Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
:D Cine imi poate da niste raspunsuri exacte la urmatoarele intrebari? 1. Care este numele celui mai cunoscut gladiator din toate timpurile? 2. Care este numele animalului intruchipat de un inaripat?...? (mai mult)
IMI ZICETI VA ROG CARE ESTE ULTIMA ARTA A LUI LEONARDO DA VINCI? PLZZ DAU FUNDA :D is junioara si de asta este prima mea intrebare
Buna ma numesc andreea. Vreau si eu nume de astea care sunt pe facebook! Cel mai bun
^^ Am descoperit o tampenie care nu stiu cum se cheama:)) este vorba despre " maini indemanatice " - la care sunt varza :D. Sunt niste sfori din cauciuc sau plastic care nu se rup niciodata si...? (mai mult)
Vreau sa daruiesc unui baiat pasionat de masini si motociclete o carte. Ma puteti ajuta cu un titlu?
As vrea un site unde pot gasi cartea din linkul de mai jos online adica as vrea sa vad cartea, sa o rasfoiesc. Mersi! FUNDA! http://www.emag.ro/brasov-repere-geografice-si-culturale-mioara-popica-nom973-535-010-6/pd/E5VH50BBM/...? (mai mult)
As vrea un site un pot gasi carte din linkul de mai jos online adica sa o pot rasfoii. ...? (mai mult)
Ce parere aveti: Ce inseamna citatul: "Dupa cuvantul "obligatii", punem punct. Dupa "drepturi" punem doua puncte." Parerea mea era ca oamenii isi neglijeaza obligatiile si isi cunosc drepturile.Parerea...? (mai mult)
Buna am o intrebare cum poti afla codul unei pagini de pe facebook? Funda + vot:)
Buna, Ma poate ajuta careva sa caut o carte nu imi mai amintesc nici autorul nici titlul carti dar am sa ii fac o scurta descriere: Este vorba despre o femeie care traieste alaturi de un om...? (mai mult)
Cine are un scenariu pentru "miss liceu"? sau unde pot gasi scenariu? mersi mult
Heiii...cine imi poate spune un site unde gasesc descrieri ale operelor din renastere?
Cine imi spune si mie de pe ce site pot cumpara cartea WARRIORS: OMEN OF THE STARS, THE LAST HOPE? fundita funda
Stie cineva unde as putea gasi aceasta carte:Andrei Groza- URSS – instigatorul celui de-al doilea razboi mondial? As vrea sa precizez ca am cautat-o la Humanitas, Diverta chiar si la anticariat si nu...? (mai mult)
Hey TPU... am o intrebare, cum se spune corect: 'adinoare' sau 'adineauri'?
De unde pot lua decameronul pe pc, dau funda.
Cine din formaţia Black Sabbath cântă " I wont cry for you"?
Pretul sa micsorat cu 20 procente si acum jacheta cosnta 320.Care a fost pretul initial!? funda!
Stie cineva subiecte de la Concursul de cultura si spiritualitate romaneasca pentru orice clasa? Funda+vot.
cum se numeste stilul de imagini formate din litere,cifre, simboluri? ex: (_8(l)---http://bilinick.blogspot.com/2011/02/homer-simpson-cartoon-photos-and.html
Va rog sa ma ajutati stiu ca nu are legatura cu aceasta categorie. Deci imi puteti spune importanta teatrului de amatori pentru noi adica cu ce si la ce ne ajuta :-ss VA ROG MULT de tooot
Cand va avea loc urmatorul festival Nijikon?
Cine a fost la Japan Play la Cluj?
Stie cineva subiecte de la Concursul de cultura si spiritualitate romaneasca pentru orice clasa? Funda+vot
Din cine este formata truna de dans iconic boyz?
Ce carte a avut cel mai mare impact asupra voastră?
Sunteti de acord cu asta " Un film este o panglica de vis "? De ce? :-?[ argumentati ] :* Multumescc >:D<
Dati-mi va rog linkuri unde sa nu fie prea multa informatie dar sa fie scurt clar si cuprinzator, despre: 1.primul ajutor in caz de hemoragii 2.primul ajutor in caz de soc 3.primul ajutor in caz de...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie niste site-uri pentru facut colaje gen pizap.com si photovisi.com? Imi trebuie repede, va rog mult.
La emisiunea Regi si Pioni de pe tvr2 maestrul FIDE Alin Toma Andreica are un program pe computer cu care arata mutarile de sah. CUM SE NUMESTE PROGRAMUL?
La desen am de facut o plansa de 1iunie! Cine are idei? Funda:*
Cine-mi traduce si mie chestia asta http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1919/wilson-bio.html in romana?:>:>
as dori si eu sa stiu concret in ce consta Ideologia Fascista.
Salut tuturor l-a scoala am un proiect cu numele, , Drepturile copilului"..imi puteti da niste idei cu ce as putea face...eu m-am gandit sa fac o cutie din carton si sa pun toate drepturile si sa extraga? (mai mult)
Hey! Stiti programe de colorat sau de editat desene (pe care le fac)? Dau funda&vot!
Hei! A luat cineva cursuri de desen la Palatul Copiilor? Daca da, cum este? Ati fost multumiti? Se pune accent pe pictura sau pe desen? Cat costa? Am inteles ca poti sa lucrezi si cu un meditator. Unde...? (mai mult)
O sa-mi fac in curand un blog de handmade. v-ar interesa? ce v-ar placea sa vedeti?
Cine imi spune si mie unde pot vedea emisiunea in care un baiat din Pitești la socat pe Adrian Paunescu la poezie? Fundă imediat pentru. cel mai bun raspuns!
Ce parere aveti? Portretele in creion pe care le-am realizat. Vreau/accept critici.
Kk, deci am un desen de facut, un proiect la arhitectura despre o gradinita. Problema mea nu este cum ar arata ea, ci ce pot sa pun eu in vedea in plan intr-o astfel de cladire. Va rog enumerati toate...? (mai mult)
Ceva site-uri de editat poze online, gen picnik.com? sau programe de editat poze tot in genul asta...multumesc
Ma puteti ajuta si pe mine? :o3 In vara asta plec cu clasa mea intr-o excursie la munte si as vrea sa fac poze artistice pacolo... daca ma puteti ajuta. Dau funda :D
As vrea sa-mi iau niste acuarele de pe acest site http://www.profiart.ro/ si nu stiu ce sa aleg. Vreau cea mai buna calitate si sa-mi spuneti cum sunt daca a-ti folosit.
sunt ruxi si sunt destul de interesata de diferite carti referitoare la destinatii turistice.Cel mai mult ma intereseaza zonele in aer liber cu multa vegetatie. funda pentru cel mai bine raspuns :-* ...? (mai mult)
Stiti vreun curs de desen care se tine in Bucuresti? Am talent la desen si as vrea sa imi dezvolt acest talent. Mi-as dori sa fie un curs de desen..adica nu curs de pictura. Imi place sa fac...? (mai mult)
Stie careva cate carti sunt in colectia Nobel de la Jurnalul National? Alta lista in afara de cea orientativa cu cartile care urmeaza sa apara nu ati gasit? Alte colectii pe cale sa inceapa mai stiti?...? (mai mult)
va rog sa ma ajutati! Am nevoie de pareri ale mai multor oameni. Daca ar fi sa cumparati un desen, cu ce tema ati dori sa fie? Ideea ce mi se va parea cea mai inspirata va primi fundita
Hi there^^ Stiuti cumva superstitii legate de culori in China, Coreea sau Japonia? Inafara de rosu in Coreea si galben in Japonia, c-am gasit. Multumesc anticipat si dau funda si voturi.
Cine din voi are sub 16 ani si e pasionat de haiku?
Unde pota gasi aceste carti in romana (pdf) :draga john - nicholas sparks, p.s te iubesc- cecelia ahern, noua si scurta viata a lui bree tanner - stephanie meyer, nu plange sub clar de luna - h. davis,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem