Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna seara, poate sa ma ajute cineva urgent! Unde pot sa-mi descarc si eu niste carti, sau macar sa citesc online? Am nevoie sa citesc ceva de Camil Petrescu si de Ion Druta. Va rog mult, dau funda!...? (mai mult)
Am 12 ani. Si am compus o poezie. E prima mai serioasa. Paradoxul face ca e cea mai vesela. Se numeste " Cerul e pictat". O am si pe un alt site. Deschid ochii incetisor Simt aroma de merisor. Plapuma...? (mai mult)
Scriu ceva si am nevoie de niste informatii privind samuraii: - vestimentatia - cea de lupta, nu de zi cu zi - simbol (exemplu: la Cavalerii Templieri era Crucea) - daca ati citit 'Shogun',...? (mai mult)
Vreau si eu urgent plante intalnite in zona munte plzzz:*
Este "grota infricosatoare" un epitet?
Tatal meu instalase mai emult adica a cumparat o tableta mare nu de aia cu jocuri si net o dableta care poate fi folosita la calculator in loc ca mauz ma rog asta era pentru o chestie cu animatii el a instalato...? (mai mult)
Cine are concertul lui Beyonce de pe Wembley?
Cum pot sa-l desenez pe john cena?
" sa alerge pe pagini " este epitet?
Ce v-a dat la evaluarea nationala, la romana?
Imi puteti face cam2 propozitii in care sa spuneti parerea voastra cu privire la :teatru, podul de la intrare in severin si cetatea medievala din Drobeta turnu Severin?(nu as vrea prop de gradinita...? (mai mult)
Propozitia subordonata din fraza : "Ceea ce ma jeneaza este dificultatea rasfoirii" este : a) atributiva b) predicativa c) subiectiva
O mama isi sarbatoreste a8-a aniversare, iar fetita ei de 8 ani are ochii albastri. Oare este posibil? funda!
Am cateva probleme la invatat: tot m-a chinui sa aflu care este rolul virgulei si rolul cratimei. Cine ma poate ajuta? Va rog cat mai explicit.
Care este diferenta dintre osii si arbori? Am nevoie de un raspuns rapid ma ajutati va rog.
De ce s`a folosit semnul exclamarii in structura acolo, tast! si dansa? dau funda.
Daca un adjectiv se acorda cu un substantiv el are functia sintactica de atribut adjectival? :-S
intrebarea mea este...Cu ce pot lipii o poza rupta in 3-4 bucati? A lipi`o,adica sa tina catziva ani, nu cu banda sau scoci, cu ce altceva o pot lipii sa tina foarte mult timp?
Am auzit ca la testarea nationala ( pentru intrarea la liceu ) ar trebui sa scriu la sinonime ( adica la sub. I la primul ex., in caz ca imi pica sinonime ) Sinonimul cuvantului X este y. sau putem scrie...? (mai mult)
Sunt in vacanta si vreau sa fac niste compuneri si poezii superbe dar am nevoie de cateva expresii.Am cautat pe google dar acelea sun extrase din operele marilor autori. Daca aveti imaginatie va...? (mai mult)
Imi poate spune cineva de unde pot copia teatru radiofonic in format mp3 sau de unde se pote cumpara?
Buna TPU `! Caut o persoana care este sau a terminat facultatea de "design interior" si munceste in domeniu!
Cine imi poate spune si mie ce carti politste as putea citi in vara asta?
Aveti concerte sau poze cu Beyonce? Puteti sa mi le trimiteti prin e-mail?
Imi puteti da o lista cu autori si carti care se studiaza la liceu in UK? Multumesc! :)
Salut, tocmai am terminat clasa a9-a la profilul bio -chimie intensiv engleza.sunt foarte dezamagit deoarece avem 3 ore de fizica, matematica -patru, romana-patru, si este foarte greu sa mai invatam la...? (mai mult)
am o intrebare stie cineva daca v-a fisezonul 3 din Junjou romantica?
Sal TPU cum fac un canal special pe youtube? adica ca asta http://www.youtube.com/TeraBrite Funda cine ma ajuta!
Incerc sa scriu ceva. nu stiu inca, ceva, o poveste scurta, un roman (big dreams hahaha), versuri. credeti ca e diferenta intre ati inregistra ideile sau a le scrie? o mi se para cam ciudat sa imi aud...? (mai mult)
Funda pentru cine imi spune titluri bune de carti cu vampiri, varcolaci, fantome, chestii paranormale. Orice in afara de seria Twilight, Jurnalele Vampirilor, Mai las-o moale cu fantomele,...? (mai mult)
Imi place foarte mult sa scriu poezii si mi-ar placea sa le postez undeva unde pot vi vazute de cat mai multa lume, dar habar nu am unde le-as putea posta... (in afara de Facebook)
imi puteti spune si mie va rog frumos niste trasaturi care incep cu litera L E X N D R?
Cine este la liceul tonita, vreau multe informatii despre el, am cautat pe toate siteurile si nu am gasit, daca stie cineva cum este acolo si multe informatii despre liceu ar fi bine, dau funda la cel...? (mai mult)
Hey Unde pot gasi postere cu trupe rock (Escape the Fate, Metallica, Black Veil Brides, Suicide Silence, Bring me The Horizon, Children of Bodom etc.)? Vaa roog, daca aveti si sunteti din Bucuresti...? (mai mult)
Am si eu o intrebare despre eul liric, cand nu apar pronume si verbe de pers I si a-II care sunt marcile lui? :-s
Cine a citit `orasul cu salcami' de mihail sebastian si ce impresie i-a facut?
Ce materii se fac la turism si alimentatie? dau funda:*
Am un cont pe sunphoto si nu stiu ce albume sa mai fac cu Selena G. Dati-mi idei va rog! Vreau multe variante si un raspuns rapid.Dau si funda!
Sall.stiti cumva cum se fac acele linii pentru un portret? vreau ca desenele mele sa iasa mai reusite cu ajutorul acelor linii.dau funda la cel mai explicat raspuns.
M-am apucat de scris o carte.Ce parere aveti de acest inceput : http://www.wattpad.com/5319844-ingerul-apocalipsei?
Am nevoie de o imgine ( sau mai multe) cu un batran sobru, chiar si un calugar, pentru a face un portret. Daca gasiti, va rog sa imi dati link-ul, iar de pe google nu stiu daca are rost, ca m-am uitat...? (mai mult)
Bună tuturor! Unde credeți că aș putea găsi în Constanța cursuri de fotografie înafară de Școala populară de arte?
Salutare, vreau să încep să pictez în ulei şi din păcate nu găsesc un peisaj care să mi se pară potrivit.De aceea, vă cer vouă ajutor.Dacă aveti peisaje favorite, please un link aici. Multumesc...? (mai mult)
Daca sunt minor si am 12 ani pot publica o carte?
Cei care acum treceti in clasa 9, vreau sa stiu si eu ce lecturi v-a dat in clasa 8:) Diriginta ne-a dat deja 3 lecturi de la ea, dar ne lasa sa alegem noi 5! Acuma eu am cautat pe internet...? (mai mult)
Buna,cand eram mica la minimax se difuza un desen care te invata sa desenezi anumite lucruri. Cum se numea?->>DAU FUNDA!:x
sunt la design vestimentar si am nevoie de crochiuri! cat mai multe posibil fiindca m-am plictisit de cele vechi! please help me! si crochiuri gen forme nu crochiuri desenate!
Cum se da tag la o pagina intr-un post (sa apara numele paginii in loc de link) pe facebook?
Stie cineva ceva tablaturi mai simple pentru un cantec de dargoste.Ca am si eu ocazia sai cant iubitei mele si nu-s ce sa fac, de fapt vr sa fie iuita mea.Va rog help:).sau daca stiti un cant super va...? (mai mult)
Unde gasesc „Turtita fermecata„? Dar nu DIAFILM! funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!