Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
cine imi da un scenariu scris, dramatic, foarte dramatic...Adica o sceneta trista, poate fi de Paste, dar nu neaparat!
Stie cineva ceva despre algele aurii? :)
Hey, cine stie sa-mi dea si mie niste obiective turistice din depresiunea colinara a transilvaniei,,, dau funda si ma tin de promisiune :D
Ce carte imi recomandati sa citesc? as vrea ceva foarte interesant... cu mister, dragoste etc. sa nu fie plictisitoare...
Buna Spuneti-mi si mie cum pot convinge pe cel de langa mine sa nu sa apuce de droguri Bine inca nu s-a apucat dar sa nu se lase influentat Sa va spun de ce va cer idei pentru ca eu particip...? (mai mult)
Dati si mie niste informatii despre coloanele si discul solar de la sarmisegetuza... dauuu funda
Sall, ma puteti ajuta cu ceva? Am nevoie de niste poze cu biletele de la muzeul d'Orsay din Paris (pentru un proiect la franci) pls.
Care sunt disciplinele scolare preferate de voi?
Heii, imi puteti spune plzz cum se numeste liceul de arta din Timisoara si cam cat ar trebui sa ai media pentru a intra si ce trebuie sa faci ma rog chesti din astea, mersii :o3
Hei! am si eu o intrebare care sunt elementele pentru care au ramas bizantinii cunoscuti in istorie? dau funda multumesc
Cine imi da un scenariu(cu personaje, replici)? Adica vreau ceva de drama! Trist de sa te faca sa plangi! Va rog, raspuns urgent!
Am si eu nevoie de un site cu e-book-uri gratuite. Ma ajuta careva? ( caut o carte de Cormac McCarthy)
Saptamana viitoare e, , Scoala Altfel" si m-am gandit, ca eu si colegii mei sa facem sceneta, , Five o"clock", dar am cautat scenariul in tot internetul si nu am gasit nimic, cine imi da replicile...? (mai mult)
Cam in ce an se petrece actiunea din "Moarte pe nil"? Si pentru o sceneta de teatru cum ar trebui sa se imbrace Linnet de Ridgeway, Joanna Southwood si Jaqueline de Bellefort?
Slt, Caut pe cineva care face beat-uri / instrumentale originale RAP sau HIP HOP merci. Daca e cineva, s-ar putea sa-mi faci si mie cateva plz?
Ce ziceti pe o poza orignala cu ceusescu cand inmaneaza cheia orasului primesc ceva bani daca o vand?
Ce atitudine a autorului fata de cele doua personaje reiese din PASA HASSAN (de simpatie, de antipatie, ironica, ingaduitoare etc.) Urgent!
"Care era in mentalitatea medievala originea monarhiei?"
Cine imi poate spune si mie urgente rezumatul cartii Lorelei de Ionel Teodoreanu. Funda+Vot
Imi place sa pictez dar nu mai sti ce! Help me!
Am si eu o intrebare:cum pot sa desenez pe sticla? Ca avem de desenat icoane pe sticla si nu ma pricep. Primul raspuns bun primeste fundita.
Explicati-mi si mie ce trebu de facut fie fuctiile f:R->R g:R->R.stabiliti pozitia relativa a graficiilor acestor functii daca a)f(x)=1. 5x-1. g(x)=1. 5x+2 funda plz va roog
Imi poate spune cineva ce poet roman a murit sau s-a nascut in luna aprilie?
Cine stie ceva carti potrivite pentru clasa a-IX-a? Am nevoie de raspuns rapid. Dau funda:)
Va rog! as vrea sa stiu ceva dar sa se priceapa la ce zic.Pe desenatori.ro unii pot sa dea comuri si vot! Eu de ce nu pot? Trebuie sa ai desenul in top pentru a putea vota si da comuri? Am niste...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca mixfaq e o firma serioasa?
as vrea si eu un program de facut colaje cu lala band va rog frumos daca ma putetiajuta.
sunt cls a 8-a si nu stiu la ce liceu sa dau mai bine zis la ce domeniu care stie vreun liceu de muzica in afara de liceul de muzica din bucuresti eu cant muzica populara si vreau in liceu care sa...? (mai mult)
.am o intrebare, la ce ma ajuta funditele care le castig la diverse intrebari?(sunt nou..si nu prea am inteles chestia asta cu funditele:D)
Ce este o epigramă? Sau mai bine zis care sunt regulile pe care trebuie să le respecte o epigrama...
Ce pararere aveti despre interviul acesta http://artzar.wordpress.com/2007/12/30/interviu-dan-puric/?
Dati-mi plz citeva idei ce as putea desena leafgat de tema europa mea va rrooog va dau funda cu cea mai mare placere va rrroooooggg
Am si eu o intrebare toate masinile se baga in viteza la fel?
Cum se fac temele ?
As dori sa ii întreb pe iubitorii de Photoshop, cum pot sa fac sa reflecteze culoarea ca și cum ar fi o lumina care se lovește. Lucrez la un scut și vreau sal colorez în sfârșit și vreau sa-l...? (mai mult)
As vrea si eu niste exemple de deserturi temperate va rog.
Heii TPU! ^^ Unde gasesc intrebari pregatitoare pentru concursu´ 'Vrei sa fii milionar?'? funda! :D Thx. :*
Ce spectacol si la ce teatru mi-ati recomdana sa merg azi?
Unde pot gasi cartea Dansul dragonilor de George R.R. Martin, in format electronic? [pentru kindle]
Dati-mi va rog o ideee ce nume pot sa-mi pun pe siteul www.odnoklassniki.ru ceva frumos si ceva mai straniu
Ce e mic albastru patrat si inoata pe sub apa? stie cineva rezolvarea la asta dau funda pentru raspunsul corect:D
Cum sa vb cu un baiat de care imi place pe mess? Ce intrebari sa-i pun? il vad si la scoala, da nu vb deloc cu mine.am vb decat pe mess un pic.Va rog ajutati-ma!
Buna TPU as dori niste variante de bacalaureat 2012 daca aveti pliz ca mai este putin si il dau si n-am facut nicio varianta pana acum cel care ma ajuta ii dau funda sau sami spune cam ce se da la bacalaureat...? (mai mult)
Credeti ca mai exista copii(pentru ca adulti exista, desi sunt putini)care au o cultura anume, cultura muzicala, generala, orice fel? putini mai sunt cei care intr-adevar cunosc anumite lucruri, utile...? (mai mult)
Buna TPU vreau cv idei: varul meu vrea sa-si faca un tatuaj si nu are nici o idee. Vrea neaparat dar de asemenea sa nu regrete ca si l-a facut poate ceva legat de zodia lui(gemeni) poate de numele lui (ady)...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:Care dintre Tarile Romane s. a implicat in razboiul de 30 de ani? 1.Muntenia 2.Moldova 3.Transilvania
Salut.Este cineva pe aici care stie sa foloseasca foarte bine photoshop ma refer si la desenat foarte bine in photoshop?
Buna! Trebuie sa fac o piesa de teatru, la istorie saptamana aceasta despre calugari. Deocamdata nu am nici o idee. Piesa de teatru trebuie sa scoata in evidenta viata si faptele calugarulor, lucruri...? (mai mult)
Salut TPU, Am o icoana mai veche, de aprox 150 ani. Icoana nu este a mea, este a unui prieten, mi-a zis sa o pun pe siteuri, sa cer pe ea 1000-1200 euro aprox. EU acum incerc sa aflu cat mai multe...? (mai mult)
Buna deci aseara la romanii au talent au venit 2 o fata si un baiat si au danasat la care mihai petrea a comentat si a zis ca nu prea i-a placut cum au dansat dar i-a placut ca aveau grija unul de altul.Si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!