Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Spuneti-mi si mie niste poezii de primavara a unor scriitori romani mai necunoscuti. Funda!
Buna! Vreau si eu niste romane de dragoste care merita citite, m-au impresionat pana acum La rascruce de vanturi si Jane Eyre...Mulumesc!
Ce carte imi recomandati pentru varsta de 11 ani... Ceva lung si folositor.
O sa va pun patru intrebari de logica si vreau sa vad daca le stiti.(sunt de logica) 1.In America un barbat se poate casatori cu sora vaduvei sale? 2.Intri intr-o camera intunecoasa si ai in mana un chibrit,...? (mai mult)
Vand oua 1, 2 lei/ou, comenzi minim 100 bucati pentru detalii prv me!
iata unui prieten de al meu ii place foarte mult sa deseneze, sa schiteze proecte de case, si vreau sa-i fac un cadou. ceva de genu un set de creioane profesionale, ori tot ce are nevoie pentru...? (mai mult)
Cate volume din Tara Duncan sunt?
Va rog sa imi spuneti si mie in ordinea cronologica cele 24 de carti a le lui Edgar Rice Burroughs - Tarzan Cine raspune primul sau prima primeste fundita.
Puteti sa-mi dati si mie nume de cs in engleza pls ca nu prea stiu dar si in romana dar sa fie misto plz :X ma puteti ajuta? pls:D
Hey as dori sa citesc Strania poveste a lui Benjamin Button stie cineva de unde o pot downloada?
Heeeeeiiii all:*. eu ador arta, am talent la desen, si nu vreau sa ma laud, cred ca este din nastere. dar nu stiu ce pot face cu talent la desen, adica vreau sa ma duc la concursuri sau ceva de genu.niste...? (mai mult)
Preotii pot avea functia de vice-primar?
Paulo Coelho Brida)) un roman superb de care am nevoie in stil audio! va rog frumos cine ma poate ajuta?
Dati-mi niste fabule facute de voi va rog! stiti si voi ca trebuie sa riimeze, si repet FACUTE DE VOI
În curînd în şcoala noastră vom sărbători 8 martie si am nevoie de o scenetă, am căutat pe google dar am găsit scenete numai pentru clasele primare. Ajutaţi-mă vă rog să găsesc...? (mai mult)
[Buna:)] [imi puteti da si mie pozitii ale mainii?:o3] [de exemplu:ok, sau victorie:)]unde pot gasi aceste pozitii
Ce site-uri stiti unde pot citi carti online?/. mersi + funda
Sunt a4-a si vreau reguli de buna purt. dati-mi rasp plz!
Cine stie site-uri cu poze cu zane si ingeri
Hi... am o intrebare. daca scrii o carte, este o problema daca sari peste un anumit eveniment, motivand prin faptul ca nu iti amintesti acel lucru? Aceasta "sarire" nu afecteaza in nici un fel finalul. Ma? (mai mult)
Ce sarbatori se organizau in cinstea zeilor?
Hey! Am nevoie sa imi spunteti despre traditiile martisorului in Albania si Macedonia! Msz, dau funda!:*
Buna ziua/seara... din intamplare am gasit o moneda nazista din anul 1934 cu o valoare inscriptionata pe ea de 5 Reichsmarck, (sper ca am scris bine) si as vrea sa stiu mai multe detalii despre ea, cat? (mai mult)
Care este lista personajelor din padurea spanzuratilor de Liviu Rebreanu?
Ce carti v-au impresionat si de ce? :D
Buna tuturor. A auzit cineva de cartea "Descult in univers de gand"? Si daca da, vreau sa stiu si eu autorul
Buna acum 5 luni o fata a venit in oras m iar ac pleaca din nou acolo o inbesk mult si nu vreau sa plece vreau niste statusuri ca sa ii iau ramas buna:X:X
Http://weheartit.com/entry/23610036 Cu ce este editata aceasta poza? Daca este site, vreau link, va rog. :) Multumesc mult.
Cum se numeste melodia care incepe in secunda 15? http://www.youtube.com/watch?v=wFNXzom04Mc Fundita!
De ce deputatii si senatorii pot prezenta legi din partea gruparilor pe care la reprezinta fara a avea de indeplinit conditii cantitative, respectiv numar de judete, numar de persoane semnate ale initiativei?...? (mai mult)
Nu de mult (cam un an de zile) am descoperit ca am un mic talent si anume poezia. Nu ma cred Eminescu sau Bacovia, dar mi-am facut un mic blog unde am postat niste poezii si as dori sa stiu parerea...? (mai mult)
Cine imi da repede un site in care il pot face pe glaceon(din pokemon) "papercraft" ii dau funda am nevoie foarte urgent dau si voturi ori ce vreti!
Ma gandeam sa dezbatem un subiect, monarhie vs presedinte in Romania? Am doar 17 ani si ma uit cata bataie de joc este in conducerea acestei tari, cata mizerie, cata coruptie, cat fura toti din...? (mai mult)
Am de facut o descriere despre o opera de arta. Nu vreau sa va cer sa mi-o faceti voi, vreau doar sa imi dati idei despre ce opera de arta as putea face textul descriptiv. Multumesc!
Cum se poate vedea Oscar 2011 pe internet?
Scriti va rog niste nume pentru buldogi francezi, amuzante de exemplu: kuzea sau alla:D
Stie cineva rezultatele de la Olimpiada de religie din Bucuresti Sectorul 1? N-am gasit pe net, dar ar fi trebuit sa se afiseze de mai bine de o jumatate de ora/o ora. POate n-am cautat cum trebuie.Help?:)...? (mai mult)
Cum vi se pare liceul Spiru Haret din Tulcea? Dar liceul Grigore Moisil? Rog sa raspunda cei din Tulcea sau cei care au fost la aceste licee din Tulcea!
Stiti vreun site unde poti creea benzi desenate?
Imi poate da cineva rezumatu de la 19 trandafiri?
Unde pot gasi de cumparat spray graffiti in Focsani, Vrancea?
Cum il chema pe poetul ala ciudat si contemporan cu numele asemanator cu stramt Ormuz?
Spuneti-mi si mie va rog niste intrebari despre Polul Nord pentru clasa a patra! Urgent, VA ROG!
Sall TPU, imi trebuie si mie cat mai multe referate, sau idei, despre arta dar nu numai pictura, si imi mai trebuie si niste referate legate de 3D sorry dar nu gasesc pe net, editez o pagina web si...? (mai mult)
Am o tema stupida la desen cu tema pompieri salvdaza situatia dar nu vreau sa fac cv tipic aveti o idee?
Am o intrebare mai ciudata... dar e pentru un mic proiect de al meu. Spuneti-mi filme de dragoste in care indragostiti sa isi faca tatuaje ca semn al iubirii lor.Am mare nevoie pentru un filmulet!? (mai mult)
Pentru cei care sunt in clasa a 8-a ...si au cartea de engleza NEW HOTLINE Sa ma ajute si pe mine la tema de la pagina 57 exercitiul 1 care se continua cu 2 si 3. Funda si la intrebarile care le voi? (mai mult)
Dau vot pentru cine imi spune ce sensuri are cuvantul capucine in franceza
Profa de desen ne'a aratat un set de "creioane" de diferite culori. semanau putin cu creioanele cerata insa nu sunt creioane cerata. Stie cineva cum se numec?
-Daca ai avea un loc unde sa poti cunoaste toate lucrurile ce te inconjoara, cum se fabrica, ce au inauntru lor, cum pot fi reparate unele dintre ele, de ce exista unele si altele nu, poti de exemplu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a