Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De ce doar baietii pot practica dansul calusariilor? funda!
Am o intrebare pentru cei din bistrita. Caut un fotograf pentru sfarsitu de an scolar, pentru albumu de clasa a8a. vreau sa nu fie asa scump. noua cam 100-150 de poze near trebui. va rog ajutor...? (mai mult)
Puteti sa imi dati si mie versurile de la we are the worl si somos el mundo?
Ce materi imi va trebui la arte plastice?
Vreau sa imi recomandati 2 carti din literatura universala care v-au placut cel mai mult si merita citite. La nivel de liceu! :)
Ce inseamna "Give me up"?
Cine imi poate spune cum a aparut orasul iasi (sau geneza )?
am nevoie de niste poezii patriotice, mai speciale...:D funda la cea mai frumoasa
As vrea sa citesc o noua carte dar nu prea stiu care. As dori sa incerc ceva asemanator cu Domnisoara Christina(Mircea Eliade) si Lolita(Vladimir Nabokov).
Ce carti cu crime+sf imi recomandati? Funda pentru cel mai rapid raspuns
Ce intelegeti prin barfa? Poate fi ea considerata o forma de exprimare a opiniei publice? Poate fi ea considerata drept o dovada a unui caracter cu trasaturi negative? De ce? Funda:X
:*. Poate ca este o intrebare cam tampita, dar desi am citit si am si vazut specatcole cu Romeo si Julieta eu tot nu am inteles un lucru. De ce se urau familiile Montegue si Capulet? De la bun...? (mai mult)
Spuneti.mi va rog niste artisti renascentisti ...multumesc
Vreau si eu niste miscari pentru un dans tiganesc. Daca se poate, o coregrafie sau o melodie. Va multumesc! Funda.
ce obicei specific romanesc il considerti cel mai intresant si ati vrea sa-l adopte si un alt popor?
Stie cineva vreun site cu niste informatii despre Fontaine du Soleil din Nice?
Salut, imi dati va rog mult un site care sa-ti arate exemple de "cum sa desenezi anime, sau manga"? :o3 cum ar fi cele din aceasta carte : http://www.amazon.com/gp/product/0823030830/ref=s9_simh_gw_p14_d0_g14_i2?...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu s-a putut reforma Imperiul Roman dupa despartirea lui? Un material ceva daca gasiti ca eu nu gasesc... (Nu e tema, e o curiozitate). Ofer funda, va asigur.
Cu cat se vinde o Carte Omagiu Nicolae Ceausecu? Dau
Am scris o carte (inca mai scriu la ea, n-am terminat-o inca) as vrea sa o public la o editura "frumoasa". De asemenea as vrea sa-mi protejez dreptul de autor si cartea sa fie scrisa cu numele meu. Unde...? (mai mult)
Exista vreo filiala a bibliotecii metropolitane la gara de nord?
Panza pe care vreau sa pictez trebuie neaparat sa fie acoperita in totalitate de vopsea? pot lasa spatii libere, neatinse de pensula? panza e alba si o pot lasa asa pentru ca pe fundal vreau sa fie tot...? (mai mult)
Stie cineva niste site-uri pe care pot gasi informatii despre Andrei Rubliov (iconograful), dar nu wikipedia.
Salutare...ce mai stiti despre colectia Adevarul,, 101 carti de citit intr-o viata"? nu am mai cumparat demult si as vrea sa stiu ce carti au mai fost dar mai ales ce carti urmeaza
Ce inseamna proverbul : `ochiul cumparatorului e-n mana vanzatorului`? multumiri
Cum intelegeti proverbul " De șapte ori măsoară, și o dată taie."?:)
Buna imi trebuie informatii despre Muzeul National din R.Moldova
Hei care sunt cele mai bune culori acrilice? dar cea mai buna pasta pe care se lucreaza cu aceste culori am auzit ca fimo adevarat? dar sunt mai multe feluri de fimo cum aleg?
Care este formula pentru forta elastica? forta de frecare presiunea forta arhimede
Cine ma ajuta cu o mica informatie despre Iancu Perju?
Care sunt cei mai importanti arhitecti in Italia?
Ce melodii cantate la flaut stiti? Fara versuri. Dati-mi linki-ul de youtube.
Care sunt curentele artistice, si care au legatura cu Italia?
In care mitologie soarele este considerat zeul suprem?
Buna!(catre cei din Liceul Dinu Lipatti)...Va rog frumos spuneti-mi si mie ce cursiri se fac la acest liceu.adica in ce consta? Ore normale ca in generala sau doar muzica si teatru? Va multumesc mult pentru? (mai mult)
Cum se fac bratariile prieteniei, din ce material, cum, de unde cumpar materialul, link-uri, cum se numeste materialul.
Cui ii place muzica de opera?
Hello! mi-am luat de curand niste petunii foarte colorate si destul de fragile.cum ploua foarte mult, ma gandeam:se vor prinde? nu se vor rupe? se vor strica? vreau sfaturi doar de la profesionisti. Funda+...? (mai mult)
am creat o pagina de facebook pentru cei carora le place opera, in special Maria Callas. http://www.facebook.com/reginadellalirica
Pana cand sunt muzeele deschise (data) FUNDA
Care este muzeul din Bucuresti unde sunt expuse oasele unui dinozaur?
Hey, TPU! Vreau sa va cer opinia. Sunt la sfarsit de clasa a8-a. Ce-as putea face la cursul festiv? trebuie sa prezentam cate ceva. eu nu cant la instrumente, nici cu vocea, abia la vara incep. Aveti...? (mai mult)
Cine vreti sa castige la Te cunosc de undeva?
Cine îmi poate spune și mie top 10 cei mai tineri poeți români! Ofer funda!
Vreau si eu cati locuitori sunt pe fiecare judet din Romania. funda
Spuneti-mi o parere despre creatia mea va rog: http://www.versuri-si-creatii.ro/creatii/n/nastase-filipescu-radu-5zznzpu/trandafirul-negru-5zzpdsu.html
Cine imi poate spune si mie numele si cine cunta 10 melodii gen reghaeton? M-am saturat de daddy yankee
Vreau si eu id-ul cuiva care se pricepe la bloguri si site-uri!
as vrea si eu niste reproduceri ale lui Theodor Aman destul de frumoase pentru un referat la desen imi trebuie 6 reproduceri! sau mai multe;) DAU FUNDA!
Am vazut ca in ultimele cateva luni persista o intrebare pe tot internetul. Intrebarea este "rock sau manele?". Pentru mine raspundsul este evident dar am observat ca exista si discutii in contradictoriu....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!