Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Puteti sami propuneti niste siteuri de desenat online!
Cum se pune poze pe facebook
De unde pot face rost de cartea lui Morgan Robertson intitulata Futility Or the Wreck of the Titan in limba romana? Aceasta carte este o prezicere foarte exacta scrisa in 1898 a ceea ce urma sa se intample...? (mai mult)
Am un fier de calcat pe carbuni vechi in stare buna. Cat credeti ca valoreaza? din cate am vazut eu pe net cam 200€. Stiti unde mai pot posta?( fara mercador, postari.ro...) un forum pe care se vand? (mai mult)
As vrea pe timp de vara...maxim o luna sa fac niste cursuri de actorie in bucuresti care sa nu coste totusi prea mult..ati putea sa-mi recomandati ceva pentru ca eu nu am gasit :) Multumesc :*
Puteti sa imi spuneti si mie daca pot sa imi vand flautul la vreun magazin de lucruri vechi sau ceva de genul nu stiu ce sa fac cu el nu il mai folosesc...
De unde pot comanda cartea " Sange satanic " de Cristina Nemerovschi mai exact? Am auzit ca au aparut doua carti si eu as vrea primul volum.
Va rog ajutoooooorrrrr! vreau si eu negativul de la melodia lui celia " povestea mea" va implor ajutati-ma e pentru o cauza nobila :D
Stie careva niste site-uri de unde pot sa invat sa desenez mai profesionist. Da sa fie gratuite, sa nu platesc nimic.
Care a fost situatia Academiei Romane in timpul dictaturii comuniste?
Cine imi poate povesti si mie corigent la limba romana? Nu vreau dupa net ca nu inteleg. Mersi :* Funda.
Ma poate ajuta cineva cu un desen pentru un tatuaj?
Deci, am nevoie urgenta de idei de picturi. Am ramas in pana. Vreau ceva original si frumos. Multumesc!
Ăştia care mai pictaţi în timpul liber... Ce părere aveţi despre channel-ul tipei? http://www.youtube.com/user/agnescecile
Dau funda! Ce snoave as putea citi? Am tema la romana de citit 5 snoave (povesti). A 5 a
"As vrea foarte mult sa-mi formez vocea, sa fie mai melodioasa, mai placuta, aveti vreo solutie, vreun sfat?"Dau funda:)
Va rogggggggg... Spuneti-mi citeva evenimente importante ce s-au petrecut in ultimii 10 ani... Fundaa!
Incepand cu data de - pana cand tine pastele? al romaniilor si ungurilor! Funda
Cine stie idul lui ionut cercel cine il stie sa ma contacteze la idul filip_mihaela2001
Buna TPU as vrea sa invat limba portugheza. M-am gandit sa incerc online imi da-ti si mie o idee pe ce site as putea face asta?
Imi puteti spune niste site-uri cu poze si explicatii care imi arata cum sa confectionez bijuterii manuala!
imi spune cineva care a citit cartea beastly cum este si daca merita sa o cumpar va rog?
Cine este Katy din Corigent la limba romana?
Ce romane, nuvele, poezii iti intra la bac?
As dori niste idei... ce as putea desena cv de genu https://www.facebook.com/#!/pages/DESENE-IN-CREION/237736806285113 (is faqute tot de mine). dar fara portrete deoarece dupa ce fac un portret toti cunoscuti...? (mai mult)
Cum fac o vaza de lut fara roata olarului?
stie cineva va rog cat costa cartea Beastly din magazinul inmedio?
Buna! Imi puteti da niste site-uri cu tutoriale pentru lucruri de Paste. [ex : iepurasi, oua etc.. ] Multumesc anticipat :*
Buna dati-mi si mie niste site de unde pot lu programe pentru a faca un video la metin2 sa fimeze macar 3-4 min dau funda la cel mai rapid raspuns
Ziceti-mi un text care tine de calatorii si de cine e scris? funda+foturriii
Cum pot sa dorm mai mult?
Am si eu o intrebare din curiozitate : stiti pe baza caror criterii stabilim ca o persoana gandeste mai mult sau mai putin?
Am vazut un videoclip pe youtube si nu stiu cu ce a pictat ochii portretului http://www.youtube.com/watch?v=OrBvpX14Rfk. Va rog imi puteti spune si mie cum se cheama chestia aia si de unde o pot cumpara...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu niste desene in creion sau carbune? (poze)
Cum pot pune o poza ca comentariu pe odnoklassniki?
Este posibil ca la word document sa pun rame mai stiu eu ce ca sa se infrumuseteze informatia daca da spuneti-mi va rog cum! funda
Unde gasesc informatie despre arta basarabiei din sec al 19 pina in prezent sau sau arta nationala din basarabia am cautat si nu gasesc poate voi stiti PLZ help! sunte disperata
Dati-mi niste siteuri cu teze unice nationale,? dau funda! pentru liceu? Dau funda
Hi all! spuneti-mi va rog frumos. un mic eseu la tema: Ce este poezia? mersi anticipat :*.
Ce inseamna peisaj citadin?
Ce trebuie sa fac ca sa pictez ca sa fie doamna multimita? Fundita,
Daca este cineva care stie japoneza, as avea o mica nedumerire. Am o carte cu al treilea alfabet Kanji, dar semnele care sunt in el se citesc diferit in functie de cuvantul caruia ii intra...? (mai mult)
Cand va fi meciul dintre Bute si englezul?
Sper ca imi va da si mie cineva o manuta de ajutor!; ; ) Deci sa incepem cu inceputul.De vreo 2-3 ani(asadar nu e o criza de moment) vreau sa merg la actorie.ma rog, da devin actrita.Problema...? (mai mult)
Buna ziceti-mi si mie, ce as putea picta, desena, decupa de paste eventual si origami?
Cine imi da si mie niste nick-uri in engleza, nu amuzante, sa fie normale dar sa sune bine, multumesc! Dau funda!
Cum se numesc aceste idei de "simboluri"? http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?lang=en& search_source=search_form& version=llv1& anyorall=all& safesearch=1& searchterm=sket& search_group=& orient=& search_cat=&...? (mai mult)
Fundita pentru cel ce imi da o poezie care imi exprima dragostea pentru parinti!
FUNDA unde pot sa vad online piesa de teatru Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt?
A citit cineva volumele din ` Sarutul Eternitatii ` de Adriana Craciun? Vreau cat mai multe pareri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!