Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As putea invata singura acasa sa dansez diferite stiluri: tango, vals etc fara a lua lectii undeva?
anul viitor intru la liceu si as vrea sa intru pe profil artistic arte plastice si decorative, vreau sa va intreb ce materii se fac, spre ex romana 2 ore mate, 3 desen 5 etc, si ce parere...? (mai mult)
Vã rog sã- mi dați exemple de site- uri unde pot face abonament la cãrți electronice sau ín format pdf. Am gãsit un site ro.scribd.com dar nu ştiu cum sã fac sã selectez sã- mi aparã...? (mai mult)
Ce seriale si/sau filme, carti pentru tineri de 20 de ani imi recomandati? Multumesc!
Ce carte scrisa de gabriel garcia marquez mi-ati recomanda?
Confucianismul are vreo legatura cu cultura persana?
Ce rol au oglinzile din salile de dans? Inteleg, ca sa te poti vedea, dar de ce?
Ce pasi de dans in stil hip-hop stiti? Unde as putea gasi cativa?
Fac parte dintr-o trupa de dansuri si incerc sa retin cat mai bine miscarile, dar cum sa fac asta?
Nu se mai face școală, nu se mai face armată, iar acum dacă ești patriot sau naționalist esti etichetat ca extremist. Halal mam mai ajuns!
Caut cum se spune in engleza la locul unde se afla un obiect fata de alt obiect, de preferat un video, vreau sa invat mai multa engleza. Acum trebuie sa pot sa spun: televizorul se afla pe diagonala ...? (mai mult)
Deci, am o întrebare. Am ca temă sa fac nu știu ce sărbătoare religioasa din Franța, dar nu găsesc una tipic din Franța? Oare ei nu au una? Gen știu ca au Pastele si Crăciunul etc, dar au...? (mai mult)
Emisiunea Reflectii Rutiere, pentru cine cunoaste si isi aminteste, in ce an a inceput sa fie difuzata pe TVR? Stiu ca ea a fost imediat dupa 89, insa nu stiu daca emisiunea a inceput din 1990 sau ...? (mai mult)
Traduceti personal cat mai apropiat expresiv de varianta originala "Au innebunit salcamii si tu vrei sa fii cuminte". Fara Google translate. Interpretare personala.
Buna, sunt la un liceu de arte pe profil Arte plastice și decorative și vreau sa știu dacă are legătura cu design interior sau dacă fac ceva legat de asta. Funda.
Desenul, pictura, cantatul etc se dezvolta de-a lungul timpului sau pur si simplu le ai de la început?
Bună seara. Dacă este pe acest site vreun artist de tatuaje care să îmi spună cam cât ar costa acest tatuaj. Mulțumesc anticipat
Caut niste creioane colorate mai bune, am cumparat nu unele foarte scumpe, insa nu imi plac deloc. Ce recomandari aveti?
Care a fost capitala României înainte de București?
Bună! Se mai poate întări cu ceva cartonul in afara de aracet și hârtie? (am de făcut un cub din carton, dar trebuie întărit pentru a-l putea picta) Mulțumesc!
Odata cu toamna s-a lasat frig si in inima mea. Cum au cazut frunzele așa cade lacrima mea. Vino de mă vindecă și rece nu mă lăsa... Ce spuneți să o continui?
Buna, doresc sa scot o carte. 1 Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cum se procedeaza? 2 Cartea inca o scriu, sunt la inceput, niste sfaturi in legatura si cu asta mi- ar fi de folos. Inceputul...? (mai mult)
Cum pot picta pe plastic lucios? Am o casca alba lucioasa de plastic si as vrea sa o pictez dar nu stiu ce tip de acuarele sunt ok pentru asta. De asemenea trebuie matuita casca sau o pot picta chiar daca...? (mai mult)
Heeey! Am o întrebare Cum se numește hârtia de culoare indigo care, când pui mâna pe ea te murdărești de cerneală?
Bună, cunoaște cineva cartea, Istoria necunoscuta de 100000 de ani? Am cautat-o pe net dar nu o găsesc.
Buna! Sunt iubitori de fotografie cu telefonul? M-ar interesa un site unde as putea incarca poze, gen cum este Huawei next image. Ofer funda!
Salut, De unde pot achiziționa online un set de markere pe bază de alcool la un preț bun? Să se blenduiască bine și să aibă de preferat două vârfuri?
Știți ceva site-uri sau oameni care vor sa cumpere versuri? Scriu de pe clasa a 8a. Dacă știti va rog sa ma anunțați
*Atentie, in "întrebarea" mea o sa vorbesc despre un proiect artistic destul de trist si tulburator asa ca daca nu aveti chef de asta nu cititi mai departe!* Ati ascultat vreodata muzica trista?...? (mai mult)
Stie cineva va rog un site de unde pot comanda elixirul dragostel de eric emmanuel schmitt in engleza? Sau in pdf? Am recomandat- o unui prieten din Anglia si nu am gasit- o in engleza....? (mai mult)
Intrebarea este urmatoare: Daca cineva ragaie atunci ii uram de sanatate? Sau ii spuneam Noroc! Ai racit. Parca era o vorba asta in popor dar ***, nu gasesc nicaieri.
Salutare, cum pot învața actoria în Craiova? Nu neapărat o facultate, orice intermendiu. Va mulțumesc anticipat!
As vrea sa imi recomandati o carte de istorie a Romaniei, sa inteleg trecutul nostru ca si tara.
Este cineva de aici care se pricepe la broderie? Am inteles ca sunt niste masini automate de broderie, nu manuala si ca tu selectezi un model pe un ecran tactil si masina ti- l face. As cauta mai multe...? (mai mult)
Exista video-uri sau ceva pe net care sa ma ajute sa invat sa cant la flaut? :)
Cum se numesc acele markere colorate?
Salut, a vizitat cineva Rusia? Cum vi s-a parut?
Știe cineva o carte din care se poate învăța olandeza (pdf/carte)?
Care e rolul unei moase la botez? E nasa si am inteles ca mai e o persoana numita moasa. Nu e moasa aia de la spital care te ajuta sa nasti, ci tot moasa se numeste. Ati mai auzit de asa ceva? Care e ...? (mai mult)
Hei, am mai multe întrebări, dar subiectul este unul singur. În primul rând ce este o casă de cultură? Am vazut ca există cate una cam în fiecare oraș și comună din țară. Ce rol ...? (mai mult)
Imi place foarte mult sa scriu, insa in ultima perioada parca zici ca am un blocaj. Nu imi vine nimic in cap, zici ca s-a terminat imaginatia. Ce pot face sa depasesc acest moment?
Exista civilizatia elenistica(Elena in limba greaca) inainte de imparateasa Elena?
Minotaurul are vreo legatura cu civilizatia minoica?
Oare se mai citește poezie în zilele noastre?
Am pătat din greșeală o foaie destul de importantă cu ulei. Cum aș putea sa scap de pete? Daca pot.
Thiyya din Dravid au fondat regate straine (roman, persan, egiptean, maya, inca etc) pentru ca Vishnu(Parashurama) i-a invins si a lasat pe arienii Nambudhiri sa conduca in Malabar?
As vrea sa stiu cum se fac acele oua incondeiate. Am unul, insa pe dinauntru e gol. Cum au reusit sa scoata ce e inauntru fara a-l sparge?
Imi place foarte mult sa dansez, simt muzica, am ritm, dar nu am un stil anume. As vrea sa merg la o scoala de dans, insa nu stiu unde sa ma duc, cum sa ma incadrez undeva?
Ajutor TPU, am nevoie de idei originale de ședințe foto! Dau funda! Ex, poze in cada, poze cu oglinda,. Etc, dar ceva diferit!
Ce rol aveau shamanii? Mai exista asa ceva? Vazusem o reclama si spunea ceva de tobe shamanice, dar care ar fi fost rolul lor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!