Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU... vreau sa imi editez poze dar nu gasesc programu potrivit va rog ajutati-ma. Ms!:*:*
Îmi spune și mie cineva un site unde as putea sa-mi public poeziile(haiku) si sa castig premii in bani? Primul raspuns corect Funda
Cine poate sa imi zica alte tehnici de luru cu hartia gen quilling si origami, pentru ca le-am incercat si am facut si obiecte din piese din acelea triunghiulare si as vrea sa incerc ceva nou. Mersi mult...? (mai mult)
Care ati mai citit pe TPU probabil ca ati mai vazut intrebarile mele. Tocmai am terminat de scris prima mea carte, care se numea "Intre rasarit si apus". Dar dupa o noua revizuire si o corectare...? (mai mult)
Sal TPU de cateva zile nu merge sa descarc absolut nimic...:(
Stiti vreun site cu poze artistice sau amuzante?
Ce carte credeţi că ar fi potrivită ca şi cadou pentru un băiat mai sensibil şi sarcastic majoritatea timpului? :D
Pe Scurt am un show de dans ...si am nevoie de idei de muzica si pantomima (tipul dansului breakdance -baza si altele)deci link-uri de la show-uri faine - muzica etc. sa fie si amuzanta deci...nu stiu daca? (mai mult)
am de facut un desen ceva gen"Anti-violenta in scoala"ce idei aveti (pentru. desen ma refer )...Imagini,Sloganuri Etc.Care are tot ce ii trebuie primeste Funda;)
am de facut 3 palarii care sa reprezinte meseria de jurnalist, si nu prea am idei, ma puteti ajuta?
Spuneti va rog si mie niste argumente pe tema "statul nu trebuie sa aiba grija de cei saraci" celor cemi dau 3 argumente pro
Ce cărţi aţi mai răsfoit în ultima vreme? Cum vă orientaţi, cam ce preferaţi în materie de literatură?
Ma puteti ajuta cu ceva? La desen nu am note prea bune si ma straduiesc foarte mult sa desenez.Cum pot sa reusesc sa dessenez mai bine? Sa fiu mai priceputa ...Sa stiu sa desenez intr-un fel. Vot+ cerere? (mai mult)
TPU! Cine stie sa faca "wall painting"? adica sa Picteze Diferite corpuri pe pereti interiori sau cine cunoaste pe cineva care sa faca asa ceva? Binenteles contra cost http://www.wall-decals.eu/images/uploads/silhuetas/girlwind.jpg...? (mai mult)
Nu stiti cumva: s-a tradus vol 4 din seria Eragon in romana? :D astept aceasta carte de 1 an :(( fundita pentru primul raspuns corect :P
Cum pot sa imi fac si eu norisori ca in poza asta http://weheartit.com/entry/24963498/via/Saunders Nu stiu sigur daca sunt facuti cu vreun program sau daca sunt reali, (mie imi par adevarati). Deci,...? (mai mult)
nu stiti niste site-uri pentru facut origami?
Salut, imi spuneti va rog vreun link de unde pot lua inf. despre cristofor columb numai sa nu fie de pe wikipedia(fundita)
Care este media necesara pentru a intra la liceul de arta din timisoara? :o3
Stiti unde pot pune poza si sa mi-a arata in patretele ceva de genu ca sa pot sa o fac pe etamina.Am de facut la ed. teh si m-am gandit sa-mi fac chipul. Ce pot face? Linck daca se poate.
Care e cartea voastra preferata? :* :)
Ce piese de teatru ( comedie, scurta ) stiti? Am nevoie neaparat in seara asta. Multumesc anticipat :*
Hey TPU... Dati-mi si mie niste linkuri cu desene de paste frumoase... Dau funda la cele mai bune desene;)
imi puteti scrie o poezie compusa de voi, cea mai frumoasa primeste funda.
A citit cineva cartea Lorelei, imi puteti spune daca merita s-o citesc?
Ce credeti ca sar fi antamplat daca hitler cucerea rusia mai existau tigani acum sau evrei
As vrea sa stiu daca an al doilea razboi mondial mitraliera MG-42 avea cea mai mare viteza de tragere. (scuzatima daca nu ma exprim corect). dau funda!
Imi puteti da un site de unde pot gasi alfabetul indian sau unul de unde pot invata limba indiana?
In ce poveste personajula folosit : bagheta magica, pana magica, floare mag., floare mag., vioara mag.
FUNDA! Care imi dai si mie episodu cand vlad este impuscat plz! Pe YouTube sa fie
Prin ce moduri de caracterizare este caracterizat pasa hassan? Dar modalitati artisticacare pun in valoare portretul(tot pasa hassan)?
Cum vi se pare pictura? http://img526.imageshack.us/img526/8250/img0011sv.jpg
Ce-i cu situl asta http://www.2in.ro/?
As vrea si eu sa imi cumpar o chitara electrica (pentru incepatori) si ar fi doua modele, si nu ma pot hotari. Voi pe care mi-ati recomanda-o dintre astea doua: http://www.fly-music.ro/seturi-chitare-electrice/2077-chitara-electrica-flame-td-163-1-stratocaster-set.html http://www.fly-music.ro/set
Care sunt preogresele si lemitele sistemului versailles-washington?
Ce probe se dau la liceul de arta la desen?
Stiti unde as putea gasi scenarii pentru piese de teatru? ma intereseaza cateva piese de teatru pentru adolescenti si bolnavul inchipuit de molier
Dau funda! uite ce tampenie mi-a dat profa de englz: sa scriu o scena dintr'o telenovela utilizand niste personaje din carte. mi-ati putea da idei de scena? sunt 2 fete 2 baieti si 1 barbat si...? (mai mult)
Cine imi poate spune de unde pot sa fac rost de cartea cu biografia lui Zlatan Ibrahimovic?
Am de facut o tema in care sa scriu 5 carti pe care as vrea sa le studiem la scoala, dar eu nu prea sunt cu cititul. Dau funda pentru cea mai buna idee.
Dati-mi va rog o poza cu maica domnului si hristos doar conturul pentru colorat urgent dau funda:))
Am nevoie de o poezie despre istoria chimiei in Romania.Ma puteti ajuta?
Cum ma pot inscrie la o universitate din Italia!? Studentii care au facut deja lucrul asta, i-as ruga sa ma ajute cu pasii concreti pe care iau urmat ei. Cum pot beneficia de o bursa?
Care carte fantastica pe care ati citit-o v-a placut cel mai mult?
Paturi late, închise de zeci de lacăte şi o sută de lacrimi Vânate de mii de animale, petrecute de nimeni niciodată... Colţuri, umbrite şi mucegăite, văzând scopuri eşuate, Mirosind? (mai mult)
Imi poate scrie cineva o poezie de dragoste. Dau funda la cea mai frumoasa.
Am de facut la scoala o revista...si nu am idee ce tema sa aleg, majoritatea vor face o revista obisnuita..fashion..Ma puteti ajuta?!
Buna TPU..am nevoie de niste informatii in limba franceza in legatura cu moda franceza a anilor 1889-1890..va rog ajutati-ma, dau fundita!; DDD
Ma doare capul. Am de inceput o licenta si nu stiu de unde sa ma apuc. Dati-mi niste site-uri cu carti ONLINE in afara de Scribd...
Funda! E o intrebare de clasa a IV dar nu este usoara...(a+61)x(61+a)=10000 cine pune rezolvarea primul are funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...