Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Pentru cei care cunosc rusa spuneti-mi daca am tradus corect iar daca nu care sunt greselile plzzzzz! Величественный облик города связано с различными архитектурными...? (mai mult)
Vreau cat ma multe informatii despre Las Vegas orice cultura, imbracamintea vreau sa stiu ce altceva mai ii specific in afara de jocurile de noroc, daca puteti lasati si poze cu haine specifice sau...? (mai mult)
Recomandare carti de poezie cu comentarii Salutare, voiesc si eu sa ma educ in privinta acestui subiect si caut o carte cu poezii (semnificative, despre viata, moarte, carpe diem etc.) care sa contina...? (mai mult)
Stiti cum as putea realiza semne de circulatie? Daca aveti idei cum si din ce, sunt binevenite! Iar daca aveti site-uri si mai bine. Va multumesc anticipat!
Cine stie unde pot gasi cartea 'Teoria Big Bangului' in format pdf si in limba romana?
Avem shoareci de biblioteca pe site?
As vrea si eu sugestii pentru carti gen twilight sau carti pentru cls 10! FUNDAAAAAAAAAAAAAA! 1
Preferați cârțile scurte sau de mari dimensiuni(mă refer la pagini), argumentați! Preferați cărțile de dragoste sau cele de acțiune?(Fără rîspunsuri tâmpite)
Spuneti-mi si mie o carte care sa fie de vrei 100 150 de pagini dar nu carti gen capra cu 3 iezi sau alba ca zapada.Va rog seriozitate..Multumesc.
Care sunt universităţiile cele mai bune din Europa? (secţiunea actorie)
De ce persoanele care in tinerete au fost mioape, o data cu inaintarea in varsta incep sa vada normal?
Puteti sa-mi spuneti si mie cateva morale din fabulele lui Grigore Alexandrescu? Va rog frumos! Premiu pentru cele mai multe si cele mai bune;)!
Buna TPU o intrebare pentru cei care stiu despre arta /desen am vazut intr-o imagine cu un tabel cu 7 patrate incepe inchis de tot pana la cel mai deschis de tot (la desen ma refer in creion )dar nu...? (mai mult)
Ce carti de genul Bel Ami mi-ati recomanda?
Cui îi place să compună poezii? De când scrieți poezii? Despre ce scrieți în poezii? Care este muza voastră? Câte poezii ați scris? Unde vreți să ajungeți cu ele? (Nu vreau răspunsuri prostești)...? (mai mult)
Din ce volum face parte Tara de dincolo de negura de Mihail Sadoveanu?
Unde pot gasi povesti scurte de mihail sadoveanu?
Are cineva vreo idee care este legatura intre Troia si troitele(sau micile cruci) de la marginea drumului?
Cum pot sa imi fac un card la Banca BCR pentru ca vreau sa donez la banca pentru un metin2 si nu stiu cum sa-mi fac un card la banca Dau Funda Cine-mi Spune!
Dati-mi va rog exemple de zile nationale care se sarbatoresc doar in Romania.
Salut. Funda!:D Daca e cineva din Carei, judetul Satu Mare, imi spuneti si mie va rog, ce liceu sa aleg? Liceul Iuliu Maniu sau Liceul Teoretic Carei?
Mi-a amortit piciorul cam devreo 20 min ma doare ca sa fac!? AUUUUUUUU! Funda! Dar repede va rog
O schita model sau schema cu o cetate sau castel medietval(sait). Funda! Cat mai rapid repet vreau un sait!
Dacă ați scrii o carte de 50 de pagini despre ce ai scrie în ea? (Îmi puteți spune capitolele imaginate de voi) Cel mai frumos raspuns primeste pe loc FUNDA!
Cine stie un roman care sa nu fie foarte lung? Subliniez: ROMAN! Nu vreau baltagul sau cartea nuntii sau ciocoii vechi si noi. Altceva. Multumesc, dau funda! :*
Cine îmi spune și mie,care este cea mai mare poetă română, și care este cel mai tânăr scriitor român de sex masculin? Cel mai bun răspuns primește FUNDA!
Cum studiez un rol la actorie? ex : joc intr-o sceneta la scoala Bacalaureat de I.L. Caragiale. Eu sunt doamana Caliopi Georgescu si nu stiu cum sa o interpretez. FUNDA
Buna vreau si eu site sau iamagini vidioclipuri ce o fi dar sa fie despre dizainar vestimentar am vazut aproape toate videoclipurile dupa youtobe.Nu stiu daca am ales bine categoria.
Cum se organizeaza si cat costa sa organizezi o expozitie de pictura?
Hei. Aș vrea să aflu detalii despre școala de arte populare din Alexandria *Teleorman*. Cum ar fii dacă este liceu, adică poți face clasele IX-XII acolo și dacă da, care este media de admitere...? (mai mult)
Unde pot gasi povestea,, Cinste si omenie,, de P.D. Popescu? Am nevoie pentru un baiatel mai mic si nu o gasesc nicaieri. Ajutati-ma va rog
Ce-ar insemna factorii sociala culturali economici in formulare unor obtiuni profesionale(legate de o profesie)...dau funda:x!
"Dimineata",Vasile Alecsandri. Cine ma poate ajuta sa ii fac comentariul stilistic? Thk!
Imi puteti spune, va rog, cele mai frumoase carti de dragoste pe care le'ati citit :] si care v'au emotionat pana la lacrimi? As vrea sa incep sa citesc o noua carte si nu am idei :D. Funditssaa
Cat inseamna 15000 forinti in lei?
Stie cineva expresii din „ Cartea Oltului" de Geo Bogza? Am nevoie urgent! Dau fundita.
Cine îmi poate spune fisa tehnologica a unui portofel din piele?
Cum pot sa fac niste pampoane unul rosu unul alb? Fundita
Din ce hartie/carton sunt facute albumele foto acelea groase... ca si acesta http://www.google.ro/imgres?um=1& hl=ro& tbm=isch& tbnid=dAFd2LoNrN0-CM:& imgrefurl=http://www.ntvdancri.ro/filmari-nunti.php&? (mai mult)
Buna TPU.Stiti cumva daca Richelle Mead ar vrea sa isi continue colectia din Academia Vampirilor? Am terminat cele sase carti si vreua sa zic ca sunt fantastice.Chiar ar merita sa le continue.Dea bea astept...? (mai mult)
Am un material despre opera lui Nica Petre. Ma poate ajuta cineva sa il prelucrez? sa leg ideile, sa formuleze intr-un limbaj literar? Sper ca e cineva, astept raspuns (premit o asteptare luuunga)
De ce s-au despartit Nirvana?(funda!)
Care este diferenta dintre aranjamente si combinari,nu-mi dau seama cand trebuie sa folosesc aranjamentele, sau invers.
Hey,care sunt pasii pentru demonstratia la opera epica in versuri?
Salut, va rog frumos puteti sa ma ajutati sa comentez fraza aceasta : Lucrurile lumii imi fac semne, si-n lumea semnelor se ascund. dau funda :*
Am de citit cartea descrierea moldovei de dimitrie cantemir ce parere aveti este buna pllz daca puteti sa imi spuneti ceva despre ea
Vreau si eu niste statusuri.:> Genn: Hainele te fac doar domn, sufletul te face om! Dau fuunda!:o3
Cum pot sa copii la teste?
.am si eu nevoie de un tranzlator bun Romana engleza plss in afara de google! repede dau funda.
Unde gasesc poezia "Cheia", de Adrian Paunescu... textul integral. Un link, o funda, pliz!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!