Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU am mult mult plastic si as vrea sal topesc dar nu stiu in ce sal topesc sa nu se lipeasca si cum sal topesc si din ce pot face o matrita pentru plastic ar merge din plastelina matrita? se lipeste...? (mai mult)
Cunosteti un site de unde pot intelege si invata cum sa identific semivocalele. sau cu accentul. Sau niste metode utile ceva va rog.
Pitesti-Miercurea Ciuc(Harghita), cu ce e mai ieftin sa ma duc, trenul, maxitaxi? si cati bani imi ia?
Caut urgent fabula "Omul si satirul" de Esop. Fundaaaaaaa!
Bun, mai intai salut! Am o intrebare : In Brasov sunt magazine unde as putea gasi de vanzare tablete GRAFICE?
Ma poate ajuta cineva la problema asta? "La un turneu de sah, fiecare participant a jucat cate o partidacu toti ceilalti. Stiind ca in total au avut loc 66 de partide, sa se determine cati participanti...? (mai mult)
Unde se pot face cursuri de fotocitire si care este pretul unui astfel de curs? multumesc FUNDA
De unde pot descarca cat mai multe carticele pe gratis?
Cum se numeste prima melodie din acest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=ECmclgMy8Zs&feature=g-all-u Please dau funda!
Buna TPU am nevoie de niste scrisori frumoase pentru domnul invatator de sfarsit de an facem banchet si mergem la un restaurant si trebuie sa citim va rog niste idei. mersi
Care este cel mai bun obiectiv compatibil cu Nikon d5100, pentru landscapes, portret, macro, etc. Pret intre 2000 si 3000lei. Dau funda si rog seriozitate. Mai detin un 18-55 si un 55-200, dar vreau...? (mai mult)
Va place Robert Vraciu? http://www.youtube.com/watch?v=eZOf3G-Dve4
Care este dupa parerea voastra cel mai bun scriitor contemporan?
Cum pot desena foarte bine, am incercat cu linii ajutatoare (sunt stangaci) si vreau sa imi... UPGRADEZ abilitatie de desenat... Ma ajutati!? Dati-mi cat mai multe informatii? (mai mult)
cum vi se paremiscare hippye de la Wodstoock.As vrea sa imi raspunda cineva care stie despre acest festival!
Profesorii de gradul || sunt mai avansati decat cei de gradul |, sau e invers?
Care este morala fabulei Frunzele si radacina de Alecu Donici? Raspuns urgent! funda;)
Va rog frumos, ma puteti ajuta? Cine a citit "Legendele Olimpului", mai exact "Zeii Olimpui"? As vrea daca se poate sa imi povestiti despre ce este vorba...detaliat, daca se poate. Va rog mult,? (mai mult)
Vreau cuvant cu cuvant tot ce scrie in revista Big Explorer nr 6 articolul Secolul revolutiei stiintifice. Funda+vot la toate raspunsurile.
V-ar interesa tablouri pictate in acuarela incepand de la 250 de euro?
Hey:) voi cu ce creioane desenati? eu desenez cu creion normal si iese urat adica se intinde .....imi recomandati ceva mai bun?
Pe ce criterii se i-a premiul Grammy?
Salut.vreau si eu sa desenez mai frumos. am talent dar nu am, inspiratie. ma puteti ajuta? dau funda
Vreau saa desenez mai frumos
Stie cineva unde s-a filmat "Cu un pas inainte"? Era un film de pe Protv de prin 2007.
cat credeti in blaady mary? cum arata?
Hey! imi puteti spune cateva lucruri interesante care sa sara in ochi cum s-ar spune despre arta, in general desen? am nevoie pentru un panol de la scoala si nu stiu ce sa scriu, ca daca pun informatii...? (mai mult)
in aceasta vara(sau poate la anul)voi trimite o melodie de-a mea la o casa de discuri din Olanda.Am nevoie de un logo...ma puteti ajuta :D
Imi puteti spune rezumatul la lectura Fricosul de Emil Garleanu? Primul raspuns funda.
Buna TPU:* Am o intrebare: Nu stiti unde asi putea citi online in romana cartea Nopti de Sucub de Richelle Mead?;;) Funda :>
Ce parere aveti despre cartile audio? Sunt mai bune decat cele "clasice" sau nu? Argumentati. Cel mai convingator argument primeste funda.
Stie undeva de unde sunt luate cartile de pe http://romania-inedit.3xforum.ro/post/228063/1/Ro_Carti_Audio/? (Presupun ca nu uploaderul le-a inregistrat) Asi avea nevoie de o sursa pentru carti. Dau...? (mai mult)
Unde a murit ILCaragiale (Viena sau Berlin)?
Imi puteti da si mie o lista de carti de literatura fantasy pentru clasa a v-a care sa le citesc in aceasta vacanta?
Vreau si eu niste site-uri cu pictur ide vara...imi trebuie pentru marti. FUNDA!
Stie cineva un concurs de origami in Romania... daca aveti si un site unde sa scrie cand este... e foarte bine. Dau funda la cel mai bun raspuns!
Ştii cum cărţile se transformă în obiecte de artă?
Unde pot gasi cartea Abatele Prevost de Manon Lescaut si Dama cu camelii, ca aici in Bucuresti nu dau de ele :( Funda! :)
Ce s-a dat anul acesta la testarea de liceului de arte "Carmen Sylva", domeniul arte plastice si decorative? (FUNDA)
Eu sunt o foarte mare cititoare si as dori sa-mi spuneti mai multe carti! Sunt În cls. 5a si am 11 ani! Fundita!
Cum as putea comanda de pe e-bay? am nevoie de niste coloranti alimentari gel de la wilton si nu pot sa comand pentru ca imi trebuie nu stiu ce cod, cont sau ce, de pe card dar am bagat si nu merge....? (mai mult)
Am inceput sa pictez un tablou in ulei. Folosesc o paleta de plastic cu adancituri. Cum o spal? P.S. Folosesc ca dizolvant ulei si el tot e pe paleta.
Am 16 ani, sunt la liceu, clasa a 10-a, profil stiinte ( biologie, fizica, mate, chimie etc. ) intr-un oras din Timis. Vreau sa ma mut la Liceul de arte plastice din Timisoara.Din...? (mai mult)
Desi se pare ca imi fortez norocul, daca ar avea cineva partitura pentru pian cu note muzicale, a melodiei Promises-Andain, ar fi extraordinar, dar e ft ft greu de gasit, am cautat cam...? (mai mult)
Va rog dati-mi si mie rezumatul a 4 povestiri din Recreatia mare de Mircea Santimbreanu. URGENT!
Imi puteti da niste site-uri cu teatre din franta? Dar sa scrie in romana...va rog. dau funda (poate gasiti pe wikipedia)
Care este personajul vostru preferat dintr-o carte? Argumentaţi. Cel mai frumos răspuns primeşte fundă.
De unde pot descarca The Artist's Guide to Human Anatomy?
Imi da si mie cineva exemple de melodii hip-hop, please dau funda!
Care este diferenta intre laptopuri si notebookuri :P?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?