Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
as avea nevoie de o informatie.Eu ma pricep foarte bine la desen (adica nu o spun eu-niciodata n-o s-o spun-ci ceilalti) imi place si cred ca imi ies cat de cat peisajele in carbune, mama vrea...? (mai mult)
imi spuneti si mie acele reguli cu + si -, imi trebuie foarte mult la matematica si nu mai gasesc caietul pe care le am scrise, primul raspuns are FUNDA!
Dece principalele centre de rafinare ale petrolului sunt situate in porturi?
De ce din secolul alXVII-lea Tarile Roamane s-au numit principate?
Ce opinii aveti in legatura cu afirmatia"Ce poate fi norocul in aceasta lume nu nascuta,ci scrisa,ce poate fi fericirea decat tot o carte, o carte altfel decat celelalte,o capodopera?"(Ana Balndiana)
Care este raporul dintre realitate-fictiune? Literar vorbind.
Ce inseamna daca versi solnita cu sare?Funda
Ce parere aveti despre citatul acesta : , , Creştinii au mare noroc că sunt de foarte tineri puşi în gardă împotriva riscului inteligenţei; ei vor şti, toată viaţa, să se ferească de ea....? (mai mult)
Care stie de unde sa iau niste variante bacalaureat matematica M2.
Acum cu Eurovisionul ... am incercat sa sun la nr ala 0900 bla bla, dar nu se connecta de loc sunam si ma decupla imediat ... oare m-a taxat ?
Maine ma duc la un concert la sala palatului am auzit ca intram pe o parte si iesim pe alta este adevarat?si daca da pe unde?
Ma ajutati? dati-mi si mie niste modele usoare de quiling vreau sa fac si eu da am incercat si a iesit o proste!din pacate! alt ceva ? am rabdare si ma pricep la lucru manual , imi trebuie doar un model!...? (mai mult)
A aparut windows 8 daca da de unde il pot descarca dau funda!
De ce artisti (pictori,actori,dansatori,cantareti,fotografi...etc) sunt in general sensibil ?sau mi se pare mie am observat in general ca artisti sunt emotivi si sensibil ^^dau funda ^^
Sall All ! am si eu o intrebare pentru cei care stiu sa faca graffiti http://imageshack.us/photo/my-images/842/img030gx.jpg/ sunt incepator daca imi puteti da niste sfaturi care sa ma ajute FUNDA :)...? (mai mult)
aceasta nu e chiar o intrebare, ci o rugaminte!aveti cont pe desenatori?daca da, va rog sa-mi trimiteti comentarii la desenele de aici: http://www.desenatori.ro/desenator/363645/ vreau doar...? (mai mult)
Buna tuturor.Dati-mi va rog frumos un linq de unde aş putea citi cartea lui Mark Sanborn 'Factorul Fred' ca nu gasesc nicaieri şi cartea lui Nicolaie Dabija 'Tema pentru acasa' publicata in 2009.Va rog...? (mai mult)
am un bayblade si nu stiu cum se cheama era un site de bey unde dadeam si arata toate echipele din beyblade si arata beyul lor dati-mi si mie acel site FUNDA!
Unde pot citi online Jurnalul unui pusti(volumul 1)?Va rog frumos,seriozitate>:D
...la inceputul luni aprilie voi placa intr-o excursie de 3 zile si nu stiu ce sa imi iau la mine ! Daca ma puteti ajuta aspet mesajele voatre ! Va pup
Cine ma poate lamuri si pe mine cu pronumele ?Nu prea ;l`am inteles.Pronumele posesiv,reflexiv,demonstrativ si nehotarat.Multu`:*
De mi se vad pozele mici din telefon cand le descarc in pc?:(((ajutati-ma va rog
Cum se numeste melodia din pariu cu viata ep 3. sez 2.Cea in care dansau in apa.Si incepea cu"Everybody..."
Unde pot vedea online rezultatele la olimpiada de limba comunicare si literatura romana ,etapa judeteana din TIMIS/TIMISOARA?
Spuneti-mi va rog prin care programa se poate de efectuat filmulete cu foto pentru cel mai bun raspuns dau funda...)
Buna TPU:* imi spuneti niste trasaturi fizice si morale ale lui robin hood?
Buna TPU. De pe ce adresa pot sa descarc MIcrosoft Office PowerPoint?
Cum pot intarii plastilina normala?
Care este este cea mai tare muzica din lume
Buna!am participat recent la olimpiada de romana etapa judeteana, in piatra neamt.profesoara este bolnava si nu a putut sa ne aduca rezultatele.eu am cautat peste tot si nu am gasit nimic.poate cineva sa...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi reviste manga in constanta? Caut de mult dar nu am vazut pe nicaieri...
Ce arta ati alege dintre:pictura ,muzicasi dans?
Ce opere intra la evaluarea nationala de anul acesta ? ma refer basmul ,nuvela sau ce Funda si vot
daca imi poate recomanda cineva carti despre compozitie im fotografie! multumesc!
Hey, puteti as imi dati niste link-uri cu sfaturi sau chiar din proria expereinta, cum sa fac fotografii reusite cu ori ce aparat de fotografiat. DAU FUNDTA))
De ce nu mai vor romanii sa isi cunoasca trecutul tarii?
Am 12 ani si sunt Pasionata de poezii.Imi place sa compun orice fel de poezie.Intrebarea mea este: Imi puteti da niste link-uri unde sa imi public poeziile? .fara comentarii rautacioase va rog.Dau...? (mai mult)
Salut ! Am nevoie de un raspuns URGENT ! Aveti vreunu din voi bilete la Lara Fabian ? Sunt Sold Out prin Diverta , Muzica si bilet.ro , blt.ro , biletoo.ro, etc Am si eu nevoie de cateva :D daca...? (mai mult)
:) Clasa mea participa la un concurs de referate si vom scrie 20 de referate pe tema reciclarii. Ni s-a sugerat sa descriem importanta sa in societate. Imi puteti sugera niste titluri ?
Cine ma poate ajuta si pe mine?:o3 Am test, si ar trebui sa-l rezolv.Insa nu ma prea pricep.Cine le are cu biologia, ma ajuta si pe mine, va rogg:o3:IV.Asociaţi corect noţiunile din cele două coloane:...? (mai mult)
Peste 2 saptamani trebuie sa prezint o carte la ora de romana. As vrea o carte care sa atraga atentia colegilor, daca se poate sa fie cu lupte, batai, chestii de genu sau nu neaparat, dar sa...? (mai mult)
Cine a inventat sapunul in secolul al saisprezecelea?
Buna TPU ! Am si eu o intrebare pentru cei de clasa a sasea sau care au foast a sasea . unde pot gasi si eu "Pi Eme " / Daca ati posta si cateva siteuri ar fi super . Multumesc anticipar ! FUNDA...? (mai mult)
Hey, am inceput sa scriu o carte pe calculator,dar am auzit ca multi scriu manual. Deci cum e mai bine manual sau pe calculator?
Rog din suflet sa ma ajute cineva sa gasesc inregistrarea integrala a emisiunii Eugeniei Voda, Profesionistii, in care este invitata dna. Lavinia Bacanu Piso. Doresc s-o trimit unei mame care si-a pierdut...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva semnificata unor cuvinte in japoneza, ca de exempu baka=prostut sau ceva de genu...
Salutare, am si eu o problema, am de facut un desen pe tema "Minte sanatoasa in corp sanatos" si nu am idei,
Imi poate da cineva 10 exemple de metafore?
Salut. As dori si eu sa stiu unde pot gasi creioane chimice. Am cautat pe net dar nu am gasit un raspuns concret.
Vreau si eu niste teme plastice pentru desen...am maine si profesoara ne zice sa na elegem noi o tema si nu stiu ce sa aleg...propuneri? cea mai buna idee. funda:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!