Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
vreau sh eu un site pe care sa gasesc un capitol sau ceva din cartea "elevul dima dintr-a 7-a" plzzz. DAU FUNDA!
Salut, am o carte care se numeste "Nemuritoarea si fascinanta Romanie", vreau sa o vand daca este cineva interesat...sa imi lase un mesaj
Dau funda primului raspuns! cum se sarbatoreste pastele din maramures? .....va rog! funda primului raspuns! dar doar AZI!
dati-mi sh mie comentariul de la una din urmatoarele poezii:primavara de v. alecsandri; rpimavara de i. pillat; primavara de n. stanescu; primavara de al. macedonski; primavara de lucian blaga;...? (mai mult)
Care r pagina oficiala de Facebook a lui Vlad Gherman din La-La Band? Dau Funda! Scz categoria!
Http://www.youtube.com/watch?v=gpg68OrnJhY dati mai departe Yahoo Messenger, Facebook va rog
Http://www.youtube.com/watch?v=LGcwibJ__Wg&noredirect=1
Cine este mihai eminescu?
Vreau si eu niste idei (ar fi bine si cu link) de poze artistice pe care sa mi le poata face o prietena. Dau funda celor mai frumoase idei!
Vreau si eu niste idei (ar fi bine si cu link) pe care sa mi le poata face o prietena. Dau funda celor mai frumoase idei!
Cum se ajunge la facultatea lumina (pe langa sc generala nr 39)? stau pe langa obor...
Hei daca am un plan inclinat ca sa aflu cit cistig in forta trebuie sa impart h la l sau l la h? confused help DAU FUNDA
Cine mai este pasionat de stenografie de pe acest site? Eu cunosc foarte, foarte bine sistemul taylor, deci scrierea rapidă fără vocale. O practic de ani de zile. Dar ma intereseaza, cine cunoaste...? (mai mult)
deseori ma incurc ca sa aflu cu cit cistig in forta va fi h pe l sau l pe h? Funda primului raspuns da si corect sa fie P. S ce inseamna at cind in problema se spuna ca forta de frecare se neglijeste?...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste site-uri cu tutoriale si lectii de desen sau pictura, gen http://www.how-to-draw-and-paint.com/bob-davies-gallery.html, dar in limba romana? Multumesc;)
Maine la scoala vom face un concurs de gastronomie si nu am nici o idee ce pot sa gatesc...macarea trebuie sa fie de post. Idei?
Bănuiesc ca stiti : astazi ziarul click s-a vindut cu una din cartile scrise de Jules Verne, gratis. In orasul meu au venit vreo patru numere diferite. Minunatul Orinoco, Vulcanul de aur, Robur cuceritorul,...? (mai mult)
As dori niste tutoriale in care iti arata cum sa faci un anumit peisaj:) Funda:)
Imi poate spune si mie cineva din ce poezie face parte urmatorul fragment: "Esti ca o pata de culoare Umpland tabloul cenusiu Lumina farului pe mare Lucind in noapte-n ceas tarziu" Multumesc...? (mai mult)
am o problema nu stiu cum sa desenez un stejar daca ma poate ajuta cineva sa imi dea un link. funda! urgent
Imi puteti spune niste obiective turistice pe ruta Vaslui- Piatra Neamt - Falticeni- Suceava -Radauti?
Stie cineva un site sau poate cineva sa-mi dea un link unde sa gasesc curiozitati despre autor, nu lucruri gen unde s-a nascut si in ce an, vreau ceva lucruri interesante despre autori. Cine ma poate...? (mai mult)
Care este concurentul vostru favorit de la "Romani au talent"?
Ce credeti despre Lucian Blaga?
vreau si eu un sfat: O prietena de-a mea este foarte talentata la design vestimentar, face tot felul de modele si le imbraca atat de frumos cu haine imaginate de ea...desigur ca se pricepe sa? (mai mult)
Ce credeti despre Adrian Paunescu?
:) Buna! Imi puteti spune va rog niste expresii frumoase in engleza pe care le-as putea folosi intr-o compunere?
De unde pot sa iau o bicicleta ieftina
As vrea sa imi dati si mie niste texte cu tema copilariei sau in care sa fie descrisi niste copii. Puteti sa imi dati si citate sau poezii.
Cine este Carl Linnaeus?
Ce este poezia optzecista? Primul raspuns detaliat primescta FUNDA!
Imi puteti da descrierea unei case moderne japoneze? urgenttt
cine esti unde gasesc poezia "spinul"[ nu cea scrisa de G.Cosbuc] Incepe cam asa: "Si acum se plange spinul, ca impletit, tea sangerat cu aspra lui coroana,... Help meee plizzzzz, FUNDA
Care este dupa parerea voastra cel mai tare talent, cel mai tare cantaret, cel mai tare actor, cel mai tare scriitor, si cel mai frumos lucru pe care l-ati vazut? Dau funda la cel mai tare...? (mai mult)
Buna am un tablou din 1966 facut la chimica cluj cu numele Cerbul ciuleste urechile cam cat ar costa? P. S: nu este semnat
Hey tpu...am nevoie de niste nume de chimicieni... dau FUNDA:)
Azi este ziua unei prietene.si vreau sa fac un colaj cu poze cu noi 2. imi puteti da un site pentru asa ceva? dau funda plus vot.
Hei! spuneti-mi si mie niste texte scrise legate de delfini plus autor! Dau fundita! mersi
Va rog sa ma ajutati, am tot incercat in disperare sa gasesc in judetul Constanta, o echipa de teatru sau ceva unde as putea sa imi valorific talentul la actorie, dar nu am reusit sa gasesc, nimic,...? (mai mult)
Buna TPU Cine imi poate spune niste niste carti de blesteme? dau fund mrs oricum;)
Ce site-uri de modificat poze ca picnik stiti?:D FUNDA!
Salut sunt in clasa a 9 si sunt la un liceu de arte plastice sectiunea desen tehnic si grafic. am primit ca tema sa desenez nori ce naiba sa fac?
Heyy guys :D Imi spuneti va rog o inventie din 'Insula miesterioasa' de J. Verne? Fundaa;*
Ce credeti despre Nichita Stanescu? Este sau nu mai bun decat Eminescu?
Care este dupa parerea voastra, cel mai bun poet in viata?
Care sunt subiectele de la testul de admitere de anul trecut de la Liceul Teologic Agapia? Funda la primul
Salut.Imi puteti da niste nume de profesori de flaut sau nai din cluj sau zalau? mersi mult
Cum reusesti sa ciresti foarte repede o carte? Zicea cineva ca citeste in diagonala sau ceva de genu stie cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!