Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, TPU ce inseamna tratarea picturala la desen clasa a 8-a?
Cum se numeste hartia speciala pentru ca face stelute din acestea http://www.google.ro/imgres?um=1& hl=ro& sa=N& biw=1366& bih=667& tbm=isch& tbnid=7NFI3w6p-dlSfM:& imgrefurl=http://www.kaboodle.com/reviews/60-origami-lucky-star-paper-strips--tulip--6-colors--cs299&...? (mai mult)
Ce as putea desena pentru un concurs cu titlul "stop poluare "?
Există vreun scriitor român care a câștigat premiul nobel pentru literatură?
Ştiţi cumva vreun site unde pot citi primul volum din "Jurnalele Vampirilor"? (The Vampire Diaries) :) Dau Funda :P
Stiti cumva vreun link in care imi arata cum sa fac chestii din hartie?
Se sfarseste anul scolar, iar eu sunt a 8-a Ce licee cu arta teatrala sau actorie din Bucuresti stiti? Adica as dori sa ma fac actor :) Si nu stiu ce liceu sa urmez\ Dau FUNDA! :P
Explicati-mi va rog cum se folosesc creioanele cu B-uri (mi-am luat recent B, 2B, 4B, 6B) si creioanele cu H-uri (F, H, 2H, 4H). DAU FUNDA!
Cine este pasionat de fotografie?
De ce Olanda este numita tara lalelelor si a polderelor?
Imi puteti spune cum se face forma aia din ata din interiorul unui dreamcatcher?
Cunoaste cineva o carte frumoasa scriza de Adrian Paunescu? Eu nu sunt fan, insa doresc sa daruiesc o carte unei prietene.
Doar El& Ea El şi ea s-au întâlnit într-un punct dintr-un anumit loc, atunci când s-au văzut ochii lui nu au mai putu să stea liniştiţi să nu mai vorbim de inimă, care bătea nebuneşte...? (mai mult)
Raspuns rapid! Vreau o poza cu pete de culoare, pentru a o imprima pe tricou, la care, marita indestul, sa nu se vada pixelii urat! Mie imi place ceva de genul http://www.fotkyfoto.ro/fotografii/fundal-cu-pete-colorate-si-sprayuri-pe-un-alb-vector-bolnav%2827353823%29/...? (mai mult)
As vrea si eu niste site-uri cu poze artistice, speciale. Link-uri, Va rog!
Trebuie sa sa pictez ceva pentru la scoala.voi ce ziceti sa aleg: sa pictez in culori calde sau reci? dau funda pentru un raspuns bun;)
Buna TPU:). Am de facut un proiect si as vrea sa stiu din ce zona este aceasta casuta : http://www.portfolios.ro/margaritrazvan/portofoliu/proie cte-de-arhitectura/releveu_muzeul_satului_17120802434227...? (mai mult)
imi puteti spune va rog numele unor rezervatii naturale din Romania?
Buna! Stie cineva unde pot lua cursuri de actorie in Ploiesti?
Un top al cărţilor româneşti sau străine care trebuie citite ştie cineva? Nu mă refer la SF-urile care se vând astăzi, ci literatură.
Am nevoie de niște asociați care sponsorizează poeții tineri! Vă rog să-mi dați adrese de mail și/sau niște site-uri!
Buna vreau si eu niste scriitori(romani) nascuti in luna mai! dau funda! e urgent!
Buna seara TPU.Cand si de ce a capitulat Germania in al doilea razboi mondial? nu vreau informatii de pe internet.Dau funda la raspunsul cel mai bun si detaliat:) dar nu de pe net va rog ca nu inteleg nimic...? (mai mult)
Salut, sunt baiat am 17 ani si as dori sa va intreb daca as mai reusi sa fac 'spagatul' :-? de vreo 3-5 zile am inceput sa fac exerciti de intindere, e dureros:) dar nu-mi pasa, nu ma las pana nu reusesc...? (mai mult)
Hei oameni nuiti cuv ca s aobtineti un enunt: brate, caci, copila,din,dusmanului,esti,ghearele,mi,un,ostean,ai scapat,sa string,Soimaru,si,te,Tudore,in,vreau, vrednic funda!
As vrea s desenez ceva si nu stiu ce... puteti sa-mi dati idei sa desenez ceva? P.S:Sunt in stare sa desenez orice...
Stiti in Craiova care biblioteca e mai mare si exista vreo biblioteca care sa aiba romane in engleza?
Pot sa-mi fac fisa la biblioteca in alt oras? Stie cineva daca costa si cat?
Salut,TPU...cine ma poate ajuta cum pot face o demonstratie la opera lirica(literara)pls am nevoie la teza:D
Intrebare tot de la sora mea: 'Vreau si eu o lista cu facultati pe rand de jurnalism, psihologie si pedagogie...dar undeva prin targoviste, bucuresti adica aproape de dambovita, cat mai aproape va rog.? (mai mult)
Nu am mai citit demult un roman de dragoste. care sa'mi intre cu totul la suflet. o sugestie pls?! un roman plin de romantism si de TRUE LOVE asa cum numai in carti poate exista! :).
Vreau sa fac un fic naruto, mi-am facut un cont pe animezup dar nu stiu unde sa dau ca sa scriu unul sau sa postez, de fapt nu stiu mai nimic. Va rog ajutati-ma repede. Mersi mult:*.
Un bun prieten a incercat sa compuna o poezie pe stilul meu si mi se pare reusita. ce parere aveti? ^^ Pastila preferata felinarul imprastiat pe cer clar imi dovedeste ca aveai dreptate si trotuarul...? (mai mult)
Vreau si eu sa imi spuneti cereri prezente in programele revolutionare de la 1848! fundaaaaa repede
Deci..am 12 ani si vreau sa imi cumpar o chitara...ai mei nu au bani si nici nu imi dau alocatia...cum fac rost de bani? ca mai au sa imi dea 200 lei de lacloindat si nu am mai tinut cont de ei..pana? (mai mult)
va rog frumos am nevoie neaparata de expresii in comentariu de doina adica nu stiu ceva sa fac comntariu cum ar fi:contempleaza, paveaza, non-figurativ- cuvinte pompoase care sa ajute la formare va rog...? (mai mult)
Care este cea mai mică poezie din lume? Fără glume proaste! Cel mai bun răspuns primește funda!
Buna TPU vreau sa scriu o carte si am nevoie de parerea voastra. Povestea va fi despre un baiat care desi e destul de timid, reuseste sa se imprieteneasca cu fata de care era indragostit. Dar asta...? (mai mult)
Care sunt comozitori romani cu care ne mandrim
Cine imi poate spune ceva despre Ziua Marii Britanii? Cand se sarbatoareste si alte informatii... Va rog raspundeti repede, fiindca maine e prea tarziu. FUNDA:)
Imi spuneti va rog la desen trebuie sa facem hoinarind prin europa, iar eu am ales Franta imi dati cateva idei de ex sa desenez turnul effel si alte obiecte repede!
Cine stie la ce intrebari raspund completivele directe si indirecte? Si cateva informatii despre functii sintactice si ce mai trebuie la examenul national din clasa a 8 a! Multumesc!
Buna:)...am sa va cer opinia persoanelor care eu citit Academia Vampirilor si Jurnalele Vampirilor si Intoarcerea care este legata de Jurnalele Vampirilor. Deci, dupa parerea voastra care dintre aceste? (mai mult)
Cine vinde (sau stie un site) volumul Ferestre zidite de Alexandru Vona, cer seriozitate dau funda multumesc
Cine vinde carti, sau cine stie, macar, un site de unde pot comanda carti? cer seriozitate dau faunda
Buna as vrea sa fac variante pentru bac la info...si m-ar interesa ce contine foldarul examen? mai exact cum sa imi fac si eu unul sa pot face variante pe el. Multumesc!
Va rog site-uri de unde pot lua imagini cu scolari la 1 septembrie sau 31 mai va rog si apropo sa fie schite asa ceva ca nu ma pricep la desen si vreau sa le copii FUNDA dar si uRgEnt
Hei dati-mi niste linkuri unde as putea gasi cit de cit inf.despre exploararea oportunitatilor si planificarea carierei factorii cuturali economici politici care contribuie la alegerea carierei inaginea...? (mai mult)
Primește pe loc funda primul care imi spune adresa de mail a lui Mircea Cărtărescu!(fără comenterii prostești, ok?)
Preferați Blaga sau Stănescu? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?