Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Doamne ajută, tuturor! Sper că sunteți bine în această perioadă tulbură! Aș dori să vă adresez o întrebare, dacă îmi permiteți! Caut de foarte mult timp un site, sau cel puțin o metodă,...? (mai mult)
De unde pot cumpara hartie din plastic care se micsoreaza in cuptor (Shrink paper)? De preferat dintr-un magazin fizic din Bucuresti
Salut, am si eu un pietroi pot să spun si nu imi dau seama daca este valoros sau nu. Il am de la bunici care l-ar fi luat dintr-o pestera prin 1950 cam asa.
Nu am mai scris de multi ani cu stiloul, asa ca, cum trebuie sa tin varful cand scriu? In jos sau usor spre dreapta?(scriu cu stanga)
-Acum ceva timp m-am apucat sa invat sa desenez. Vreau sa invat sa fac un portret si nu prea gasesc tutoriale. Ma ajuta cineva?
Salut! De o vreme, mă tot bate gandul, de a scrie, o carte despre viața mea. Aș avea nevoie de niște sfaturi sau ajutor pentru a putea lua legătura cu câteva edituri, ținând cont, că locuiesc...? (mai mult)
Buna TPU, recent desenand in paint am descoperit ca pot sa desenez destul de bine personaje de desen animat, au iesit destul de bine dar sunt doar un hobby nu am studii in domeniu, ce as putea studia ...? (mai mult)
Hei TPU:) sunt fata si vreau sa invat sa cant la orga, o sa iau lectii cu un profesor, dar am o intrebare pentru cei care stiu..cum ati invatat? Gen cum vi s- a parut, cat de repede ati invatat? Sau...? (mai mult)
Cum obtinem dominanta calda si rece?
Care e treaba cu moneda asta? https://photos.app.goo.gl/z9C5Ekagn6GKdDw8A
Voi ati auzit de Bogdan Teches? Care e secretul lui de este atat de urmarit? Ma uit pe canalul lui de Youtube si nu pricep de ce m-as abona. https://bucuresteni.info/bogdan-teches/
Ce parere aveti despre manele? Eu am observat ca majoritatea tinerilor de varsta mea 18 ani nu prea mai asculta manele si considera ca noi cei care ascultam manele suntem cocalari, inculti etc. Eu ascult...? (mai mult)
Voi ce profil ati alege? Arhitectura, arte ambientale si design sau arte plastice si decorative? Care este mai simplu si care nu pune mult accent pe matematica (in special pe geometrie, nu ma pricep ...? (mai mult)
Buna, imi poate spune cineva daca pot sa devin designer de interior chiar daca sunt la liceu de arte pe profilul arte plastice si decorative si nu arhitectura, arte ambientale si design?
Stiti vreo tehnica moderna de scris pe piatra naturala, practic daca se foloseste vreo solutie sau ce substanta se foloseste pentru a scrie pe o piatra fasonata? Si daca exista o substanta destul de puternica...? (mai mult)
Buna, as vrea sa intru la liceul Sabin Dragoi din Arad. Ce trebuie sa stiu inainte sa fac decizia de a merge la un liceu de arte? Eu vreau la desen, la muzica nu am niciun talent, dar la desen ma descurc...? (mai mult)
Concurs - Atelier online de scriere creativă
Bună! A făcut cineva comandă de hanbok(costum tradițional coreean) de pe internet? Am văzut că este pe site- ul light in the box și pe eBay. Oare sunt de încredere aceste site- uri? Sau dacă...? (mai mult)
Pot dobândi o cultura generala vasta sau destul de dezvoltată numai pe cont propriu? Eu mă axez pe enciclopediile de cultura generala de pe piata cum sunt Zapping de la Rao sau Marea Enciclopedie de...? (mai mult)
Salutare. Știți careva vreun site sau aplicație de pe care pot vizualiza sau descărca cărți gratis?
Cum devin scriitor la nivel amator dar sa am oarecare prindere la public?? Cum pot face ceva cu scrisul în viața? Abia acum mi- am dat seama că la romana aveam note bune la literatura și la aceasta...? (mai mult)
Salut dragii mei prieteni de pe TPU ???? va doresc o seara binecuvântată, dar înainte de asta spuneți- mi și mie care este animeul vostru preferat, dragi prieteni? ÎNCEP EU: deathnote și bungou...? (mai mult)
Daca ma pricep sa scriu poezii si texte la 15 ani, cu ce ma poate ajuta acum?
Știți dacă se vând în România tortillons? Dacă știți ce sunt;-)
O rugaminte daca stie cineva sa ma ajute va rog frumos. Deci este pentru nunta. Am gasit o data din greseala pe internet dar am uitat unde. Asa deci este vorba de un tablou pe panza si toti invitatii...? (mai mult)
Bună, am nevoie de ajutor, trebuie să fac un referat despre Conacul Măldar si trebuie să notez despre tip de clădire, plan, încăperi (tipuri și număr), fațada (elemente care o definesc),...? (mai mult)
Am gasit aceste versuri pentru Specii - Jocul ielelor, pe site scrie ca ar fi cu tupeu, dar nu e, iar versurile lui tupeu de pe piese nu exista, sunt in alta parte? Nu prea par din cap chiar daca ...? (mai mult)
Bună, TPU! Am o întrebare :aș dori sa urmez un liceu de arte - muzica. Nedumerirea mea este dacă ma pot înscrie la un liceu de muzica, chiar dacă nu am luat lecții de canto. Studiile mele muzicale...? (mai mult)
Ma poate ajuta sa fac un video din poze despre Marea Neagra pe fundal melodia Vama Veche - vama veche sa fie de 2 minute? Imi trebuie la facultate si nu ma pricep la facut videoclipuri si edituri....? (mai mult)
Cand cant la saxofon duoa ce suflu o nota si trec la alta se aude un sunet urat oare de la ce e? Cum fac sa nul mai cant?
Ce parere aveti de asta https://www.youtube.com/channel/UC_Xulsbiqq4cdBy4AW6A-CQ
Partea Vrăjitoarei/țigancii din Mersul cu Ursul
Mecanismul quartz de la firma miyota este de calitate slaba, medie sau buna?
Exista un vernis universal? Adică pentru acuarele, acrilice și uleiuri
Un ceas placat cu aur este mai valoros decat un ceas vopsit? (Poate va intrebati de ce am pus la subiectu "arta si cultura". Rog sa nu schimbati categoria deoarece ceasurile sunt o arta.)
Unde pot gasi cartea originala a lui Nostradamus? Adica toate profetiile lui, si tot ce a scris el. Macar un pdf exista?
Câtă cultura generala aveți dobândită până acum? Spuneți așa într-un procent aproximativ.De unde o imbogatiti?
Cand se spune craciun fericit?
Cate carti ati citit in 2020 si care dintre ele v-a placut cel mai mult?
Muzica ne aduce împreună! Recital de arii și duete dedicat medicilor și personalului medical din România
Vreau și eu versuri capra cu(doctor, cioban, țigan și Boier) sunt din Constanța am găsit o data versurile astea dar nu le mai găsesc acum, ma poate ajuta cineva?
stie careva cum sunt versurile la urarea aceasta ceva de genul "6 saptamani in post la mandra nu am mai fost" gen cu ursul.
Ati putea sa-mi dati exemple de spatii culturale?)
Care e diferența dintre carioci și markere?
Voi cu ce dați peste picturile pe pânza după terminarea lor ca sa nu se ducă vopseaua, acrilicele? Am înțeles ca exista ceva eu nu am folosit pana acum și mi-ar fi chiar de folos
imi poate da cineva versurile pentru capra(versiunea in care e doar baba si mosul am cautat pe internet dar nu am gasit). Multumesc!
Salut, am 3 masini de cusut SINGER, cum pot afla daca au vreo valoare?
Stie cineva un curs de desen sau pictura care sa fie acreditat/sa primesti diploma la el? Dau si funda.
As dori sa intru intr-o societate de artisti. Ce trebuie sa fac? Mentionez ca sunt in categoria adultilor, nu mai sunt copil.
Am instalat recent aplicatia FlipaClip. Tin sa mentionez ca am mau avut aceasta aplicatie, dar de data aceasta am intampinat o problema. Imi poate spune cineva cum pot intoarce foaia? Ma refer la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!