Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
FUNDA! Ce colegii in domeniul actoriei cunoasteti? cum pot ajunge sa stugiez acolo(de ce am nevoie)?
Cine imi poate spune si mie ce este aceasta moneda/insigna etc? VOT+FUNDAC:\Documents and Settings\Admin\Desktop\Picture 003.jpg
Deci avem de facut un desen cu protectia consumatorului...si eu am facut un soarece intr-o paine:)):))(stiu suna ciudat dar, , , )ce mesaj de atentionare as putea scrie? plz help! maine trebuie sa? (mai mult)
Cine este pasionat de origami 3D? E Cineva care se ocupa de asta sau care chiar comercializeaza?
Ce puteti spune despre 8 Martie?:D.Este o zi importanta. dar vreau sa vad si parerea voastra:D
Am de facut un desen pentru ziua francofoniei, cine imi poate da niste idei? In afara de turnul Eiffel.
Care ma poate ajuta? As vrea daca ma puteti ajuta sa imi faca si mie un design pentru un site de metin2. Atentie desginul trebuie sa fie bun pentru UCOZ.COM
In ce tara locuieste Gangurul?
Ofer fundă celui ce îmi va prezenta câteva lucruri despre Margareta din "Maestrul şi Margareta".
Am nevoie de un text pe tema:" cartea-un simbol al cunoasterii si un izvor nesecat de instruire spirituala pentru mine" ?
Un site unde as putea sa invat online limba engleza gratis. Thx. Funda+voturi.
Imi puteti da si mie retete cu mancaruri de post?(funda)
Care ati vazut filmul "1942- Conquest of paradise"...despre ce este vorba?
Este ffff urgent! vreau sa ii fac un cadou mamei lucrat manual, dar nu gasesc :(. imi dati voi o idee sau un link? funditaaa :)
Cine este de acord ca telenovelele de gen pariu cu viata si alte telenovele romanesti sunt niste prostii cu replici jalnice, actori jalnici si roluri jalnice. Cel mai bun raspuns primeste funda(adica...? (mai mult)
Stiti din experienta ca atunci cand alergati cu viteza mare si va apropiati de un perete, instinctiv, intindeti mainile spre perete inainte de a ajunge la acesta.de ce?
Imi puteti da niste site-uri sau programe de editat fotografii? :D multumesc
Ce zei grecesi mai insemnati stiti? Funda cel pe care nu il stiu si a facut ceva important.
Cine stie sa (faca) imagini din litere, sa imi faca si mie sau sa imi dea un site cu asa ceva! va rog
As vrea si eu citate care sa puna in evidenta comunicarea nonverbala. Dau funda.
Sal TPU care e legatura intre motorul termic si fizica (teorie)
Imi spuneti si mie un cuvant care sa inceapa cu literele ali...si sa fie legat de ZEI.Va rog! FUNDA
Dati-mi exemple pe tema importanta salvarii limbii pentru neam?
Putezi sa-mi spuneti si mie unde pot gasi rezultatele de la LUMINA ENGLISH 2012 VA ROG? MULTUMESC!:*
Am sosit inaintea ALOR MEI.cum se analizeaza alor mei? vreau caz si functie si nr si gen si tot.
Dati-mi un site de unde pot citi despre PRONUMELE POSESIV! dar sa am si cazurile lui si functiile.tot ce se poate. daca le stiti punetile chiar voi la raspunsuri.
Salut, cum vi s-a parut examenul de admitere la liceu la mate? sunt cam slabut si mi-e frica ca nu o sa intru la un liceu bun :(
Voi vedeti planeta Marte? Eu nu :D
Hey.am si eu o mica problema. am activat din greseala cronologia pe facebook si nu reusesc sa o scot:( ma poate ajuta cineva sa scap de ea?
va rog imi dati si mie jocuri gen metin (dar va rog sa nu imi dati 4story sau jocuri gen lui) stick rpg, arcuz b ehind the dark dar va rog ca nu va aud de Sims
Imi poate da cineva o lista intreaga cu toate creatiile lui Mihai Eminescu (poezii, basme, opere, balade sau ce a mai facut el)?
Ce inseamna in engleza late-developer?(si sa stiti ca am cautat pe net, dar rezultatul a fos tarziu, dezvoltator) Eu cred ca e ceva cu nasterea, dar nu stiu sigur, raspuns rapid!
Stiti cumva pe ce site s'au afisat rezultatele olimpiadei de limba romana faza judeteana judetul constanta? :)
Sub ce forma sunt reprezentate uleiurile vegetale?
Ce inseamna a tine redirecte la cs? funda!
Ce program de editat poze stiti? Gratis, Online sau de Downloadat, in afara de PhotoScape si Piknik
De ce la revolutia de la 1848 documentele din transilvania au fost scrise in latina?
Buna :D imi place mult sa desenez[in creion]. pentru o incepatoare ma descurc destul de bine, v-as ruga sa imi dati niste site-uri cu astfel de desene dar sa fie mai dificile, .[fara peisaje de natura...? (mai mult)
Am vazut imagini cu actiuni. Cum se face? Argumentati... Funda va fi pentru cel mai bun, dar si celui mai rapid!
Salutare TpU.Am nevoie de voi :). Stiti ce ar trebui sa fac sa imi mearga toate hartile pe cs16? Mi se incarca pana la ultimele 2 liniute apoi se blocheaza...Stiti de ce face asa? Vreau un raspuns care? (mai mult)
Stiti programul acesta :http://www.youtube.com/watch?v=5MxChZpYwp8& feature=related ( am dat doar un exemplu). As vrea sa fac rpc, dar nu gasesc un program bun...sunt incepatoare si as vrea sa-mi? (mai mult)
cum vi se pare poezia asta? Furtună… Primăvară scufundată în astenie Natura toată-i tristă, putem fi fraţi Iar cerul gri îşi împarte lacrima străvezie Cu a mea picătură...? (mai mult)
A citit cineva "320 de pisici negre" sau "O toaleta a la Liz Taylor" de Rodica Ojog-Brasoveanu? Merita?
Salutare prieteni! As dori si eu un site ceva cu mai multe piese de teatru radiofonic.Multumesc anticipat!
Cine stie sa fac imagini, din litere si cifre? ca de exemplu asta ▓▒ ▓▒▒▒▒▒▒ ▓▒ ▓▒ ▓▒▒ ▓▒▒▒▒▒ este luata de la un coleg! cine stie sa fac din...? (mai mult)
Heei TPU! in viata reala tot binele invinge:-/?
Niciodata n-am inteles De ce satele au o structura risipita in carpati?
Misoginul urăşte femeia. Misandra urăşte bărbatul. Cum se numeşte termenul ce se atribuie femeii care urăşte femeile? Văzusem definiţia misoginului pe net şi avea formă de feminin: misogin/ă....? (mai mult)
Ce nota ati da blogului http://westgo.blogspot.com/? Daca va intereseaza e de vanzare, are minim 500 de vizite unice zilnic
Unde pot gasi/descarca in format PDF cartea Puterea de Rhonda Byrne? Pe scribd nu este.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?