Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cun pot face martisoare simple? Din : plastilina? Ajutor!
Am urgent nevoiie de ajutor.Recomanadti.mi si mie o melodie pe are as pute. o interpreta pentru un concurs. Mai frumoasa decat avril lavigne wish you were here sau la fel de frumoasa. Ofer funda...? (mai mult)
Cam cat costa un sevalet? dar o planseta?
As vrea sa-mi dai o ideea de proiect cu tema:viata pe alta planeta.Nu neaparat sa fie stiintific, amuzant creativ. astept sugestii. fundita
Pe tine ce cărţi te fac să visezi la călătorii?
Unde as putea gasi folii de vinil decorative in Focsani? Dau fundita :D.
Vreau si eu cateva poezii si ghicitori de primavara care sa rimeze! Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat, dau funda!
As vrea sa stiu in ce consta proba de aptitudini pe care o dai la admitere la liceu? As vrea canto si nu stiu din ce sa ma pregatesc.
Are sau stie cineva unde pot gasi James Joyce - Oameni din Dublin in format PDF? multumesc anticipat
Salut va rog ajutati-ma cu un comentariu la un tablou din poezia "tu esti un geniu" de grigore vieru, funda+vot
Daca va place sa intrati si sa cititi bloguri, sau va place Japonia, puteti intra va rog pe acest blog? http://keikotenshi.blogspot.com/ e nou. mi-as dori sa imi strang cicitori, si sunt sigura ca o...? (mai mult)
Hei TPU, sa va explic: la ora de religie profa ne-a zis ca este un concurs cu nu stiu ce... si in acest concurs este vorba despre Sfintele Taine si este si categoria de desen.Aici am problema, nu stiu? (mai mult)
:). cine imi poate da un site cu o poza cu mama, una cu tatal si eventual una cu frati lui nica din amintiri din copilarie? (dar poze diferite) dau funda :x
Cine imi spune in mare despre ce e vorba in cartea Memorii de MIrcea Eliade, am cautat pe net si n-am gasit, sau macar spuneti-mi capitolele, va rog din sufle urgent pana maine, FUNDA, Voturi ce vreti...? (mai mult)
Mi s-a dat o tema la scoala in care mi se cere sa fac un desen simbolistic pentru"Lustrita"de Mircea Eliade. Daca ati putea sa-mi dati niste idei mi-ati fi de mare ajutor credeti-ma! ...? (mai mult)
imi spuneti si mie cum se fac siretele? multumesc!
Cine imi poate da niste site-uri gen DrawingNow? Funda!
Buna TPU, am o intrebare... imi poate da cineva iste nume de astrii? gen : orion P. S. nu venici cu : cauta pe net Multumesc! Dau funda+vot!
Am ales sa fac o recenzie pe blogul clasei pentru "Cianura pentru un suras" de Rodica Ojog-Brasoveanu si vreau sa fie perfecta. Deci pentru cei ce au citit cartea, doar ca idee: Voua cum vi s-a parut cartea?...? (mai mult)
Vreau sa-i fac profei de ziua ei origami. ii place mult. stiti vreun site?
Dati-mi si mie titluri de compuneri despre orice mai ales cu ceva misterios in titlu...multumesc!:x:x:x:x:">:">:">:">:">:".
Stiti cumva unde pot sa gasesc cartea Povestea unui cub in format e-book?
Spuneti-mi si mie ce fel de creioane foloseste tipul asta cand deseneaza.http://www.youtube.com/watch?v=ytYNBN93fus&list=UUetYJgvbt0AHj5_nt7or_jQ&index=1&feature=plcp Multumesc.
Salutare! Cine poate sa imi zica ceva informatii despre Henry Purcell?! ofer voturi+fundita :D
Ajutati-ma si pe mine nu stiu de cine este scrisa strofa aceasta:Toamna, toamna, friguroasa, tu aduci belsug in casa, ca sa avem si plina masa adui frunza ramuroasa va rog frumos rasoun foarte repede
.. vreau si eu un site de sprayuri sau vreun magazin din constanta cu asa ceva...(siteuri in afara de oleaca.ro deja iau de la ei)
Cati soldati are o legiune?
Va rog mult sa imi spuneti si mie cum se scrie in indiana krishna & radha am nevoie urgenta! Plzzz!
Care imi spune si mie un site de unde pot sa citesc seria Fundatia de Isaac Asimov?
Spuneti-mi va rog cum sa fac o parte din poza sa fie incetosata cu photoscape sau cu altceva. Dar la photoscape nu acolo la tools la mole removal ca nu iese cum vreau eu si nici la mosaic
Am de scris ceva la romana. facand referire la un aveniment din curtea scolii.Despre ce eviniment sa scriu? in'afara de.bataie.:))
In ce zii apare EXPLORAND CORPUL UMAN la chioscurile de ziare! Va rog sa rasp va rog
Ce romane pentru copii imi recomandati?
Salut firends! Stiti cumva ce s-a ales de tarabele acelea de anticariat de la Universitate? Le-au mutat undeva sau pur si simplu le-au desfiintat?
As vrea sa imi recomandati cateva carti.Eu imi doresc foarte mult carti in care se descriu, anotimpurile sau peisajele din natura.
Vi se pare ca am talent la scris? Are vreun rost sa continui cu asta? Va rog spuneti-mi parerea voastra sincera. Uitati aici doua din lucrarile scrise de mine: http://www.wattpad.com/3134194-from-man-to-woman...? (mai mult)
Ce inseamna "fotografie concept"? Denumeste concret un anumit tip de fotografie sau e doar un titlu pompos?
cine stie unde pot viziona (sau de unde pot sa iau) GRATIS barbierul din sevilla? imi trebuie la muzica. funda multumesc anticipat. :D
Imi explicati si mie va rog articol hotarat si articolul nehotarat, articolul genitival, prepozitia, prepozitia care cere cazul GENITIV, prepozitia care cere cazut ACUZATIV, locutiunea prepozitionala....? (mai mult)
Unde gasesc online sau de unde sa downloadez Legendele Olimpului?
puteti sa-mi povestiti ce se intampla in cartea twilight zori de zi partea a-2 a
Ce inseamna monocromie?
Ce obiective turistice naturale(gen pesteri, versanti...) are ungaria? funda:*
Hey all:* Am citit acum ceva timp cartea "Fantoma amiralului fara cap", din seria "Ceva cu adevarat ciudat" de Chris Mould.Si este si a doua parte "Amuleta din Insula Varcolacului". La biblioteca locala...? (mai mult)
Am o intrebare legata de istorie. In 626 cand Constantinopolul a fost asediat de catre persi, bizantinii au folosit o anumita strategie de a-i alunga pe acestia, si de a se elibera.Intrebarea mea...? (mai mult)
Ce este maimuta patruped sau piped va rog zicemi si mie ce este am nevoie maine imi ziceti reopede va rog
Pentru cei care sunt din judetul Alba am o intrebare: Sambata a avut loc olimpiada de limba romana etapa locala pentru clasele V-VIII, iar eu mi-am aflat punctajul dar nu stiu daca voi trece mai...? (mai mult)
Va rog care imi spune si mie regimul alimentar pentru fete de 14 ani?
Imi spuneti si mie niste curiozitati despre Franta? Va rog, imi place foarte mult aceasta tara si vreau sa stiu mai multe despre ea. Puteti sa imi spuneti de ex: despre muzeul luvru... sau va? (mai mult)
Fast, era un film [ documentar] gen horror cu o casa in care se intamplau tot felul si la sfarsit parca mor :-?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a