este un pastel.Va rog ajutati-ma dau funda!
Sal baieti si fete am si eu nevoie de putin ajutor trebuie sa argumentez ca opera Lache si Mache de I.L. Caragiale este o nuvela. Multumesc anticipat DAU FUNDA!
Ţi-ai face un tatuaj literar?
Cui ii place melodia asta? Http://www.youtube.com/watch?v=T8JHFkAf0Dg
Cine imi poate da linkul unde sau afisat notele la evaluarea nationala 2012 fundita
De vreo 2 ani de zile sunt pe acest site si incerc sa va ajut, raspunzandu-va la intrebari, in primul rand din domeniul literar, eu fiind scriitor. A venit vremea sa va adresez si eu o intrebare,...? (mai mult)
Eufac origami de vreo 4 ani si sunt la u nivel destul de bun :intermediar-complex. totusi am o problema. Nu am hartie pentru origami mai complicate. Am doar de 20x20. VA rog spuneti-mi daca este...? (mai mult)
Imi puteti da o lista cu autori si carti care se studiaza la liceu in Marea Britanie? Multumesc!
Care a citit shogun? cum vi s-a parut?
Cum vi se pare ceea ce am scris? Este bun de ceva? Ati cumpara vreodata asa ceva sau nici macar nu v-ar atrage atentia? http://www.wattpad.com/5050062-le-cauchemar-blanc-capitolul-1-durere-de-orfana ...? (mai mult)
Am nevoieNiste poze artistice cu fete va rog! Dau Funda cine da raspuns.
de unde pot lua si eu creioane speciale pentru umbre si contur si celelalte ...cand fac un portret? si cum se numesc? DAU FUNDA :*
BUNA! Mi-am achizitionat un DSLR Sony alpha 290 si vreau sa imi mai cumpar 1, 2 obiective. Va rog dati-mi cateva exemple care s-ar potrivi aparatului meu si la ce foloseste acel obiectiv! AM NEVOIE SA...? (mai mult)
Buna seara TPU! Am nevoie de ajutorul vostru, la gramada sau pe surse! Pentru ca am cautat ca nebunul pe net un "manual de instructiuni", sau un barem de identificare, ceva, care sa determine stiintific...? (mai mult)
Buna in legatura cu evaluarea nationala. Este adevarat ca s-a schimbat baremul si ambele raspunsuri atat subiectiva cat si predicativa sunt raspunsuri corecte?; ; ) Cand apar rezultatele si unde? FUNDA!...? (mai mult)
Cate volume are "Morometii" de Marin Preda?
recomandati-mi si mie ceva muzica fain, ceva nou si interesant.
Am 14 ani si la anul trebuie sa intru la un liceu. Vreau sa devin actor. Adica, multa lume imi spune ca am talent si chestii de genul asta.; )) De unde as outea sa incep? Apropo, in oras nu exista...? (mai mult)
Cine deseneaza m-ai ales grafic?:)Vreau sa stiu daca exista cineva pe-aici cu o pasiune ca si a mea:D:!
Am compus o poezie pentru IUBITORII NATURII! As vrea sa stiu daca cineva impartaseste aceleasi sentimente cu mine. Si criticile sunt binevenite. CACI EU IUBESC NATURA Privind tacut un un...? (mai mult)
Stie cineva niste concursuri Photoshop cu premii in bani? Daca se poate concursurile sa fie in Romania. Multumesc. [ FUNDA ]
Ce comedie misto pot sa vad impreuna cu un copil de 9 ani ( fara prostii)?
Stiti cumva la ce se refera "neo femida"? http://13tatu.deviantart.com/gallery/?offset=72#/d37hujq
Puteti va rog sa-mi spuneti vreo cateva siteure unde arata pas cu pas cum sa impletesti un ciorap.Va rog am nevoie urgent de asta! FUNDA1
Cand se afiseaza rezultatele la evaluare natioanala 2012(capaciate) plz vreau un link daca se poate
Salutare. As dori sa stiu niste site-uri unde pot comanda carti de istorie ( scrise de Sven Hassel de exemplu). Sa fie site-uri serioase care nu dau tepe gen comanzi o carte de istorie si-ti trimit o carte...? (mai mult)
Ci, ci, cine poa' să-mi zică, Încotro se-ndreaptă lumea asta mică, Viaţă pare lungă, dar e doar o clipăă Şi la sfârşit, sper să nu ne fie frică Că tot ce faci plăteşti, când toţi...? (mai mult)
Salut, ce inseamna sa faci contestatie? Funda.
eu am 12 ani mie imi place mult sa compun poezii si texte in proza, dar daca scriu ceva, imediatvine o persoana "matura" si imi spune ca nu au logica si sens si sa le modific tare sau chiar cu totul,...? (mai mult)
As dori sa imi spuna si mie cineva(care deseneaza sau se pricepe cat de cat) care e utilitatea stilo-ului in conturarea desenelor grafice.Eu fac desene de acest gen si as vrea sa imi iau un astfel...? (mai mult)
Cam cat costa o doza de suc coca cola de colectie euro 2012 (vreau sa o vand)
As dori sa ma puneti in contact cu un blog sau ceva de genul asta unde se poate discuta despre lectura si dezbateri. Multumesc anticipat!
Am mare nevoie de negative simple adica nu care tin 10 minute si tb sa improvizezi pe ele. Vreau negative pentru a canta linia melodica cu saxofonul pentru :Careless Whisper, Cry me a river, Valsul 2...? (mai mult)
Maine am examenul la mate si as vrea sfaturi ce trebuie sa recapitulez mai mult?
Ce carti similare cu "Nunta in cer" de Mircea Eliade mai cunoasteti?
Am venit cu video nou:D :P http://www.youtube.com/watch?v=yMc33fwfBFQ&feature=youtu.be
Credeti in paranormal? DA sau NU Argumentati.
As vrea sa calatoresc pe luna cu o racheta proiectata de mine.Sau sa creez un carusel din carucioare pana la soare.Ori sa sap un tunel prin toata lumea sau sa calatoresc pana in centrul pamantului.Aceasta...? (mai mult)
Am tot citit si răsfoit rubrica "Artă şi cultură" şi am realizat un lucru, trist: nimeni nu recomandă cărţi româneşti. La lecturi de vacanţă, unde sunt: Cireşarii, Groapa,...? (mai mult)
Hi! Stie cineva cum se numeste dansul facut de Elena si damon in episodul 19 sezonul 1? http://www.youtube.com/watch?v=10SVwR8K9mI&feature=related
Cei care se uita la "Mesaje de dincolo" pe ProTV, ce sezon se ruleaza, ca in seara asta am uitat sa ma uit?
Imi poate da cineva rezumatul pe capitole al carti "Micul print" Dau fundita
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!