Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hey'ooo! :-) Stie cineva vreun site pe care as putea gasi un model de cum se scrie un scenariu [real one]? sau orice legat de creearea unui scenariu :)
Nu credeam ca am sa adresez vreodata o intrebare pe site, dar am zis sa incerc, cine stie de unde sare norcul. As avea nevoie de partitura pentru PIAN a melodiei ZECE- Florin CHilian. Ar fi extraordinar...? (mai mult)
Va place sa aveti parerile voastre in materie de arta sau le luati gata facute de la autoritati in materie? ce e mai bine?
Cine stie franceza,sa imi dea ID sau,daca doreste, caci am nevoie de niste sfaturi.
Am de facut un desen pentru un concurs cu tema SOS NATURA. Sunt un bun pictor, dar am ramas in pana de idei si nu stiu ce sa pictez in legatura cu aceasta tema. Cea mai inspirata si originala idee primeste...? (mai mult)
A citit cineva cartea nuntii de george calinescu? E interesanta? Marita sa o citesc? ca despre ce este vorba? FUNDA!
Buna,mi-a venit sa fac ceva handmade si am citit pe net despre pasta fimo,imi poate spune cineva cum se foloseste si cum se confectioneaza din ea margelise, cercei etc?
Cuma sa-mi fac propriul videoclip?
Hei puteti sa imi spuneti si mie cativa pictori francezi, si sa spuneti si cateva lucrari facute de ei? :d
Ce credeti despre Sorin Oprescu? sincer mie mi-ar fi placut mai mult Prigoana pentru ca a promis ca rezolva problema cu cainii comunitari.
Ma adresez cititorilor ai lui Lucian Blaga. Care este poezia care v-a placut cel mai mult?
Salut, cine stie cum pot face astfel de fluturi ca sa-mi decorez camera : http://3.bp.blogspot.com/-_r6_BLqfy_Q/TyL98DGSufI/AAAAAAAABKA/71xQepG086o/s640/18_christinatonkininteriors_com_serena_room.jpg ...? (mai mult)
Stie cineva o coregrafie pentru melodia" vara asta este zu " de Free Deejays? va rog
Cand tragem apa la buda cati litri de apa consumam?
Va salut! Stie cineva cum as putea face o matrita pentru a turna in plastic? Am un obiect din plastic (de exemplu ingerasi sau alte jucarele), si as dori sa fac o matrita pentru a-l putea multiplica tot...? (mai mult)
am tot cautat pe net insa nu gasesc niciunde.Imi poate recomanda cineva un roman care sa aiba ca subiect principal relatia dintre un profesor si elev. Nu conteaza din ce perioada este..si ma refer...? (mai mult)
Imi puteti recomanda va rog niste cantece la chitara pe care sa le pot invata de pe net? nu conteaza gradul de dificultate... FUNDA
Cine stie ceva siteuri de goblenuri;) sa-mi spuneti si mie...tnx
Unde pot gasi ideile principale ale povestirii Badulea Taicii de Ioan Slavici!
Nu stiu daca asta e cea mai potrivita categorie, dar...in sfarsit. Stie cineva de unde este citatul asta: ""Sunt șarpele cu pene albastre din visul tău idiot și fluturele negru tatuat din visele? (mai mult)
Ce este revolutia glorioasa?
Hey! cum pot sa fac si eu asa ceva: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=150822098376003&set=a.128581747266705.7757.122693637855516&type=3&theater funda:X
Detine cineva cartile "Scrisori vol1, 2" de Van Gogh? Doresc sa le achizitionez. Mentionez ca sunt de la editura Minerva
Hei, scriu de 2 ani şi mi s-a pus pata să public o nuvela într-o revistă literară, sau, cel puţin, să trimit un e-mail unei reviste şi să cer o părere... Aşa că v-aş ruga să-mi spuneţi? (mai mult)
Buna tpu.Am nevoie de un exemplu de cerere pentru a te inscrie la Palatul copiilor, la cercul de navomodele. funda si vot.
Am si eu nevoie de ajutor. Am vazut de curand Fear and loathing in Las Vegas si intr-o scena Johnny Depp avea niste ochelari super tari. Imi puteti da linkuri va rog cu site-uri de unde se...? (mai mult)
Imi spuneti, va rog, cateva carti frumoase de dragoste. Trebuie sa merg la biblioteca si vreau sa imprumut ceva care sa imi placa mult, insa nu mai am idei. Multumesc. (fara vampiri si restul.le...? (mai mult)
Am gasit cartea Povestea vietii mele de regina Maria de la editura Adevarul S.A. din 1935.Cartea are semnatura reginei si o scurta dedicatie pentru orasul Giurgiu scrise de mana pe carte.Cam cat...? (mai mult)
Este cineva interesat sa cumpere un Nikon d3100?
Buna TPU.Am un proiect la scoala la franceza si trebuie sa fac Turnu Eiffel din hartie dar nu stiu cum se face va rog ajutati-ma! Help! Dau funda...
Era mai demult o melodie, facuta in timpul unei lupte (razboi) despre o arma ce avea un nume asemanator cu al unei fete. Stiti cumva unde pot gasi melodia aceea? Funda
Este cineva interesat pentru cumpararea unor desene sau sa fac desene pentru carti coperte, ilustrati ...etc. Cine doreste sa-mi raspunda.
Faceti un top al celor mai frumoase si speciale romane pe care le-ati citit vreodata. Puteti sa-mi spuneti de ce?
Cine se pricepe la desenat anime? Si lasati un link cu desenul pe care l-ati facut! Funda la care imi place cel mai mult! Dau si vot!
Este cineva interesat pentru cumpararea unor desene sau sa fac desene pentru carti coperte, ilustrati ...etc.. Cine vrea sa-mi raspunda.
Stie cineva un site unde pot sa-mi expun niste lucrari, dupa care sa le si cumpere cineva.
Am nevoie de ajutor! Cine stie toate cartile din colectiile " Cainii Razboiului " si " War"/"Tatal War".
Detin un tablou dar nu stiu de cine este pictat. Tabloul este semnat dar nu pot sa deslusesc semnatura.Cum pot afla de cine este pictat? Cred ca pictorul este contemporan si de origine italian.
Unde pot sa gasesc cartea "Idiotul" de Dostoievski pe net sa o descarc? am gasit prima parte dar le vreau si pe celelante trei, sau toata.multumesc.
A citit cineva cartea lui David Kirkpatrick "Efectul Facebook"? Cum vi se pare? O parere.
Vreau sa ma inscriu la judo dar mama nu imi ppermite zice ca o sa cad in cap ce sa fac, va rog sa ma ajutati
Din ce an dateaza Iasul ca oras?
As vrea si eu o lista cu niste lecturi de clasa a 7-a ..niste lecturi cat de cat scurte sa le pot cauta rezumatul dupa...Merci :D
As vrea sa stiu daca raman corigenta la ceva, o sa trebuiasca sa merg a vara la scoala, si sa repet toata materia de la inceput dupa care voi da corigenta? Sau voi merge la toamna la scoala si voi repeta...? (mai mult)
Care este cea mai abstracta pictura pe care ati vazut-o?
am nevoie de niste site-uri cu informatii despre traditiile, obiceiurile, si cum era satul Certej, din Maramures in trecut fata de prezent, si cum sunt casele in prezent. Nu am gasit nimic...? (mai mult)
Daca vreau sa urmez medicina, la ce profil ar trebui sa 'aplic' pentru liceu?
E greu sa inveti sa canti la saxofon? Eu nu am cunostinte muzicale, dar as vrea sa invat sa cant la acest instrument daca se poate de una singura. Credeti ca se poate sau e prea dificil?
Pentru cei care au dat astazi concursul Comper faza nationala stiti cumva daca s-a luat punctaj maxim, 100 de puncte?!? Pentru ca pe site nu s-au afisat rezultatele! Si as dori si eu sa stiu,...? (mai mult)
In manualul de istorie si de civica de cls.a IV -a, arata acolo pictura,,Romania revulotionara (detaliu)".,, Romania revulotionara" este titlul picturii, dar de ce scrie in paranteza (detaliu)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
Marie308 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!