Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva vreun site de unde pot gasi online cartile Scrisoare de dragoste sau Elevul Dima dintr-a saptea (ambele scrise de Mihail Drumes)?
imi puteti da un site de unde sa iau Memorile lui Sherlock Holmes de sir Arthur Conan Doyle?
Am nevoie de ajutor imi puteti da va rog link-uri cu scenete, anul asta o sa organizam, noi, elevii serbarea singuri si se pare ca eu am fost aleasa sa ma ocup de sceneta si nu prea am imaginatie...? (mai mult)
Stie creva un centru de colectare hartie in Tgv?cat se da per kg?
Am auzit anul trecut ca la un centru ( nu mai stiu, dar cred ca era o facultate) ca vin copii acolo si le spune daca au talent in arta. De exemplu: le dadea un desen si ii punea sa-l picteze in miniatura...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari: 1.Daca un tren franeaza pe un drum orizontal atunci:->Energia cinetica:creste,scade sau ramane aceeasi? 2.Dar enrgia totala?
A fost o data pe un post TV de muzica cunoscut o emisiune in care se adunau chipurile "dansatori". Din cate imi amintesc era un juriu alcatuit in maxim 4 persoane iar lumea ce credea ca are ceva swag se...? (mai mult)
Pot da la anticariat niste carti? funda!
Salut, Ma puteti ajuta si pe mine cu un Like la poza asta ? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=247877508636258& set=a.226075930816416.52036.100002420329648& type=1& ref=nf Ma revansez. Multumesc...? (mai mult)
Hey! Cine stie ce personalitate are fiecare zodie si ce planete le reprezinta? Funda...
Buna!Am o intrebare.Mi se vede poza de profil?Primul raspuns fundă.:)Scuze de categorie.
Rece Flori galbene şi melodie, Visez rar , şi amar prin sînge-mi trece… Ecouri din trecut, lacrimi de rouă şi melancolie Adorm adînc şi pleoapa-mi este rece… Visez ramură...? (mai mult)
Buna! As vrea o poezie in limba franceza despre carti.O poezie in care sa fie vorba despre carti sau ceva de genu.Daca nu stiti o astfel de poezie si va place mult alta, va rog sa mentionati si tema poeziei. Funda...? (mai mult)
Cum impletesc in 6
Exista pictori francezi ce au pictat in stil suprarealist?
, care ma poate ajuta si pe mine , cu niste informatii , am nevoie sa stiu care era transportul in comun in perioada interbelica (cateva detalii si poze daca se poate ) Multumesc!
Poate sămi zică cineva de ce acte am nevoie pentru schimbarea buletinului la 18 ani?
Am nevoie de cele mai 10 scurte schite/opere de I. L. Caragiale :D Ms mult de tot :*
Am nevoie de o recenzie la O noua viata de Mary Jo Putney. Ma jutati? :o3
Va roooog!Imi spuneti si mie cu ce medie se intra,unde se afla si ce profil are liceul Dimitrie Bolintineanu?Dau fundita,PROMIT!
Dati-mi si mie informatii si poze despre sfarsitul sec XIX va rog!Cineva?Multumesc!
Ce cuvinte cu ee stiti?
Buna!Sunt pasionat de film si as vrea sa fac un casting.Pentru cei interesati:mediaeffect@yahoo.com(adresa mea de email).Putem discuta acolo despre detalii.Genul filmului este comedie-dramatica.Daca locuiti...? (mai mult)
Care stie ce reprezinta fiecare zodie, planeta lor si influentele lor? P.S: nu vreau pagini Funda! :D
Stie careva vreun site unde pot gasi informatii mai detaliate despre arta cinetica sau op-art?
Cine stie sa deseneze frumos ( am nevoie de un desen pentru coperta de cd a unui mixtap facut de mine) e rugat sa lase aici mesaj cu o adresa unde il pot contacta.Multumesc! Scuze pentru categorie dar e...? (mai mult)
Buna tuturor. Scriu o carte si peste ceva timp am de gand sa o public. Stie cineva cam de cat este nevoie avand in vedere minimul de pagini ca sa o pot publica? astept raspuns.
Ce culori se folosesc pentru desenatul peretilor?
De unde pot descarca audiobook-uri in engleza gratis?
Ma poate ajuta cineva cu un mic desen cu o biserica,va rog.
Unde se afla capul Tainaron?
Spuneti-mi, va rog, o carte buna. Nu vreau prostii din alea din lectura obligatorie din liceu si nici carti filosofice sau SF. Vreau ceva captivant si, eventual, conspirativ. Fara prostii romantice,...? (mai mult)
Buna TPU ! Stiti ca sunt pozele acelea care au peste scris keep & love me sau alte chestii de genul asta ? :x
Dati-mi si mie .va rog, momentele subiectului pe opera "Dincolo de nisipuri" de Fanus Neagu...Va rog frumos. As dori sa o pot intelege mai bine...:D Funda:)
Buna TPU vreau si eu niste saluturi smechere...dau funda:))
Buna!Am si o intrebare va rog sa raspundeti cu seriozitate!Intr-o oare care masura stiu sa fac :Tablouri moderne abstracte, obiecte de decoratiuni etc.Nu prea am bani si numi permit, si as vrea sa va intreb...? (mai mult)
Daca am luat premiul 3 la olimpiada judeteana, in ce consta premiul?
Stie cineva bancuri in limba franceza?
Care stie un site cu citate in limba franceza ? Spuneti-mi va rog mult daca stiti. Multumesc :)
Despre ce e vorba in mizerabilii ?
Imi puteti spune un site sau un link cu decoratiuni legate de Paste? Ms.:*
Dati-mi si mie o idee despre ce as putea desena intr-un desen cu titlul "Protectia Consumatorului".Funda pentru cel mai buna idee!
Buna de unde as putea sa cumpar cartea online " ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi" nu gasesc nicaieri va rog daca puteti sa imi spuneti o librarie un sa existe in stoc
Cum se obtine turquoise? dar violet?
Care este tehnologia de fabricare al cicuitelor integrate? funda la cel mai detaliat raspuns!va rog si putin mai mult ca am de facut un referat.Multumesc!
Care sunt Typeface-urile (adica Fonturile) folosite la Cartea de identitatea ( sau popular "Buletinul") din România?
M-ar putea ajuta cineva cu ceva nume de autori care au scris despre teatru neconventional? Sau titlurile cartilor.
Salut ! Va rog, daca stiti, sa imi raspundeti si mie la intrebarea aceasta : nu stiti care e singurul oras din Germania care nu a fost lovit de bombe in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial ?am cautat...? (mai mult)
Stiti...cand profa dicteaza si un prost spune "mai incet!", profa corecteaza spunand: "mai rar vrei sa spui". Este corect? Opusul de la mai repede este mai incet... Opusul de la mai rar este mai des... Dar? (mai mult)
Este adevarat ca oricine poate citi gandurile unei persoane? Daca da, spuneti-mi cum...Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?