Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Funda... CEva despre muzica bisericii ortodoxe va rog...eu nu gasesc.
Care sunt top 10 autori de romane din toate timpurile? (literatura universala)
Cine este din Drăgăsani,jud. Vălcea, îmi poate spune si mie niște reviste literale pe care pot să le găsesc la chioscurile din oraș?
Am nevoie de ajutor pentru un proiect la fizica.Trebuie sa raspund la urmatoarele intrebarii si nu gasesc nicio informatie.Va rog ajutati-ma! Ce fel de energie are un roller coaster in varful triectoriei?...? (mai mult)
Buna! Ma puteti ajuta? Unde gasesc cursuri de desen in Piatra Neamt?:) va rog ...am nevoie...:o3
Imi poate spune cineva niste site'uri cu tutoriale de desenat?
Salut Tpu..Cine stie si imi poate spune cine au fost prezentatorii de aseara de la Eurovision 2012? Va rog da ca stiti raspundeti
De ce nu-mi merge sunetul?
Ce materii se fac la liceu fara frecventa?
Caut de ceva vreme o melodie populara si nu stiu cum sa scriu sa o gasesc. Versurile suna cam asa, refrenul : - Mai badita dupa tine, -Arde inima in mine. -Se topesteca si ceara... -Ca zapada? (mai mult)
Unde pot gasi in Campina sau prin apropiere FIMO?
Va plac filmele psihologige?
Imi puteti da cateva informatii despre arta Chinei antice? Am cautat dar nu prea am gasit informatii referitoare la religie(din punctul meu de vedere cred ca aveau religie politeista dar nu sunt...? (mai mult)
Ce tip de poezie se caută în 2012?
Cum se scrie in cifre romane,2012, 1973,576,
Cine este pasionat de desen? Si ce teme obisnuiti sa abordati de obicei?
Care sunt interjectiile care exprima dispret, spaima si caldura?
Hey stie cineva un site unde pot gasi carti online in romana?
Imi dati si mie poezia de george ranetti omida si furnica va rogg?
Hey stie cineva unde gasesc cartea: In jocul celor mari de Sophie Dahl online?
Vreau sa imi fac o impresie despre cum o sa votati voi in 2012! Cu cine si de ce!? (stiu ca votul e secret, dar as vrea o idee) USL PP-DD PDL ....etc :D Multumesc.
Care este cel mai bun poet din județul Olt?
Imi dati poze cu orice lucru din Japonia? :*:* please :o3 :o3
Vreau si eu un site cu poze artistice:)
Ce carti interesante mi-ati putea recomanda? de gen :,,the hunger games,, sau,, a song of ice and fire,, Mersi anticipat
Hei! Este o carte scrisa de Tudor Musatescu cu un capitol numit "Raspunsuri la intrebari de prisos" si nu stiu cum se numeste.Cine imi spune cum se numeste si eventual de unde o pot lua primeste funda garantat! ...? (mai mult)
Pe 1 si 4 iunie se fac ore\?
M-ar interesa un site de pe care sa cumpar poze sau tablouri alb-negru cu orase gen paris sau poze retro. Ma puteti ajuta?
Hi TPU! cine ma ajuta cu niste statusuri de genul : decat o lacrima varsata mai bine o vena taiata!
Anul asta vreau sa ma mut de la liceul care sunt la un liceu de arta:desen, pentru ca ma pasioneaza, problema ii ca nu ma pricep asa bine la pictura, talent am si desenez frumos dar ma inspaimanta...? (mai mult)
Am o intrebare si as vrea sa argumentati raspunsul. Am o icoana la care ma rog in fiecare seara si este foarte speciala pentru mine dar a inceput sa ii rugineasca rama. M-am gandit sa dau cu niste...? (mai mult)
Cand este eurovision si pe ce program? funda
BUNA! puteti sa imi aratati si mie cum poti face o scrisoare fermecatoare? Multumesc! ofer funda
Cum se numesc sculpturile de pe faleza Dunarii din Galati?
Ma puteti ajuta cu cumpararea cartilor vechi si noi, din orice domeniu si orice cantitate. Plata se face pe loc, deplasare gratuita. Inclusiv in weekend. vanticariat@gmail.com...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site cu avatare faine plz
Doreste cineva sa se implice intr-un proiect comun de a realiza un film de scurt-metraj homemade? Poti participa ca actor/actrita daca locuiesti in judetul Buzau. Poti participa cu idei, scenarii sau...? (mai mult)
Care e cartea care v-a inspirat cel mai mult (din lit-ra romana)? De ce? Funda, celui mai bun argument.
Ma poate ajuta cineva cu un discurs pentru profesorul de religie,pentru ora de dirigenta, o idee ceva,?
Ce poezii despre eroi îmi recomandați (dar să aibă maxim 4 strofe)!
imi spuneti va rog ce carti as putea citi ca sa-mi imbogatesc cultura generala? sunt la debate si chiar am nevoie de ajutor! P.S.:debate este un club de dezbateri pe anumite subiecte...pentru? (mai mult)
Buna TPU. Trebuie sa fac un desen si eu nu prea ma pricep, nu prea am imaginatie. Pe desen trebuie sa am un tren iar pe tren si langa el trebuie sa desenez unde a-si vreau eu sa mearga trenul(trebuie sa...? (mai mult)
Hey TPU.dau funda! tocmai mi-am achizitionat un aparat Nikon profesional si am inceput sa fac poze calitative si as dori sa scriu pe ele numele meu s „photography"; trebuie sa fiu fotograf licentiat...? (mai mult)
Salut am o mare problema Vreau sa primesc un 10 la biologie! Si m-am gandit sa fac un copac cu mai multe flori. in el din hartie creponata dar nu am hartie maro din altceva s-ar putea face in afara de hartie...? (mai mult)
Imi poate zice cineva cum se desfasurau intalnirile poetilor simbolisti? Ce discutau,cum erau imbracati, unde aveau loc:d..Mersi:)
Stiti unde pot gasi informatii despre metalogravura sau xilogravura? Multumesc anticipat!
Am nevoie urgenta de ajutor! Va rog ajutati-ma! Dau funda! In special cei cu arta, va rog sa ma ajutati! Mi-am luat curs de pictura nr. 13 si am pus pariu cu un prieten ca voi reusi sa desenez acea vioara...? (mai mult)
Ati putea va rog sa-mi dati cateva informati despre forumul din Constanta? Funda celui mai detaliat raspuns!
As vrea sa imi spuneti emisiuni care vorbesc despre carti si pe ce canale se difuzeaza :)
A citit careva cartea asta? cum e vreau pareri :D http://www.buybooks.ro/4f7008af491235615075dafcabe82b2e/4f7008af491235615075dafcabe82b2e.html
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!