Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Totii depe TPU! Sa intrati pe siteul www.agata-art.webs.com intratii pe asta si o sa vedeti numai picturi superbe si poze cu pisicuta ei
Ce părere aveți despre poeziile ăstea http://nicustancu48.ning.com/profiles/blog/list?user=2k0zruevuamuj
Unde pot gasi impartiri si inmultiri de clasa a 4-a?
Stiti site-uri pe care se pot publica carti in format electronic in limba romana? Stiu ca pe Amazon se poate dar numai in engleza. Sau stiti alte modalitati prin care as putea sa public pe internet? ...? (mai mult)
6 Martie Cer greu şi soare roşu plînge În amurg, cu lacrimi de argint, Şuvoaie, în palmele-mi de sînge, Se scurg şi rătăcit, speranţele se sting... Izvor din apă sau din? (mai mult)
De curand am scris o carte,si as vrea s-o public, dar nu stiu cum.Ma puteti ajuta?
Buna:)! As vrea sa stiu daca sunt grele probele la desen, si pe ce data se dau probele (buzau).:*
Ce carte ati recomanda? De ce?
Ce inseamna sa fi EXCENTRIC? Care este definitia cuvantului
Detalii, videoclipuri scurte cu Grigore Moisil, poze, orice dau Funda ..Prezentari power point, etc.
Cam ce medie imi trebuie pentru a intra la Spiru Haret profil Stiintele Nturii in Targu-Jiu?
Cine au ramas din Romania la Eurovision?
Cum se numesc panourile alea in care capul personajelor este decupat? http://2.bp.blogspot.com/_Hl5bQduRAMc/TH8XBz6RJoI/AAAAAAAAIP4/NnOZWFTQfro/s400/101_0143.JPG funda!
) Am nevoie de ajutorul vostru. La Arte plastice mi s-a dat ca tema pe acasa sa facem un lucru de disigner. Ca exemplu mi s-a dat o vaza neobisnuita, dar eu vreau ceva deosebit, caci daca ni s-a...? (mai mult)
Eu am pus o intrebare "Cum mai recuperez niste mesaje sterse de pe facebook? Si ala a zis asa: "Apasa pe butonul de langa notificari, cel de mesaje si jos acolo ai "See all messages" apasa pe el si pe...? (mai mult)
Oameni buni spuneti-mi si mie ce inseamna cuvantul,, fic"?
Stiti cateva obiceiuri de nunta la latini? Daca ati putea sa ma ajutati cu cat mai multe informatii, sau macar link'uri de la site'uri. va multumesc! :)
Cum pot prinde o rata salbatica,, Mai exact cum pot face o capcana. Care stie ii dau funda
Buna^^! am si eu o intrebare simpla, care a fost cea mai mica medie cu care s-a intart anul trecut la Liceul de Arte Tonitza din Bucuresti?
Buna :). Va roog din tot sufletul sa ma ajutatii si pe mine. :o3. Cum fac breloguri sau daca se poate si bratari din cablu din ala :-s. M-a rugat cineva sa ii fac, dar nu prea stiu. :(. Bratari din ata...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase romane pe care le-ați citit până acum?
Ce parere aveti despre arta japoneza?
Stie cineva cand apare si in Romania volumul 7 din seria Tara Duncan? Am auzit ca va aprea candva anul acesta, dar as dori un raspuns mai putin vag. Anybody help?
Puteti sa-mi dati o adresa cu lucrari in pastel, dar si cu tehnicile de lucru pe care le folosesti pentru a face peisajul?
Ce parere aveti despre pictorul Alexandru Vakulovski? Va plac picturile lui? ( daca da atunci nu aveti cultura.)
am cateva monede vechi si as dori sa le vand, cei care ma pot ajuta va rog sa imi raspundeti.Monedele sunt din sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20.Pt cei interesati ma pot gasi...? (mai mult)
Zona canadiana a padurilor de conifere are cele mai mari asemanari cu: Asia Centrala. Siberia. Peninsula Scandinavia. Peninsula Amazonia. Va rog frumos sa -mi raspundeti dau funda :)
Cine poate sa ma ajute? Am doua tablouri de Mircea Osian, "Peisaj pe Somes" din 1983 de 70/50 si "Bujori" din 1986. Cam cat valoreaza ele?
unii de pe youtube au niste video si nu stiu ce programe au ei sau de filmat sau de pe youtube. de exemplu e filmat perfect ecranul, apoi arata o iconita (un program de pe ecranul calculatorului)...? (mai mult)
Buna, rog sa fiu ajutata, sunt din Moldova si vreau sa-mi continui studiile in Romania, in cazu in care sunt admisa la liceu vreau sa stiu viza mi-o fac ei, sau trebuie sa mi-o fac eu? mersi anticipat,...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie numele unui film din care nu-mi mai amintesc nimic...era cu o fata sau un baiat si la final astia se transformau unul intr-altul...multumesc
Ati cumparat lut das? cum e?
A vrea sa fac un tablou pe panza dar nu stiu exact cum se foloseste si de ce mai am nevoie! De asemenea as vrea sa stiu daca pot achizitiona panza de la librarii si pretul. P.S. Nu am cursuri de...? (mai mult)
Heii! Am si eu o intrebare. de cultura generala :D. Care sunt factorii care determina circulatia sangelui in vene? Nu gasesc nicaieri :-?. Funda :*
Vreau si eu niste interviuri cu Michael, cel mai tanar membru al trupei Cirque du Soleil
Buna!:) as vrea sa dau la liceul de Arte si saptamanele astea dau proba...ce ar trebui sa cant? si daca a fost cineva sa imi spuneti cum este? Multumesc :)
Hey, buna..am o nelamurire va rog sa ma ajutati daca puteti..as vrea sa merg la Facultatea de Arte si as vrea sa stiu ce anume trebuie facut ce trebuie sa stiu, ce teste de admitere se dau, va rog ajutati-ma...? (mai mult)
Nu stiti un site cu modele de subiecte Cambridge clasa 5? FUNDA
(Pentru cunoscatorii de muzica rap/hiphop) Care sunt membrii Armada din FacemRecords? Care raspunde primul corect are funda!; ) Categoria unde am pus intrebarea este perfecta din punctul meu de vedere.(Arta...? (mai mult)
Cine stie cartea fascinatie de melissa marr sau cartea obsesie tot a ei, puteti sa imi dati si mie alte carti in genul asta nu neaparat ale ei?
Cine canta la blockflote...sa ma ajute si pe mine sa gasesc partituri, de felul"do,mi,sol,mi, do". multumesc! si as vrea si melodii romanesti! multumesc! fund+vot!:*
Ce este gresit in prop a platit o suta de mii de lei?
Stiti vreun site unde scrii numele unei carti si tio da sa o dowladezi gratuit si dupa sa o poti citi in intregime? P.S.:Nu trebuie obligatoriu sa o downladez.
Ce parere aveti de aranjamentele: http://aranjamente-florale.shopmania.biz/
Cum poate arta fotografică exprima mult mai bine sufletul nostru decât cuvintele?
Am si eu nevoie de informatii despre Antropizare. Dar care sa contina si definitia si informatii despre Antropizare Nu despre mediul antropic sau altele. Ofer
Care este cartea pe care o iubiți cel mai mult? De ce?
Cine a citit,, Jurnalul unui puști,,? Dacă ați citit ce părere aveți?
Caut un profesor de actorie cu care sa fac ore in particular pana dau la scoala de actorie. Nu conteaza deplasarea va rog ajutati-ma.
Care scriitor roman il considerati cel mai important?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?