Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Va rog raspundetii-mi daca stiti! ce se intampla daca dau cu lac de unghii pe fimo? nu vreau sa-mi iau lac special. e scump :(( ati incercat? ce s-a intamplat? eu am incercat si am dat cu lac de vreo 2...? (mai mult)
Stie cineva daca exista in tara vreo facultate cu frecventa redusa care sa aiba sectie de fotografie?
Ce teritorii au cucerit romanii in secolele II-III d.Hr? FUNDAAAAA
Buna, Lucrez la o poezie si as avea nevoie de un mic ajutor pentru titlul sau. As vrea sa stiu cum se numeste, , cuvantul, , sau, , actiunea, , care defineste trecerea de o tema la alta, de la...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie cateva poeme de Hans Christian Andersen?
Cine imi poate spune si mie niste stiluri de poezie japoneza in afara de tanka si haiku? Cel mai bun raspuns, care contine cele mai interesante informatii primeste ca de obicei FUNDA!
Cine i9mi spune si mie o poezie satirica!
As vrea sa vand cateva decorati militare de prin 1930... cam ce pret ar avea?
FUNDA! dati-mi un program care pot deforma mutre FUNDA! dati-mi siteul pls FUNDA!
Pe cite continente se extindea Imperiul Roman? FUNDA :D:D
Am vazut sa Arabia Saudita face parte si din Europa si din Asia(asa am vazut pe harta) dar totusi din ce continent este?:o
Imi puteți spune si mie 5 reviste literale pe care le pot gasi in Slatina, jud. Olt... Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!
ma numesc Alexandra si sunt artist plastic, doresc sa muncesc la domiciliu, confectionez bijuteri si obiecte artizanate.Doresc sa colaborez cu cineva care are nevoie de ajutor pentru confectionarea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre stilul de poezie tanka? Îmi puteti spune o parere despre urmatoarea poezie tanka: Sufăr de viață/ si sentimente albe/ incurabile/ ce ma distrug lin si dur/ facandu-ma un...? (mai mult)
Ce credeti despre poezia urmatoare: Mi-a scăpat piciorul intr-o groapă, / într-o groapă plină cu pământ/ într-o groapă imaginară./ Iar pe rana tălpii/ o frunză s-a asezat din zbor/ pansând...? (mai mult)
Cine au fost hiksoşii? Wikipedia da foarte putine date despre ei. Au avut si ei o tara a lor? O capitala? Au avut regi? Au avut ei vreo legatura cu construirea piramidelor din Egipt?
Stiti cumva cum se numeste muzica de la inceputul piesei de teatru? http://www.youtube.com/watch?v=anLWRBnCAYA&feature=g-all-u&context=G2f8821aFAAAAAAAACAA Multumesc!
Stie cineva cum se numeste melodia de la inceputul piesei?! http://www.youtube.com/watch?v=anLWRBnCAYA
Cum se invata mai usor?
Dati-mi si mie exemplu de un substantiv abstract. Funda
Dati click aici http://tutorialul.net/concurs/md.php?jucator=AlexCr7, dupa aceea dati duel, dupa aceea postati aici un comm sa va dau funda si daca s`a primit deja funda va dau raspuns folositor si inteligent...? (mai mult)
Hei! :-h as vrea sa-mi raspundeti numai daca stiti... de unde pot lua cel mai ieftin FIMO? nu de pe internet. cine imi spune adresa primeste fundaaaaaaaaaaaaa! (Bucuresti)
Ce se poate intampla daca te impartasesti si nu te spovedesti?
Cine stie baieti draguti de pe tumbler....sau fete... dar sa aiba poze tari?
Ma numesc Bianca si as vrea sa ma apuc din vara de un instrument, si nu ma pot hotari dintre clape si tobe... Voi ce ziceti? Tinaind cont si de pretul unui astfel de instrument. Dau FUNDA+? (mai mult)
Ce sit-uri sunt ca sa pot sa-mi schim culoarea ochilor dintr-o poza?
In se sait pot sa gasesc cum sa comunic prin limbajul semnelor? spuneti-mi va rog...
Dati-mi va rog niste citate din Biblie despre rau, om viclean sau tot ce tine de supranatural. Va rog.
Va rog mult sa imi raspundeti la intrebarea mea de mai devreme, cu ochi critic. vreau cat mai multe pareri.
am si eu o intrebare! Azi nu am fost la scoala ( sunt in a 5a ) Si am vb cu o fata si mi-a zis ca maine trebuie sa imi iau acuarele si o sticla si niste foi si un model dupa care sa facem... deci,? (mai mult)
Stiti niste nume mai tari pe care le-as putea folosi sa fac o pagina de facebook?:!
Cum se decide cine va reprezenta o tara la un concurs Eurovision?
Exista fani Rammstein pe aici?
Cine imi poate spune ceva despre impresionanti?
Cine stie monologuri pentru teatru, dar NU din cele clasice precum caragiale sau shakespeare, ci din cele "anonime" sau "neconsacrate"?! mi-ar pinde bine niste ajutor... multumesc anticipat:)
Ce carti despre crime satanice imi recomandati?
vreau si eu o imagine care sa scire in partea de sus a imaginii d3v1ls si partea de jos Novuslink!(sau sa o crez eu)funda!
FUNDA))) Cine ma ajuta cu un text "La piata" unde sa fie tot felul de numerale? PLIZZ! Scuze de categorie.
Cat costa o cartela de 5 euro! FUNDA [SCUZATI PT CATEGORIE]!
Hello. Care este diferenta intre culorile Tempera si cele Aquarella? Mereu le incurc :)) Funda; x
Stiati ca pe fetele din marea britanie nu le deranjeaza faptul ca le ridica vantul fustele pe strada si nu le deranjeaza? si li se vad chiloteii...
Va rog! Imi dati si mie licee pe pofil de cosmetician? Am mare nevoie si nu prea gasesc.Sa fie din Bucuresti.Si va rog daca stiti sa imi spuneti si cu ce medie se intra si pe unde se afla.Am mare nevoie!...? (mai mult)
exista in bucuresti vreo scoala de magie si daca da dati-mi va rog un link cu site-ul.
Cine imi poate da partitura la melodia,, My heard will go on-Titanic?
...As vrea si eu ideei de poze artistice. Multumesc anticipat!:X
De ce pe Animax repeta aceleasi seriale de o mie de ori? Sincer m-am saturat. Vreau sa vad si eu ceva nou super tare. Exista atatea anime-uri frumoase pe lumea asta. M-am uitat aproape la toate serialele...? (mai mult)
Care știe cum se poate imprima o poză pe un tricou. Spune-țimi vă rog frumos!,
Urgent! maine trebuie sa duc la scoala un proiect, ce inventii si in ventatorii sai stiti?
Buna all! Cine imi poate sa-mi zica unde au concerte X Japan anul asta (2012)? :>:>
Dacă împingem uşa lîngă balamale şi nu lîngă mîner, ea se deschide mai greu ..de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.