Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Dati-mi niste linkuri unde pot gasi informattii bazate pe protectia miediului incunjurator funda?
Heei! Am si eu o intrebare. :o3 Care sunt cele mai bune programe de modificat poze? :-/ Ma refer la cele care le fac mai clare, cu care poti scrie citate sau alte lucruri pe poze. Inafara de Photo Scape...? (mai mult)
Va rog, imi spuneti un nume super-mega-tare de formatie POP-ROCK? Am nevoie urgenta! Dar sa fie ceva cool, eu pur si simplu nu mai am idei..Deci va rog daca aveti imaginatie, AJUTATI-MA! Va multumesc!...? (mai mult)
Imi puteti da si mie o idee? Imi trebuie 5-7 parsonalitati de la 1918 pana azi si nu stiu ce sa aleg! Dau funda!
Spuneti-mi niste imagini pentru protectia miedului incujurator m-am uitat pe google si nyu prea gasit dati-mi voi niste imagini frumoase pe care sa le desez pe poster! funditttaaa?
Am auzit la tv ca apare o noua colectie de carti de la Jurnalul National... cred. Unde pot gasi lista de carti?
Spuneti-mi cat mai multe carti de aventura si calatorie.
Chiar a existat rose de pe titanic
Compara starea ta de spirit generala cu un tablou. Pe care l-ai alege ca te reprezinta? (daca se poate bagati si un link)
Cine îmi spune și mie 3-4 stiluri de poezie scurtă(românescă sau din alte țări) în afară de :haiku,distihuri, monostihuri și epigrame! Cel mai coerent râspuns primește funda!
Este vreun concert de 1 mai in Braila?
Buna TPU. Vreau si eu sa citesc mitul lui Icar. Mi-l puteti povesti sau sa-mi dati o adresa sau o carte de unde pot lua?
Hei^^ Imi puteti spune, va rog, cum se numesc candelabrele care lumineaza seara pe strazile japoniei? Vorbesc de cele ce au si caractere inscriptionate. Multumesc anticipat. Funda.
Considerati ca Romania e o tara romantica?
Imi puteti spune niste asemanari si deosebiri intre : Familia Solanaceae si Familia Leguminoaselor? [dau fundita]
Ce culoare alegeti dintre: verde galben roz albastru negru alb rosu mov portocaliu
am o intrebare pentru fanii The Vapire Diaries, exista si volumul 5 din seria de carti? daca da dati-mi un link unde o pot gasi la un pret bun :D:D
Stie careva daca la concertul Likin Park e nevoie de voluntari? mersi:)
Ma ajuta si pe mine cineva va rog frumos. Unde pot gasi despre geometria in portul popular ardelenesc? Si in arhitectura specifica transilvaneana.Ce specific are cubul, patratul, sfera, chesti de genul...? (mai mult)
Care sunt realizarile artei si gandirii Renascentiste? (min 2 )
In cine sa ma incred in parinti sau in prieteni adica parintii imi spune ca am o voce frumoasa dar prietenii imi spun ca am o voce groaznica (majoritatea dintre ei nu canta bine)
Status favorit/citat?:)
Buna TPU :** si voua, vroiam sa va intreb daca stiti cumva cand se dau probele acelea pentru liceu dinu lipatti, la sectia canto popular ce trebuie sa pregatesti si ce trebuie sati mai iei la tine va...? (mai mult)
Cum poti dobândii ritmul în poezie? Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!
Hey toata lumea as vrea sa public o carte. Ar putea va rog frumos ca cineva sa-ma ajute dandu-mi cativa pasi asa. Ca pentru o uncepatoare? Mutlan!
Hei.Stie cineva niste carti in engleza spirituale sau eventual psihologice? Ca Carrie de Stephen King. Funda :)
Ce cărţi cu guvernante aţi citit?
De unde pot cumpara (de pe net) cartile The Vampire Diaries? Si vreau sa stiu daca iti baga costuri suplimentare decat pretul cartii.Si daca da care si cam cat de mult. Fundaaa!
Vi se par ca aceste 2 picturi adopta ceva din stilul lui Van Gogh? Daca da, care ar fi acele lucruri? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Pictu ri_Angel_011.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Pictu...? (mai mult)
In ce poveste un print salveaza o printesa?
cine imi poate spune si mie licee bune din Pitesti sau Arges...
Hei! Are cineva wallwisher? Sau ati auzit despre el? Am vrut sa-mi fac cont dar nu mi se incarca.Stiti cum se face un cont? Sau cel putin stiti de ce nu mi se incarca? Dau funda + vot Nu vreau raspunsuti...? (mai mult)
Stie cineva va rog si amuzant si placut deci sa nu radeti prea tare de intrebare :)) un program care iti transforma o poza in pictura sau in caricatura? Cau ceva
Am si eu nevoie de un fel de brosura sau coperta cu ion luca caragiale mersi
Niste opinii despre cetatea rasnov FUNDA :D
Dacă ar fi să invii un poet român care ar fi acela?
Ce fapte marete a facut printul William? Adica ce a facut el pentru omenire, societate, regatul lui
Ce subiect s-a dat anul trecut la concursul de lb.romana,Praslea cel istet,Iasi, Clasa a IV-a? am nevoie mare de el.
Unde as putea gasi vopsea uv( fosforescenta) pentru corp in Constanta?
Salut imi puteti spune siteuri unde pot scoate foto cu anime-uri pentru ...? (mai mult)
Se merita sa-mi comand acest pachet: http://www.imponline.ro/english/?k=0712013011& utm_source=SER011Int0112& utm_medium=email? Mentionez ca eu l-as vrea doar pentru dictionarul electronic....? (mai mult)
Va salut cu respect. Am o intrebare si as dori raspunsuri sincere. Eu sunt pasionat de poezie de fel iar cineva mi-a recomandat sa citesc Dante Alighieri-Infernul, Purgatoriul si Raiul. Sunt curios si...? (mai mult)
daca merg la liceul de coregrafie si arta dramatica octavian stroia trebuie neaparat sa am voce? pe site-ul lor scrie ca trebuie sa intonez doua cantece la alegere. :-s. eu as vrea sa merg la actorie....? (mai mult)
Am auzit de cateva zile ca masinile de cusut vechi se vand foarte scump. Si am citit pe net ca este teapa, vreau sa aflu daca ati vandut careva vreo masina de asta ca sa stiu si eu daca este teapa sau...? (mai mult)
(Ce este arta... dau funda.
Pentru cei pasionati de desen! Vreau sa fac un cadou unei persoane care deseneaza extraordinar de frumos. Insa nu ma pricep la alegerea setului de creioane. Nu stiu daca sa iau doar grafit, nu ma pricep...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie ceva personaje anime pe care sa le desenez.
Dati-mi si mie ceva idei ca sa desenez. Ceva anime...deastea...dau funda;)
Cu vopselele in ulei se poate picta si sticla?
Salut, am si eu o intrebare despre photoshopcs5, orice culoare as alege imi apare gri, adica cum mut din Gray in RGB colors
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!