Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
doresc citate,vorbe din popor,statusuri despre"oamenii lingusitori"Funda+vot
Exista si o continuare de la the vampire diaries dupa cartea 7, adica miez de noapte? Daca da de unde o pot cumpara?
Spuneti-mi va rog un site unde pot sa gasesc dansul cadril. Dau funda , promit!
Ajutati-ma si pe mine va rog! Cum intelegeti aceasta fraza.Obisnuinta disperarii este mai rea decit disperarea insusi!
Fetele \baietii preocupati cu make-up ul ...ma poate ajuta cineva cu un site de genul :) stiti voi recompensa de la cel cu situl folositor ;)
Buna! Ajutati-ma va rog frumos cu ceva idei...Miine vine mamika mea de peste hotare si vreau s-o intimpin frumos...ce pot sa-i fac? Data trecuta am intilnit-o cu multe baloane si fluri...acum ce pot sa-i? (mai mult)
Mircea eliade sau liviu rebreanu?
am si eu o intrebare pentru voi toti au auzit de saptamana "scoala altfel" iar eu impruna cu colegii mei ne-am hotarat sa facem o trupa de karaoke si sa cantam. Cum zic ardelenii: no si...? (mai mult)
Helaau, TPU! Imi puteti da o serie de carti romantice? Daca se poate filozofice.
Stie cineva un site unde as putea posta niste fotografii si apoi sa le downloadez de acolo?mersi
Imi poate da cineva lista celor 13 vrajitoare Mayfair din cronicile vrajitoarelor de anne rice?
Vreau si eu o biografie SCURTA despre I.L.Cragiale. Dau Funda+vot la primul raspuns bun! [scuze de categorie:D]
Pentru cei care au trait mai demult, in timpurile comuniste.cum era la scoala? ex:aveai o singura pereche de papuci pe care ii purtai doar la biserica, in rest mergeai descult...sa imi povestiti cat de? (mai mult)
Buna Ziua(dedublare astrala) As vrea sa incep sa practic,sa invat,sa...experimentez si eu aceasta tehnica numita DEDUBLARE ASTRALA. Ma poate ajuta cineva ? ID;the_night_angel2010
Care e cea mai frumoasa poezie de primavara?
Stie cineva site-ul liceului ana aslan din timisoara ?
Ce sunt materialele textile?FunDa!
ma poate ajuta cineva? nu ma criticati am cautat pe net si chiar nu stiu si-n carte . am dat cateva exemple in clasa dar ne-a dat sa completam pentru acasa si chiar nu stiu. deci: Temperatura-vietuitoarele...? (mai mult)
Am si eu nevoie urgent de o poezie de 2 strofe despre vara
Buna TPU Va voi pune o intrebare dar sa imi raspundeti mai repede: Deci la scoala diriga ne-a dat niste roluri din schite cu i l caragiale si pe mine m-a pus sa fiu tanti mita din dl Goe Deci...? (mai mult)
As dori si eu niste informatii despre Sir Lancelot(unul dintre cei 12 cavaleri ai mesei rotunde).As vrea informatii despre partea sa mistica fictionala si despre legenda sir lancelot du lake.Va dau funda...? (mai mult)
am niste creioane pe numere 1b, 2b si tot asa pana la 6b, nu stiu cum sa le folosesc, imi puteti da niste tutoriale, si as mai vrea sa stiu cum sa fac umbrele, mentionez ca lucrez numai...? (mai mult)
Pentru persoanele pasionate de paranormal de tot felul dati-mi ceva recomandari de carti despre cazur raspunsuri teorii si altele ... ROG SERIOZITATE!
Am primit un tablou cadou facut de Georgeta Grabovschi si sunt interesata sa-l vand. Cine e interesat ma poate contacta. Tablou este acesta http://www.ziaruldevrancea.ro/arhiva/9714-expozitie-de-pictura-si-sculptura-la-hidalgo.html...? (mai mult)
Am primit o tema la romana,cum se numeste boul din pictura "carul cu boi" de nicolae grigorescu?:| Help meee!:o3
Cum interpretez corect o poezie ? Spre exemplu , " Cantos I " de Nichita Stanescu .
Vreau si eu un site sau nr de telefon pentru a comanda cartea "Insemnarile unei pustoaice" de la concursul ala la lb. romana d organizat de edit. Art. Am auzit ca daca suni/comanzi de pe un site de la...? (mai mult)
Am nevoie urgenta de ceva.Imi spune si mie cineva cum se numeste partea 1, 2, 3, 4 din amintiri din copilarie? Imi trebuie maine la scoala.va rog, scrieti asa; : -part 1=...(cum se numeste) -parte 2=... -part? (mai mult)
Cine se lupta in Spania cu morile de vant?funda
Bună ! Aş vrea să învăţ limba hindi [indiană],stiţi vreun site bun de unde pot învăţa? Sau dacă ştiţi voi câteva cuvinte/fraze să mi le spuneţi. Mulţumesc anticipat ! :)
Doesc sa intru in legatura cu un compozitor de muzica crestina. Ma puteti ajuta?
Buna vreau sa va rog si eu ceva cine poate sa-mi da cat mai multe informati despre artemis zeita din grecia dar nu vreau despre templul lui artemis si despre ea dau funda +vot repede plz
Spuneti-mi va rog ce carti v-au impresionat si merita citite.
Cine poate continua poezia aceasta cu niste expresii frumoase primeste funta + vot Un muguras casca si naste-o floare. Pe-o ramura la racoare... Frunza ce ii sta palarie e-n vrie... Ea stie povesti? (mai mult)
Care canal e mai bun?Nature sau Discovery?FUNDA.
Care este definitia cuvantului "imagofag" ? Dau Fundaaa !
Unde trebuie sa intru(site) sau sa sun pentru a ma abona la revista coolgirl si cea cu crosetat :D?
Saut TPU vreau si eu sa stiu cum se numeste piesa de la minutul 7:01 de pe link-ul asta http://www.youtube.com/watch?v=axgASerllU4&feature=related
Idei pentru un film de scurt metraj, sa fie comedie si sa aiba ca tema drogurile? Apreciez orice fel de idee, cat mai nebuna si mai ciudata cu atat mai bine. Orice raspuns e foarte bine venit. Filmuletul...? (mai mult)
CIne vrea sa ii fac temele contra cost?
AM telefon SAmsung Star Hello Kitty si nu se mai vede displeiul...ce pot face? Dau FUNDA!:):-* Scuze de Categorie!:(
Ce compozitor a scris cele mai multe simfonii?!
Exista cineva interesat de un premolar de mamut ?
De ce cand fac poze p tel nu mi se salveaza nici in tel nici pe card:((?
Cine stie din ce volum face parte poezia Sarutul de Nichita Stanescu ? Funda .
Ce inseamna in fizica se modifica sectiunea ? Funda .
Buna TPU:*! as dori sa ma ajutati cu ceva , am nevoie pentru scoala sa caut instrumente folosite pentru lied. Liedul este o compoziție muzicală (vocală) cu caracter liric, făcută pe textul unei poezii...? (mai mult)
Am de facut la muzica o coomapratie intre cantecul a ruginit frunza in vii si alta opera la alegere. Nu ne-a dat prea multe ndicatii si va rog sa imi dati un exemplu de opera despre care pot gasi repede...? (mai mult)
Dupa ce termini facultatea de muzica care sunt oportunitatiile care le ai in viata ? adica stiu ca poti sa devi profa de vioara , sau sa fii in filarmonica dar mai este si altceva ? este ceva de viitor...? (mai mult)
Care este treaba cu "Tu faci filmul"? Am vazut pe mai multe site-uri, dar nu am inteles mare lucru.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!