Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei, unde pot citi romanul Mara de I.Slavici?
Salut.Am facut si eu o mica poezioara si vreau sa aud parerile voastre..fie ele rele sau bune : Spre alta lume Imaginatia mea zburda in alta lume Fara probleme, stres si natii pagane. Intr-o lume...? (mai mult)
Spuneti-mi plz nistepictori di epoca renasterrii nu conteaza tara da sa nu fie leornado da vinci
Buna TPU. am de facut la engleza un priect despre Mr Bean. si nu stiu cam cum sa-l fac..stiu cam ce sa scriu dar nu stiu cum sa-l aranjez in pagina..cu poze. etc. Va rog dati`mi niste idei :*! Funda;)
Ce carti imi recomandati sa citesc pentru clasa a saptea?
Hey, TPU! As dori foarte mult sa primesc raspunsuri la aceasta intrebare. Mie mi-ar place foarte mult ca in viitor sa am meseria de model.Acum am 13 ani, 1. 68 si 43 de kg si am parinti foarte inalti,...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum au reusit cei de la Romanii au talent sa faca momentul ala de magie?:)) ca nu pot sa inteleg
Care este diferenta intre opera si opereta?
Cum a murit Eminescu?
Exista piese de teatru care pot fi gasite ca filmele pe internet ? Care sunt mai celebre daca stiti ? Ecranizari piese de teatru celebre
Voi ce scriitori suferinzi de dislexie cunoaşteţi?
E cineva aici care stie cum se prepara ceai verde cu apa rece si gheata?
Am de facut un proiect la romana despre portul national moldovenesc stie cineva vreun site+imagini
Heeey TPU! o raceala poate trece pana sambata?eu am raceala de luni si astazi am inceput sa ma simt putin mai bine (dar nu chiar asa de bine)...FUNDAAAA! Daca imi dati si niste sfaturi!;;)
Unde as putea face lectii de canto in Bucuresti ? Deja fac pian ca instrument de 5 ani, dar as dori ca acum sa ma axez pe voce. Dar as vrea ceva serios. Multumesc mult.
Buna membrii TPU!Ador arta dar din pacate am intrat , , intr-o rasturnare de situatie".Problema este ca nu stiu ce sa aleg dintre un peisaj montan pictat in tempera sau un peisaj varatic original din austria.Dau...? (mai mult)
cine imi da link-uri cu moduri de a copia la un test...:D mersi anticipat
Stiti vreo poezie scrisa de Paul Sanpetru daca da puteti sa imi lasati poezia sau situ cu poezii va rog frumos . Multumesc Mult.
Care este densitatea populatiei pentru fiecare tara orientala?
Buna!Cine stie un site un sunt desene ... ex:din cifre,figuri geometrice va rog dau funda:x:((
De cine este construit Palatul de la Versailles?
Are cineva textul de la piesa de teatru ,,O familie indoliata" de Branislav Nusic?
Hey , TPU ! imi pureti da niste idei de chestii care pot ajuta pamantul facute din lucruri reciclabile !cum ari fi daruri pentru Terra !
Exista vreun program de design interior?vreau sa modific niste ziduri dintr-o camera,dintr-o culoare in alta,credeti ca se poate?sa para cat mai real? multumesc!
,Ce carti imi recomandati?Sunt in clasa a 8-a si as vrea sa mai citesc ceva dar ceva interesant,captivant.
Am o prietena care a facut s...c si acum a ramas insarcinata cum sa le zica parintilorca a ramas?
Densitatea populatiei in europa de est?
Voi ce ati schimba la piesa Romeo si Julieta daca ar fi ca voi sa o scrieti in zilele noastre? Si de ce?
Spuneti va rog si mie niste argumente pe tema "statul nu trebuie sa aiba grija de cei saraci"dau funda celor cemi dau 3 argumente
Imi puteti spune o ide pentru o reclama
Buna vreau sa aflu denumirea unei carti pe care am citit-o mai demult e ceva de genul mina cavalerului taiata e despre cum un barbat se duce sa lucreze ca doctor in anglia (mi se pare)si acolo devine vestit...? (mai mult)
Ce meserie sa aleg pe viitor dintre astea trei si la care se castiga mai multi $: tennismena, critit de arta sau avocat?
:* Cine stie site-uri unde pot citi "Dulcea Mincinoasa " de Jude Deveraux (si altele daca stiti dar in special asta)? Cine imi zice primul si e si bun site-ul ii dau funda! Va rog ajutati-ma!:*...? (mai mult)
:* Cine stie site-uri unde pot citi "Dulcea Mincinoasa " de Jude Deveraux (si altele daca stiti dar in special asta)? Cine imi zice primul si e si bun site-ul ii dau funda! Va rog ajutati-ma!:*!...? (mai mult)
Imi poate spune cineva unde pot gasi o pantomima pentru 4 persoane (2 baieti si 2 fete), care sa dureze maxim 6 minute?
FUNDAAA! Unde as putea gasi "Les Thibault" de Roger Martin du Gard?
Buna cine stie cum se numeste o carte despre o doamna si sherlock holmes cind el arunca pe geam o bomba cu fum si ea dezvaluie scrisoarea
Hey...cine imi da si mie idei?am nevoie de un desen care sa exprime suferinta oamenilor fata de poluare sau chestii legate de biologie sau zoologie pentru un concurs ?funda :*
cine stie unde pot gasi rezumatul cartii 'Falsificatorul' de Edgar Wallace?FUNDA, cat mai rapid, plizz
Cine stie cati ani are cel mai tanar scriitor de haiku din romania?
Imi imaginez multe lucruri si multi mi-au zis ca am o imaginatie bogata. As vrea ca lucrurile pe care mi le imaginez sa le pun intr-o carte. Daca este cineva de aici care scrie carti sau ii place sa citeasca...? (mai mult)
Buna .Am o intrebare urgenta.Pot sa ma uit la "Dincolo de pod" In loc sa citesc Mara de Slavici .Pt. ca nu mai am cand . E exact cum e cartea sau e modificata actiunea?
Buna!care e treaba cu facultatea de arte?sunt in clasa a 9 si as vrea sa ma pregatesc de acum avand in vedere ca nu sunt la un profil de specialitate(filologie:si cam ce se da la bac?)eu as vrea sa merg...? (mai mult)
nu stiu eu nu pot sa desen frumos nici sa scriu nereu am problema cu asta si mi imi deseneaza mama nu stiu imi propuneti cv sa urmez sa desenez si eu frumos? nu vreau sa merg la centru de pictura...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva niste tutoriale pentru Photoshop CS4 care sa ma invete cum sa fac efecte de genu : http://www.fanpop.com/spots/photography/images/18547265/title/heart-photo
Buna!Am nevoie de niste idei despre "Corpul uman"-expresivitati ale mainilor in operele de arta.Dau funda!:D
Ce enrgie potentiala ai daca ai urca la etajul 3 (un etaj are 3 metri)?
Stiti vreun curs online si gratis de fotografie?
Vreau sa fac si eu o bratara din aia din agrafe si vreau sa stiu cate agrafe imi trebuie ,cat costa una si de unde pot sa le iau
Buna:* de unde pot cumpara pasteluri uleioase din Timisoara si cam cat costa? Multumesc anticipat:*!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!