Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salutare la toti! Sper ca am ales bine cat. M-ar interesa sa citesc seria Tom Clancy's Splinter Cell in format online ( e-book ) preferabil in romana daca nu si in eng e ok! Stie careva ceva unde as putea...? (mai mult)
Care este numele femeii care a jucat pentru prima oara jocurile olimpice grecesti antice?
am nevoie de raspunsuri urgente la urmatoare intrebari va rog cat de repede puteti! Dau funda 1)La Sidney în anul 2000, podiumul la gimnastică la proba individual compus a fost în totalitate românesc....? (mai mult)
Este cineva care are nevoie de design de logo/ poster/ mascota etc. etc? Pentru cei interesati puteti sa imi vizitati site-ul si vizualiza portofoliul pe www.graphiccity.weebly.com Pretul este negociabil....? (mai mult)
Spuneti-mi niste opere ale lui cezar petrescu. dati-mi si un link cu opera daca se poate
Salut, cine poate sa imi spuna cum pot sa am si eu asa smailicuri cine imi spune primeste funda!
Scrieti, va rog, carti din literatura romana care au o valoare inestimabila...(cei care au o experienta). Mc anticipat
As avea nevoie de ajutor. Vreau sa vand tablouri pe panza cu sasiu lemn pictate de mine in tempera, acrilice sau ulei. Mentionez ca e prima oara cand vreau sa fac acest lucru. Imi puteti da va rog...? (mai mult)
Buna seara TPU.As dori sa va intreb cum pot transforma o hartie intr-un pergament?
Va place sa desenati? imi puteti arata desene facute de voi? funda pentru cele mai frumoase
Hey! Stie cineva unde as putea sa gasesc, aici in Romania, un magazin de stickere? Online, ne-online, nu conteaza? Caut ceva pentru un PS3...As vrea sa gasesc stickere care sa arate cam asa: http://www.google.ro/imgres?q=ps3+? (mai mult)
Buna TPU.Trebuie sa fac un proiect la muzica, despre Epoca Clasica. Imi puteti da niste site-uri de unde sa pot folosi informatiile? Trebuie sa fac despre arhitectura, si daca imi puteti da niste link-uri...? (mai mult)
La istorie trebuie sa citesc despre Gargantua si Pantagruel. Profesoara ne-a spus ca exista si un desen animat dupa aceasta lucrare dar, nu am gasit nicaieri acest desen animat. Stiti cumva unde l-as putea...? (mai mult)
As dori si eu sa stiu unde ma pot duce la castinguri pentru actorie, pentru ca imi place acest domeniu!
Imi puteti da personalitati din sec 19 si cateva date despre ele?
Bună TPU! Puteți să-mi spuneți câteva nume de romane petru copii de 10-13 ani?
Am o intrebare pentru ce carora le place sa citeasca. In caz ca ati citit "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi ", ce parere aveti despre relatia dintre Ela si Stefan. Cum credeti...? (mai mult)
Dati-mi un site de unde pot citi nuvele ale lui cezar petrescu. dau fundoi!
Imi puteti spune si mie o opera de arta latina? Un templu.
Am si eu nevoie de credinte, obiceiuri, traditii populare legate de greiere si furnica.Acord
Din ce este facuta mina cariocilor?
Salut tuturor! Sunt un baiat si am 15 ani Sunt indragostit de ea Ma invitat o fata in oras si cand am sa merg cu ea nu stiu ce sa vorbesc cu ea.
Stie cineva din literatura universala o poveste/poezie care sa se asemene cu povestea lui Laocoon, cel care intuieste ceea ce se va intampla cu Troia daca calul va fi acceptat de troieni?
Http://douapersonalitatiinopersoana.blogspot.com/2012/02/capitolul-2-cele-mai-bune-prietene.html sper sa va placa eu am scris-o dati si comm ok?
Am un tel lg gt400 si trebuie sa descarc nest poze dar nu am nici cablu nici bluetooth l cal cum pot s le descarc va rog ajutati-ma:*
Hei, ce facultati de publicitate sunt in bucuresti? Daca da, care? Nu ma refer la grafica publicitara ca de asa am aflat deja. Ms :)
Mi-am cumparat chitara. Dati-mi site-uri cu cantece pe partituri pentru chitara. Cele mai bune funda!
Heyy...Cine este cel mai popular artist muzical dupa anul 2000?
Care sunt cartile care v-au marcat, care v-au influentat cel mai tare? si ce influente au avut?
Dati-mi si mie un LINK de unde pot lua informatii despre Regina Maria! Dau funda pentru un linke ciorect
Buna TPU cum sa imi fac si eu teme pentru telefonul meu mobil (samsung s5610) ca incercat si pe zedge dar nu stiu cum... dau fundita:D:D:D
am si eu o intrebare? Jok shaiya online si sunt ff incepator am level 11 si nu stiu unde sa cresc acum in continuare va rog ma puteti ajuta cu un ghid sau cu ceva sfaturi un id de mess.va riog...? (mai mult)
De ce mie nu-mi rs nimeni la intrebari?
daca folosesc am, ai, a, am, ati, au in fata unui verb, verbul va fi la timpul perfect compus?
Poate functiona o bricheta pe Luna, care nu are atmosfera? Dar pe planeta Venus, a carei atmosfera contine in principal CO2? De ce? Funda si vot
Stie cineva un site cu imagini unde copilul ii da o floare mamei, sau un portret, cu un copil si mama? pentru cel mai bun site dau funda!
Vreau sa va intreb: colectioneaza cineva In Galop? - revista. Daca da, va rog sa-mi raspundeti. Daca nu, nu faceti nimic. Va rog ca la aceasta intrebare sa raspunda doar cei care colectioneaza....? (mai mult)
Buna incerc de foarte mult timp sa gasesc un site care sa practice o persoana un joc din hartie: jocul suna cam asa: unul zice un numar iar cel care are jocul are scris pe fiecare numar cate o porunca,...? (mai mult)
Care sunt bisericile catolice cu vitralii din romania? raspuns urgent
Va rog fumos sa imi spuneti pentru folk ce fel de chitara este mai buna(sunt incepatoare!)? multumesc
Imi merge the sims 3 pe urmatoarea configuratie:Procesor 1.8 3000+ Sempron, HdD 80 gb, Ram 768mb placa video 256?
Unde pot gasi Jurnalul unui pusti in format electronic
Un program de facut negative la melodii, va rog!:o3
Hey.am si eu o problema... cand vreau sa fac o adresa de skype, dupa ce completez toate campurile corect, imi zice mereu sa imi revizuiesc inforbatiile... si nu imi permite sa imi fac adresa. stiti? (mai mult)
am si eu o mica cerere. As dori niste poze cu The Walt Disney Studios. Pozele as vrea sa fie dinafara si dinauntrul cladirii. Este vorba de Walt Disney Studios din America. As fi recunoscator....? (mai mult)
Am 18 ani si pana acum mi-am cumparat 3 carti ale lui Dostoievski: Crima si pedeapsa, Umiliti si obiditi, Jucatorul si spre rusinea mea n-am citit nici una, dar voi ce ziceti sunt prea grele pentru varsta...? (mai mult)
Din ce alte surse provone umorul in schita D-l Goe;
am o mica intrebare, si anume, daca vreau sa povestesc ceva la timpul perfect simplu (care exprima o actiune petrecuta si incheiata in trecut) cum as putea mai usor sa descriu, anumite locuri,...? (mai mult)
Ma ajutati si pe mine...trebuie sa compun un text cu titilul,, E primavara in sufletul meu" Dati-mi idei
Salut.am o moneda de 5 bani din 1884.cam cat credeti ca ar valora.este cu carol regele romaniei.si mai am o moneda din austria 2 kreuzer 1848...cat as putea sa iau pe ele?! o zi buna
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!