Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum as putea sa fac trucuri magice fara ca nimeni din familia mea sa nu isi dea seama si sa nu rada? Adica sa imi iasa la perfectie. Cum, ce trucuri? Funda celui mai serios si de folos raspuns!
Ce filme cunoaşteţi despre scriitori şi cărţile pe care le-au scris?
as vrea un videoclip sau chiar si film in care sunt prezentate obiceiurile de nunta, inclusiv, obtinerea binecuvantari parintilor, funda
Un site unde se vand motto cros stiti?
imi puteti sugera si mie un roman cu tema mortii sau viata si moartea? ( fundita :) )
Heyy TPU,cum fac cel mai usor Bokeh Effect? Am urmarit cateva tutoriale despre acesta in programul GIMP, dar mai usor nu se poate face?
Va rog cititi si raspundeti, e ceva serios, deci a murit mama lu un prieten de al meu si ma gindesc sa iti faac o poza pentru a pune-o la profilul meu si saa scriu condoleantze, stiu sa lucrez destul de...? (mai mult)
Am văzut la un cont de Facebook că o fată avea poza ei la intrarea în site'ul Facebook'ului. Și când intra, avea o anumită temă. Cine știe să mă ajute și pe mine să fac așa :)....? (mai mult)
As vrea sa imi fac un tatuaj pe deget...dar nu stiu ce. Imi puteti da o idee? un citat frumos? sau ceva... multumesc
Imi spune si mie cineva un program pentru a rede melodii mai rar sau mai rapid?
Cate carti are seria 'urzeala tronurilor"?
Rog frumos, cine stie bine spaniola si imi poate traduce textul acesta? http://adverlupes.blogspot.com/2010/08/como-pudiste-mariano-osorio.html
1.Va rog spuneti-mi si mie care a fost prima lucrare a lui Nicolae Grigorescu si cati ani avea cand a realizat-o. 2.Cea mai importanta lucrare a sa si cea mai pretioasa!
De ce era aşa de sexistă societatea americană a anilor '60? Totul era aşa. În desenele animate găsim acest tip de rasism. În The Flintstones, Wilma întreabă:"Oare de ce nu am auzit de femei...? (mai mult)
Vi se pare ca am vreun gram de talent la scris? Uitati aici un exemplu: http://www.wattpad.com/4196295-blood-from-women-capitolul-25-disperare-fara
Ce este prima electorala?
Cum se face o solnita si ce se scrie in ea si pe ea? ( videoclip va rog )
Am si eu o intrebare legata de fotografie. Se poate ca pozele sa fie trecute de pe film direct pe CD/stick fara sa trebuisca sa fie trase pe hartie si apoi scanate? Si daca da, cam cat costa, asa...? (mai mult)
Cine stie cum se obtine culoarea auriu dau fundita :)
Hey cine stie niste site-uri de unde pot vedea niste benzi desenate de preferat cu personaje anime... ma ajuta si pe mine cineva?
As vrea si eu niste idei de marturii de botez facute din quilling. Poze, idei cum se fac orice numai dati-mi idei. Orice idee e bine meritata. Funda! Please. am nevoie pana in mai Funda! VOT...? (mai mult)
Vreau si eu poezia brumar de ion pillat intreaga dau funda!
Need Help please! Cum se numesc desenele sau imaginile facute din :"/,\,|, etc." Funda;)
Despre ce este cartea: mic dejun la tiffany's? este buna? merita sa o cumpar?
Buna TPU am 12 ani si nu am sani deloc ma simt foarte prost deoarece celelalte prietene ale mele au si chiar nu-mi place mai ales ca afara e cald si se vede eu sunt ca o scandura! Fac exercitii in fiecare...? (mai mult)
O intrebare. Care ai Idee in cat timp a fost construita Casa Poporului. Multumesc!
Ce sa fac sa-mi apara dn nou specificatiile in my documents sau my computer cele dcrise pe albastru in partea stnga pentru ca am incercat sa-mi fac pc-ul sa mearga mai repede si nu stiu ce d. zeu am facut...parca? (mai mult)
Vreau si eu poze cu 4 fete prietene, primul raspuns bun primeste o funda.
De ce iubiti lectura? cu ce v-a ajutat in viata?
Hristos a Înviat! Îmi puteți da și mie niște site-uri cu poze sau chiar poze cu Vorbe de Duh!? Ex:Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te simti bine acum!; Cand ti-e dor de cineva,...? (mai mult)
Hei! cine stie niste tutoriale fimo in imagini pls! funda!(: ¡ ɐʇsɐ sıɹɔs ɯɐ ɯnɔ ʇuɐsǝɹǝʇuı ǝɹɐd ǝs ıʌ ɐɔɐp ıʇǝpundsɐɹ boɹ ɐʌ
Unde pot gasi masti de teatru de cumparat in orasul Piatra Neamt? Cine poate sa imi zica cel mai bine unde, primeste funda.
Hristos a inviat! Care dintre voi a citit cartea Rage of Angels(Furia Ingerilor) de Sidney Sheldon? Eu am citit-o si mi-a placut enorm de mult si daca mai stiti alte carti asemanatoare as vrea sa stiu....? (mai mult)
O fata imi face rost de invitatii la concert LALA Band. Cu tot cu invitatie(in culise) trebuie sa cumpar si bilete normale?
E cam complicat aici! nu?
Cum sa fac clatite?
Puteti sa imi spuneti si mie daca pot sa imi vand flautul la vreun magazin de lucruri vechi sau ceva de genul nu stiu ce sa fac cu el nu il mai folosesc.Problema ar fi urmatoarea flautul meu nu mai...? (mai mult)
cat ar costa o chitara electrica(tip rock) si dati-mi si un seite unde o gasesc.
Care era situatia dificila prin care trecea Monica din cartea "La Medeleni"?
Am vorbit cu o profesoara de canto de pe youtube.care are clipuri postate, siti arata cum sa faci vocalizele.ma rog, am intrebat-o daca are rost sa fac vocalize daca n-am voce, si am intrebat-o ca vreau...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste aceasta poezie? Funda! BunaTPUI! Am o intrebare poate sa para putin ambigua insa altfel nu o stiu cum sa o formulez.Stie cineva cum se numeste poezia de Vasile Alecsandri (nu...? (mai mult)
"As vrea foarte mult sa-mi formez vocea, sa fie mai melodioasa, mai placuta, aveti vreo solutie, vreun sfat?"Cat mai detaliat raspunsul va rog, ce sa iau, ce sa cant, ce sa fac.
Stiti cumva un magazin sau o croitorie de costume de dans sportiv din bucuresti? dau fundita:*
..:) de ogramada de timp caut cercurile palatului copiilor din buzau plzzz cine stie sa imi dea si mie cercurile deoarece imi trebuie o activitate extrascolara:)) cel mai bun raspuns prineste? (mai mult)
:*:*:* doresc sa vand bratari ale prieteniei si multe alte lucruri handmade : cercei, coliere, bratari:* am si un blog, dar nu am apucat sa pun prea multe poze...deci, cine e interesat, fac? (mai mult)
Stie cineva unde se afla expusa pictura "Originea lumii" de Gustave Courbet?
TPU! Scuze de categorie :D. Cine imi poate spune pe cine vor imita vedetele la "Te cunosc de undeva" sambata viitoare, pe 21 aprilie? Multumesc anticipat :). Fundaaaaa;;).
Cum imi fac cont pe piccsy :D ma ajuta cineva? :)))
Poate unii dintre voi va uitati pe youtube la Illuminati. cum isi vand sufletele vedetele si asa mai departe. Am vazut ca este si un ochi egiptean, ochiul Zeului Ra(Zeul Soare) si arata ca si acel semn...? (mai mult)
Cum vi se pare? http://intelloware.com/art/#
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)