Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa le fac cadou alor mei, de Crăciun, un tablou cu toată familia. Nu știu unde pot găsi pe cineva care să-mi picteze tabloul pe pânză, în Iași. Știți voi?
Cine imi poate face o felicitare de Crăciun? Imi trebuie până astăzi, ora 15. Cine poate sa imi lase aici instagramul sau o altă rețea de socializare prin care putem comunica si sa imi trimita ...? (mai mult)
Târg virtual de Crăciun la Fundația Calea Victoriei: cursuri și cadouri SOULmade
Care-i părerea ta despre România? Îți place tara ta? Romania first!
Am nevoie de o poza cu cercul lui itten pictat, va rog urgent dau funda
de curand am facut un glob de craciun cu apa si vreau sa stiu cum sa fac ca sclipiciul sa se aseze pe fundul globului... Doarece se duce la suprafață
Ce parere aveți despre liceul de arte din Deva? Vreau sa dau la el da nu stiu daca merită:((
O sceneta cu capra pentru 6 oameni? Vanator,tigan,tiganca,cioban,preot, vanator, multumesc!
Vreau și eu exemple de întrebări care ar putea pica la proba teoretică de la limba română la concursul de admitere la UNEFS, licență. Mulțumesc!
Salut, voi știați asta? Masoneria nu este o organizaţie secretă. Ea se defineşte ca discretă. Si această în măsura în care simbolismul, ritualul, valorile si acţiunile sale sunt de domeniul...? (mai mult)
Știe cineva sa imi spuna care ar fi diferențele dintre cartea "Minunea" din 2013 si "Minunea - movie edition" 2018 care a apărut după lansarea filmului?
Hei, vreau sa imi cumpar niste creioane colorate si nu stiu care sunt mai bune dintre : Marco Raffine, Marco Renoir Fine Art sau Faber Castell. Sunt pe arhitectura si vreau niste culori bune pentru...? (mai mult)
Am o întrebare legată de Școala Populară de Arte Tudor Jarda din Cluj. Sunt interesată să urmez cursul de Artă Decorativă și nu știu din ce se dă examenul de admitere. La Școala Populara de...? (mai mult)
Cum a aparut crestinismul in Romania?
Unde as putea sa aștept cu un anunț ca fac portrete? Sa găsesc clienți.
Hei! Știți cumva când este ziua faptelor bune?
Acum câteva zile m- am apucat să desenez pe tricouri cu markere posca, lăsam să se usuce, dar când îl spălam desenul rămânea intact pe fața tricoului dar se imprima pe spate. Aveți ...? (mai mult)
De curand m- am apucat sa pictez in ulei dar inca am cateva neintelegeri. Stiu ca uleiul se usuca mai greu. Cum se procedeaza daca vreau sa fac un strat mai gras? (Ce insemna gras ca si cantitate, se ...? (mai mult)
Am luat un lut din librarie pentru a face ceva cu el impreuna cu cel mic, insa nu scrie pe el daca se baga la cuptor sau nu pentru a se intari sau daca se lasa la aer. Ce sa fac?
Ce traditii mai neobisnuite cunoasteti de Craciun, dar din alte tari?
Cum e cu actorii ăștia? De exemplu,cei din Turcia,cum câștigă un rol, trebuie să meargă la un anumit casting dar unde se înscriu la acel casting? P.S:Nu știu dacă e bună categoria!
Bună dimineața! As vrea sa va întreb dacă mai știți ceva de locurile de munca de acasă (handmade). Știu ca se lipeau plicuri sau se confecționat margele. Va mulțumesc
Mi- a trimis un prieten o poza cu un tatuaj și mi- a spus sa îl descifrez. Conține niște (litere sau simboluri) pe care nu le pot găsi. Primul care îmi descifrează va primi funda. ...? (mai mult)
Eu sunt la Liceul de Arta, specializare grafica. Imi poate da cineva vreo idee de meserie, ce ar avea legatura cu arta dupa care nu se moare de foame? Pe partea de digital am cateva cunostinte...? (mai mult)
Salut, cu ce dau jos vopsea acrilica de pe o suprafata de plastic(acetona nu merge) si de unde cumpar produsul respectiv?
De ce in scoli nu se preda religia, ci dogme?
Itinerama - „Explorator în Bărăgan" Primul ghid turistic multimedia dedicat regiunii Bărăganului. Ghid audio, tururi virtuale digitale și obiecte arheologice în format 3D
Ma puteti ajuta cu un desen pentru erasmus "our earth our home"? Cine ma poate ajute il implor sa lase un mesaj si vom lua legatura. Dau recompensa
Stie cineva ce premii s-au dat anii trecuti la concursul de poezie "Andrei Muresanu" Brasov?
Sunt elev in clasa a 8a, 14 ani si este timpul sa imi aleg profilul de liceu.Eu sigur ma voi orienta in afaceri si antreprenoriat, asta fac acum si asta ma pasioneaza.Sunt un mic antreprenor...? (mai mult)
Este ok daca ma spal odata la 2 zile pe par e prea des?
Știe cineva un magazin online unde se vând hijab uri la prețuri accesibile? Menționez ca, dacă se poate, site ul sa aibă prețurile in RON. Va mulțumesc!
"Ca- n aste' maini mai curge, un sange de roman/ Si ca- n a noaste' piepturi pastram cu fala- un nume Triumfator in lume, un nume de Traian". Cum comentati? Dupa cum stim, suntem urmasi ai ambelor...? (mai mult)
De unde pot downloada gratis carti in limba romana despre diferite teorii ale filmului? Am de facut 2 eseuri. Pe scribd mi-a expirat gratuitatea. Va multumesc!
Sunt clasa a 8-a si vreau sa dau la un liceu de arte din Bucuresti si daca poate cineva sa imi dea mai multe exemple de licee
un actor bun in Romania care este pus in multe roluri este bine platit? Rog seriozitate
Se mai fac pe comanda costume traditionale romanesti cu fir din aur? Nu conteaza zona tarii. As mai putea sa gasesc asa ceva? Sau de cumparat gata facute nu neaparat pe comanda.
Imi puteți recomanda cel mai bun liceu de arte din Los Angeles? Să fie aproape de Hollywood, pentru că matusa mea stă pe acolo! Nu vreau să devin actor, ci cantareata pentru că am o voce...? (mai mult)
In ce categorii valorice pot fi clasate bunurile aparținând patrimoniului cultural național mobil?
Care e diferenta dintre acuarele, acrilice, guase și tempera și cele cu ulei?
Diversitatea culturala si religioasa aduce un plus comunitatii in care traim?
Care sunt cele mai calitative creioane colorate pentru desenat?
Povestiri din Țara Făgărașului – expoziție multimedia de Adriana Lucaciu
Vreau sa invat sa desenez si m- am gandit sa incep cu personaje anime deoarece anatomia nu este neaparat corecta. Scopul e sa invat sa folosesc umbrele ca sa ma pot indrepta spre desen realist sau...? (mai mult)
Cum pot invata sa desenez manga?
Ce înseamnă somai?
Unde as putea gasi un forum/site unde sa aflu mai multe detalii despre un pistol vechi? Este din lemn cu o teava hexagonala...
Stilul freestyle in ce fel de miscari consta? Adica dansezi cum iti vine tie sau si acolo sunt anumite miscari ce definesc acest stil de dans?
Cum inveti o coreografie? Este de ajuns doar sa faci repetitii multe?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?