Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De pe stema tarii noastre, stiu ca acvila inseamna Romania, boul Moldova, delfinii Dobrogea si acvila neagra cu sapte turnuri inseamna Translivania. Dar ce inseamna leul de pe stema?
Nichita Stănescu mai are vreun urmaș în viață? Dacă da cum îl cheamă și ce-mi puteți spune despre el(sau ea)!
Cum sa fac pamblica aceea la sfarsit de a 8-a? Ajutor, va rog.
Buna TPU. am inceput sa scriu o carte si vroiam sa va intreb ce parere aveti despre un prim fragment : " Razele de soare patrund in camera, strecurandu-se usor printre draperiile frumos brodate, trecand...? (mai mult)
Funda! Ce carti imi recomandati, pentru a citi in aceasta vacanta(de varsta mea). Sunt in clasa a 7-a.
Cine a scris cantece bisericesti
Trebuie sa fac un proiect despre inertie care sa cuprinda experimente, date si inventii. Nu am gasiti nimic pe internet, poate ma ajutati voi.
Mai dati-mi filme cu supravietuire gen The way back sau The grey si carti daca puteti :D
Cine stie tablouri/picturi inspirate din literatura(poezii,proze, etc.)? Am mare nevoie pentru un proiect la scoala... Multumesc
Puteti sa'mi ziceti si mie scenete de sfarsit de an scolar?
Hei imi puteti da un model de reportaj literar despre scoala. Vreau sa vad cum se face! Funda
Am de pictat la scoala un tablou de Picasso dar nu il gasesc nicaieri, erai cumva mai verde parca si avea un copac sau doi si niste case, am inteles ca se gaseste in cartea accea cu picasso de la adevarul:)) Stie...? (mai mult)
Buna,ma numesc Elena si sunt o creatoare de handmade-uri si as vrea sa stiu mai multe site-uri pentru handmade.Dau funda:)
Ce înţelegeţi prin "conştiinţă europeană"?
Buna TPU am o problema folosesc programul OpenOffice... pentru referate si poze dar toate pozele care le scot pe programul acela mi le scoate color si acum nu mai am color si vreau sa scot alb negru pana? (mai mult)
Cine ma pote ajuta sa fac un discurs despre o profesora de mate sa fie scurt si amuzant adica la scurt ma refer 15 rinduri. Urgent!
Caut o carte numita "Hexagradior" Autor: Nemo, face parte din literatura oculta. Daca o are cineva in varianta electronica ma poate ajuta si pe mine!? Singurul loc unde am gasit cartea e pe Amazon.com...? (mai mult)
Sal TPU! Am o intrebare. A fost concert in seara asta?(3 iunie 2012)LAla summer love? Nu sunt fan(eu nici nu pot sa ii sufar) dar varamea zicea pe mess ca e la concert si ca nu poate sa vb cu mine si...? (mai mult)
AM de facut un proiect in echipe si mie mi-a revenit sarcina de a realiza un chestionar cu intrebari legate de tema "Aventrua si Calatorie". Ma puteti ajuta ca acest chestionar pentru ca nu...? (mai mult)
Sunt Moldovencele din spa iasi mai ca fetele din spatiul sovietic? Ca rusoaice sau ca ucrainece?
Vreau un link cu un concurs de graffiti.Am mai cautat dar nu am gasit. FUNDAA!
Hey TPU.Stie cineva un tutorial din care poti invata sa faci o Cutie Software in photoshop? Daca se poate sa fie in romana tutorialul. Multumesc anticipat.
Cine stie unde pot face cursuri de chitara in Braila? Puteti da si un pret aproximativ?
In viziunea voastra, cum ar fi aratat viata fara Eminescu? Ar mai fii fost bogata literatura romana? Ar mai fii avut atatia scriitori despre ce sa scrie? Am mai avea noi un poet atat de glorios? Cum vedeti...? (mai mult)
Stiti unde as putea gasi un site sa imi postez propriile basme, povesti, poezi etc. Va rog daca stiti ajutati-ma. DAU FUNDA! Scuzati Categoria:D
TPU am nevoie de niste informatii despre sotiile lui Janttus Martin Luther. Daca stie cineva informatii despre ele sau carti sau siteuri de unde pot sa iau informatii despre ele va rog :)
Sal e adevarat ca nu poti baga hackul chat engine la laptop asa mi-a zis un prieten ca chica se strica dar eu am un laptop ff bun. funda celui care imi spune si dati si explicatia dc nu mg
Ce inseamna O_o si va rog dati-mi mai multe gen asta(O_o)cu semnificatie funda
Cine stie cele mai vestite muzee si galerii din Marea Britanie, si ce colectii detin?
Cu ce as putea sami pictez pereti din camera mea?
Un avocat spune judecatorului: Eu mint acum! Avocatul spune adevarul sau minte?
Heiii TPU... Funda la primul:D. Cine stie ce vasta are fiecare membra din Cimorelli.Si daca se poate in ce an a intat Dani in trupa...Multumesc anticipat!
Hey! din cate stiu eu sunt 7 volume Harry Potter...Dar in Carrefour am vazut si volumul al 9-lea. ( sunt 99% sigura, dar poate nu m-am uitat eu bine). Deci, care-i faza? 7 sau 9 volume? FUNAAAAaaaa
Care este tabloul si sculptura ta preferata. Va voi spune si eu, dupa ce primesc 10 pareri.
Salut dati-mi va rog niste subiecte(teme) de eseuri la limba engleza sau proverbe care leas putea expica
A citit cineva cartea Ucenicul Vraciului de Joseph Delaney? Daca da, va rog frumos sa-mi spuneti si mie parerea voastra despre carte.Multumesc mult! Iar the best opinion primeste
Trebuie sa fac un proiect la Arte Vizuale si nu am nici o idee, imi puteti da niste sugestii?
Dfghhghgg ce mai faci eus bia si am o intrebare cat costa o pusculita
Ce imi recomanda-ti dupa ce am citit "Gargui" de Andrew Davidson tot ceva gen cu schizofrenici minti din astea bolnave?
Imi dati va rog site-uri de modificat poze?
Am terminat facultatea de contabilitate la frecventa redusa. Pot da la master in agricultura la zi in Bucuresti? va rog sa-mi raspunde-ti. Va multumesc
Editia "Aventurilor baronului Munchhausen" scoasa de Litera are textul integral al cartii sau este prescurtat?
Photoshop, corel, illustrator sau perfect Photoscape. Este cineva care se pricepe bine la unu din programele de mai sus? sau spre foarte bine. Mai putin Photoscape pentru ca este de accentuare/retusare. Caut...? (mai mult)
Unde pot citi intoarcerea lui Arpagic, de Ana Blandiana?
Pentru cei de la Liceul De Arta, Cand ati dat proba al arte plastice din compozitie cu personaje, a trebuit sa intrati mult in detaliu la chipurile personajelor, de exemplu ochii?
imi puteti trimite niste site-uri de unde pot sa comand carte Tristan si Isolda? funda :D
Sunt intr-o mare dilema. Pana acum cateva saptamani eram decisa sa urmez o facultate de Psihologie dar mi-am descoperit o pasiune, si anume, cea de croitorie-design vestimentar, in urma unor...? (mai mult)
Salutare...acest mesaj este adresat grafferilor..sau celor care cunosc cat de cat domeniul. Ce cantitate este nevoie pentru un graff de 1, 5m inaltime si 3m latime, in 3 culori. 2 litere culoarea.6? (mai mult)
Care este scopul organizarii unor evenimente desfasurate simultan in mai multe capitale europene
Ce programe\site-uri stiti pentru background-uri? Pentru invitatii ma refer...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)