Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Are cineva sa imi recomande niste carti care le-a citit si iau placut? :D
Dupa ce criterii cititi o carte?
Care este cel mai lung poem în proză din lume?
Pun intrebarea in necunostiinta de cauza, cum se poate ca o carte sa te sperie, adica tot aud de cartile lui Stephen King ca ar fi de speriat, intrebarea este cum te poate speria ca doar can te uiti...? (mai mult)
TPU! Am urgenta nevoie de materiale de lucrat pentru. unitati de masura pentru masa. Daca puteti, dati-mi exercitii si chiar link-uri de unde sa pot lua. Multumesc mult!
Urgent! imi trebuie pana in seara asta! cum pot crea un contrast inchis deschis, unul cald-rece si unul complementar? repede repede. dau funda + vot imi trebuie si cu personaje pls muuuult mult de...? (mai mult)
Ce carti de psihologie mi-ati putea recomanda (ceva nu prea complicat)? Si, unde as putea sa le citesc, sa le descarc? Am incercat ceva timp in urma sa gasesc online niste carti, dar nu am reusit...? (mai mult)
Buna as vrea si eu va rog urgent un exemplu de proba orala la bilingv franceza(pentru admiterea la liceu), sau daca poate cineva sa-mi spuna despre ce e vorba
Ajutati-ma sa gasesc cintecul Mariei Stoianov care are urmatoarele versuri, poate cunoaste cineva titlul De-ai sti, norocelule Ce gust au lacrimile Ai veni si pe la mine Cind mi-e greu Ori cind...? (mai mult)
Cine îi consideră pe Adrian Păunescu și Nichita Stănesc cei mai mari poeți ai României să lase un răspuns cu argumentul lor! Fundă!
Hei am nevoie de un program de invatat pentru matematica gen la ora aia fac temele la aia invat definitia sau ceva de genul. Multumesc Anticipat
Cum se numeste acel tip de desen facut din puncte sau linie punctata? De exemplu cel cu autostrada in departare se numeste perspectiva.
Mi s-a stricat aparatul. Adica in casa imi face poze, nu are nici o treaba dar atunci cand ies afata si fac poze, dupa ce le fac si dau sa le vad imi arata niste linii pe ecran. De ce? Ce pot...? (mai mult)
Imi puteti recomanda si mie niste carti de dragoste dar cu actiunea petrecuta in Japonia? Dau funda :*
Va rog imi puteti spune careva unde pot gasi versurile de la doina Foaie verde fir mohor dati-mi un link sau chiar versurile.
Hei TPU vineri (01.06)am o micuta serbare la scoala am 11 ani si dna vrea sa facem o sceneta vreau sa o fac singura niste idei? va rog mult de tot dau funda URGENT
vreau sa imi fac un studio de inregistrare acasa doar pentru piese! as vrea sa stiu ce instrumente as avea nevoie pentru a inregistra o piesa fara videoclip doar intrumentele necesare pentru a...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste sau unde pot gasi prima imagine din video`ul asta? Pls cine stie unde gasesc imaginea sa ma ajute! Uitati Filmuletul : http://www.youtube.com/watch?v=0Cu0b0flgbk dau...? (mai mult)
.mai am doi ani pana la liceu dar m-am hotarat sa ma duc la stinte caci vreau sa devin medic veterinar si as vrea sa stiu ce materi sunt mai importante decta biologia pss daca sunt elevi de la? (mai mult)
Vreu sa ma apuc de un manga adica sa desenez unul dar nu stiu sa inventez ceva despre ce sa scriu.Ma pricep la desenat anime foarte bine dar nu-mi vine ce replici sa pun chiar daca inca nu m-am...? (mai mult)
Va rog imi puteti spune unda gasesc versurile de la doina Foaie verde fir mohor. Dati-mi un link sau chiar versurile.
Salut cine poate sa imi gaseasca prima imagine din melodia asta de pe youtube? Cine imi gaseste imaginea ii dau funda. vreau linkul:D Multumesc!
Care sunt volumele din Seria Cronicile Wardstone?
De ce Sf. Imparati Constantin si Elena au fost numiti de Biserica "cei intocmai cu Apostolii" si "parintii crestinitatii"?
Care a fost cea mai citită carte din 2011! Îmi puteți da și un mic rezumat?
Unde pot citi online cartea asta? va rooog e important..http://www.cartiabc.ro/Octavian-Mandrut-Geografia-continentelor-Europa-Manual-pentru-clasa-a-VI-a-p-18161-c-0-p.html
Salutare, as dori si eu niste poezii grele pe care sa le recit. Ma pregatesc de proba pentru liceul vocational si m-am interesat si va trebui sa recit o poezie. Orice fel de poezie ^^. Multumesc...? (mai mult)
Ce liceu imi recomandati din jud brasov! funda! am media 8!
am o intrebare interesanta. Mie imi place sa scriu, asa ca am scris o carte. Vreau sa o public dar nu stiu cum. Specific ca particip si la cenaclul literar. Pareri?
Este cultura noastra cea mai sensibila cultura din lume? Sara pe deal/Luceafarul lui Eminescu Doina lui Zamfir La Medeleni lui Ionel Teoderanu Valuriile Dunarii lui Iosif Ivanovici. Rhapsodia lui Enescu,...? (mai mult)
Sunt in clasa a 10-a si imi place sa desenez la nebunie. o fac deja de un an si pana acum o fac destul de bine. dar nu la fel de bine precum as fi vrut eu. Dupa ce termin scoala, vreau sa...? (mai mult)
Imi dati va rog 12 titluri de poezii de vara care sa nu fie prea lungi (intre 2 si 6 strofe)? Am nevoie de ele maine la scoala.Sa nu fie greu de inteles, sunt in clasa a IV-a. Poeziile sa fie cam pe intelesul...? (mai mult)
Buna TPU. Am nevoie urgent sa aflu totul despre viata unui fluture, cum se naste, cum traieste si cum moare. Am de facut o sceneta despre viata unui fluture si nu am idei despre ce as putea face, daca...? (mai mult)
Am o cerere mai grea... imi trebui o casa 3D (doar parterul) facuta in autocad. sper sa ma poata ajuta cineva. o sa fiu foarte recunoscator si bineinteles o sa va dau funda. :)
imi puteti spune si mie un club de dans( in special ballet) in Pitesti?
Care are jocul acela mai vechi "Vecinii"...l'am cautat peste tot si nu-l gasesc, nici macar sa'l descarc nu pot...care'l are? Astept raspunsul si dau foontitsa!:D
Buna, as dori sa stiu parerea dmv. despre chitara Jervis (sunt incepator si nu as vrea sa dau prea multi bani pe o chitara pentru a vedea daca ma pricep). Uitati un link http://cadouri-originale.com/chitara-acustica-jervis-p-946.html.Mersi...? (mai mult)
Am o mare problema! Miam descarcat jocul farming simulator 2011 si atunci cand dau dublu click pe iconita de pe desktop imi apare o eroare la care scrie asa: Error:Could not init 3D system. Shader...? (mai mult)
Nu stiti niste scriitori maghiari pe care ia-ti citit si v-au placut? P.S.: nu vreau de pe wikipedia, ca acolo doar ii enumera, eu vreau o parere personala. ...? (mai mult)
eu vreau sa devin actrita de cinema dar nu stiu ce liceu sa fac. Cine ma poate ajuta?
Unde pot gasi argila polimetrica?:D [vreau sa fie cat mai ieftina] funda:)
Am vazut ca la unele carti pe net in paranteza scrie hardcover si ma intreb ce inseamna.Imi puteti explica? Este schimbat cumva continutul acelei carti fata de original? Multumesc.
Cine stie o tipografie ce face cărți sub 100 de volume, cu un preț foarte mic?(Pănă acum am găsit căteva care fac 100 de exemplare la 12 milioane) Funda"!
Spuneti-mi si mie va rog carti asemanatoare cu Moara cu noroc sau Baltagul.
Vreau sa cumpar cartile bravo, pe toate! Stiti cumva daca cele anterioare se pot cumpara online in ordinea in care au fost publicate? Daca da cum si de unde? Stiu ca e cam tarziu, dar acum am aflat de...? (mai mult)
Unde gasesc sala de parkour in afara de Bucuresti si timisoara in Romania?(Raspunsul din apropierea jud. Neamt FUNDA!)
Imi poate spune cineva ce inseamna si cu ce se ocupa, tehnician pentru tehnici artistice? trebuie sa ma inscriu la liceu si nu stiu ce-i asta.Am de ales intre arhitectura si design sau tehnician pentru...? (mai mult)
Care sunt TOP 5 poeti europeni preferati dintotdeauna?
Poate cineva sa-mi spuna ce sunt avangardistii? Am de facut un referat la desen,dar am cautat pe Wikipedia si am gasit niste scriitori, in niciun caz pictori...
Spuneti-mi va rog ce cintec pot sa cant la ultimul sunet
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?