Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Dati-mi faze tari de la romanii au talent. FUNDA!
Buna :D va rog frumos imi spuneti si mie mediile cu care s-a intrat la liceul de arta dinu lipatti eventual sectia muzica canto clasic, nu-mi place sa invat prea mult media mea a a fost 8, 66 din cauza...? (mai mult)
Hei! Am de facut o plansa la engleza despre Cele 7 Minuni ale Lumii Antice si nu stiu cum sa o fac. Ceva imagini cu desene si rame? Cum sa fac sa arate cat mai frumos?
Hei TPU azi am fost la olimpiada la biologie la Ploiesti. si nu stiu cum se numea liceul la care am fost. de la McDonald`s ne-am dus in dreapta si ne-am oprit la Kaufland apoi am traversat si am mers pe...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea face cursuri de desen in Brasov? Nu sunt chiar la nivel de incepator, si, nu vreau la palatul copiilor pentru ca nu se potriveste cu progremul meu.
Pentru ora de romana am de adus un fragment din Scrierile Magdei Isanos in care este descris Toto. Stie cineva un site unde pot gasi macar fragmentul daca nu toata, , povestea". Scz de categorie:D...? (mai mult)
Dau funda la cine imi spunede unde pot sa descarc cartile vampirii sudului pdf.
pouteti sa imi dati exemple de 20 imartiri fara periodica 20 cu periodica si 20 cu periodica mixta plizz...
aveti idee cat costa transportul prin Fan Curier de la Bucuresti la Slatina?:-/ FUNDAAA!:)
Stie cineva care este diferenta intre pantomima si mima?
Cum cheama muzeul acela din bucuresti care are bijuteri fata in fata cu muzeul taranului roman?
Un nume original pentru o companie ce are ca obiect de activitate realizarea de produse de papetarie si decor pe baza tehnicii quilling?
De unde pot descarca in format PDF cartile Secretul si Puterea de Rhonda Byrne?
Îmi puteţi spune un salon din Bucureşti unde se pot face tatuaje semipermanente? :D Mulţumesc.
Lumeee se da urmatorul citat: Nu mi-e frica de o armata de le icondus de o oaie ci de o armataa de oi condusa de un leu... de cine este scris acest citat?
Buna sunt din Sibiu, cls a 6a si m-am calificat la Olimpiada Judeteana de Lima si Literatura Romana.Este maine la 10. Dar nu stiu sigur locatia(La Ce Scoala?)Daca ati putea sa ma ajutati si...? (mai mult)
Ce poate sa ma faca sa uit de un baiat care tocmai mi-a dat papuci? funda:)
Niste linkuri cu desene in creion (masini sau motociclete) nu prea sofisticate sa inteleg si eu ce e acolo:). Funda!;)
Bună am nevoie foarte mult de ajutorul vostru ...cine poate îmi da nişte idei pentru o prezentare la Miss Liceu? vă rog frumos!
Ştie cineva cum îmi pot pune/dscărca Google Earth? FUNDIŢĂ
Există un drum pe care trebuie să-l parcurgem pentru a afla mai multe despre noi înşine?
Cu ce vers as putea inlocui "Avea mosul o gaina."? tin sa zic ca urmotorul ers e si gaina o zburat
Http://www.jokes-24.com/glume_jocuri_poze_haioase/Poezii---Poezii-pentru-copii_Fabula-pentru-elevi-inteligenti_1568.html fabula asta este facuta de copii sau are vreun autor mai cunoscut? dati-mi niste...? (mai mult)
Funda! Cum poti face pozele asa http://www.amusingplanet.com/2011/04/jamie-becks-animated-gif-photography.html? Multumesc mult!
Buna:*. Obiective turistice China si Japonia.Please;;)Ceva esential. Cele mai importante. Un top 10.Va rogg! Thx:*
Am nevoie de ajutor.Imi puteti da va rog 10 curiozitati de genul " Stiati ca..." despre fizca.Cat de repede va rog.
Sal cum sunt superlativele in franceza dati-mi niste exemple traduse si cat se poate cat de cat sa le inteleg
cum pot comenta expresia,, Lacul stie multe povesti"?
Patani caut o schita a unui robot dati un link (fundita)
Hii:*. Cine imi poate spune si mie cate ceva despre Taj Mahal.sa nu fie de pe wikipedia. e prea mult... Ceva esential.3-4 rsanduri.Multumesc:*
Va place Coelho? Eu nu am avut curajul si cheful sa-l citesc pentru ca am auzit ca este foarte plictisitor. Recomandati vreo carte de el?
Ce gen de carti/romane preferati?
Ce carte ati recomanda unei persoane care nu a citit niciodata o carte?
Care sunt cei mai buni autori de romane politiste? In afara de Agatha Christie, Edgar Wallace si Rodica Ojog-Brasoveanu.
Salut, toata lumea! Stiti cumva unde se predau lectii de Limba Japoneza in Constanta? P. S:Daca ati putea spune si pretul ar fi perfect! Multumesc anticipat!
Deci in primul rand salut! al 2 rand avem la sk o saptamana scoala altfel si avem un cerc stintific in care trebuie sa construim ceva noi si eu vreau un zeppelin care sa zboare care sunt pasi cum sal construesc...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu cine e prin Italia asa mai nou si sa imi zica cum se descurca al scl.cum erau profii. E u sunt forate stresat am 4 luni am probleme la 1 materii media 4 si una dintre ele sigur...? (mai mult)
Puteti sa ma ajutati cu niste urari de 1 martie frumoase? Va rog frumos!
am o curiozitate, dar sa nu credeti ca e tema, pentru ca nu e... Ce asemanari si deosebiri ar fi intre criza din 1929 si criza actuala? FUNDA :D
Ce este un neocub?
Doresc sa particip la un concurc de poezii(opropo eu compun poezii)dar nu stiu dc am ramas complet fara inspiratie ajutati-ma va rog nushcu idei, teme sau eventual titluri:););):):):)
Am auzit foarte multe despre portul Anvers... Imi ziceti va rog cateva lucruri despre acest port, nu am gasit pe google. Va rog ziceti-mi cat mai repede ca sunt foarte curioasa!
Am si eu o problema. De ce nu pot sa incarc un video din Pc-ul meu, pe e-mail ca sa il trimit? Multumesc!
care sunt perioadele de rotatie ale secundarului minutarului si orarului unui ceas imi trebuie la fizica fizica! FUNDA
De unde pot cumpara cartea numita "cartea care spune adevarul" scrisa de francezul Claude Vorilhon altfel spus si Rael tradusa in limba romana?
As vrea sa stiu cum a murit mihai eminescu! DAU FUNDA!
Dau funda! spuneti-mi o metoda prin care pot invata mai repede o lectie sau niste definitii sau formule...etc!
Cine a citit carte "Europolis" de Jean Bart? Mi-o poate povesti si mie? Funda + Vot
Cine poate sa faca masca robotului din LMFAO :D
Unde pot gasi editia online a cartii "Cum am gasit piatra folozofala"de Mircea Eliade?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!