Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna joi am carnaval si nu am nici un costum cum sa imi imbrovizez singura un costum dar mai special sa fie deosebit cele mai bune dau fundita...va rog ajutati-ma
Cum e titlul melodiei? Purry da no me/my sau Burry da no me/my?
Ce cărţi cu şi despre îndrăgostiţi aţi citit?
Stie cineva sa imi spuna ce este baza prismei patrulatere dreapte?:| Dar fetele laterale?
TPU! La anul vreau sa dau examenul Cambridge pentru a scapa de bac.Sunt clasa a IX-a si as vrea sa aflu mai multe detalii. Cum e cu first si advanced? Care e mai avantajos? Cam cat costa si unde...? (mai mult)
Buna daca vreua sa devin fotograf ce studii trebuie sa urmez?
Cine este pasionat de cultura japoneza, gheise si ii place sa citeasa bloguri puteti intra pe acest blog http://keikotenshi.blogspot.com/! este foarte interesant, (e a unei prietene si mie imi place foarte...? (mai mult)
Stiti vreon program in care sa transformi o poza intr-un desen ( ca si cum ar fi desenat cineva )?
Spuneti-mi ceva despre cusutul si brodatul traditional! Interesant si captivant! Si inca ceva : O schita cu un motiv ornamental pe care as putea sa il cos!
Salut, am nevoie de ajutor trebuie sa decriu natura din nuvela lui Fanus Neagu,, Dincolo de nispi" ajutati-ma va rog
Imi puteti recomanda si mie niste carti legate de astronimie sau sa-mi trimiteti niste site-uri. Va rog! Ca sunt innebunita de astronimie.
Saluut TPU! Pai as vrea si eu niste nume de carti tip stiintifico-fantastice.Am citit cateva dintre cartile lui Eliade si mi-au placut mult, pacat ca nu sunt toate asa, in special mi-a placut Domnisoara...? (mai mult)
Dupa ce este desfacut, fimo se usuca? Am un pachet cu fimo si vreau sa fac ceva din el dar sunt sigura ca o sa imi si ramana. Daca il pastrez intr o punga, ceva, se usuca?
Este limba romana in pericol? Ce ziceti de patrunderea asta masiva a englezismelor? Link, site, click, mouse, browse...
Funda! Cate lucruri poti face cu o carte? Cele mi creative idei
Buna TPU:). Cum se cheama melodia de pe fundalul videoclipului asta: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen& NR=1& v=xoPZv7hdNAc (P. S:Imi place foarte mult si as vrea sa imi descarc melodia dar...? (mai mult)
Stiti in afara de Camelot si Merlin alte filme, episoade despre Camelot sau Regele Arthur, sau legende?
am un vodafone cu touchscreen care nu a fost incarcat de 1 luna si acum l-am bagat la incarcat dar nu se mai aprinde, bateria primeste curent va rog ajutati-ma repede dau funda
De la ce magazine din bucuresti pot cumpara fimo?
Scolile sunt inchise in jud gorj in targu-jiu pe 15.02.2012? URGENT dau funda!
Ati avut experiente cu englezi? Cum vi se par?
Sugestii de carti bune, ceva in genul,, Mananca, roaga-te, iubeste" de Elisabeth Gilbert?!
as vrea si eu niste site-uri cu haine, majiaj, manichiura va ros cele car eimi plac primesc funda de la mine
Puteti sa imi spuneti ce clima are America de Nord(in perioada in care se numea Vestul Salbatic-banuiesc ca e aceeasi ca cea din zilele noastre ) ma intereseaza in mod special despre iarna( erau usoare...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste link-uri ca sa vad cum se fac martisoarele. am nevoie la scoala si nu stiu cum se fac :D:D
Hai TPU! niste idei ceva cum as putea sa-mi pictez dulapul? :DDD orice va trece prin cap... ce idei imi plac fundita :*
Puteti sa-mi spuneti ce inseamna sau la ce se refera "diversitatea reflectarii artistice a unor tema etern umane"? va rog.
Va rog raspundeti urgent! As vrea si eu sa fac "papercraft" dar cum? Am nevoie de un exemplu... un site va rog? Sau un video va rog am nevoie urgent...am cautat si eu dar n-am gasit! FUNDA! Si voturi!
ceva de razboiul de independenta in arta plastica? plzz URGENT dau FUNDA;;)
Deci cu cine s-a casatorit Veronica Micle? Deci, pe wiki spune ca, Stefan Micle, dar era vorba de caragiale? cu cine era?
Cum sunt francezii, caracteristici?
A mai vazut cineva afisele de la metrou referitoare la Festivalul George Enescu - "Unfolding the great stories"? Aveti idee cine a avut initiativa acestei campanii? Pe net nu gasesc absolut nimic despre...? (mai mult)
Care scriitori, dupa parerea voastra, pot fi numiti titani ai literaturii universale?
Creioane pitt sau carioci pitt pentru conturul anime ca in acest video:http://www.youtube.com/watch?v=lEEgZf8eRBw&feature=related Pt cei care stiu:)
Buna unde pot vedea scriu piesa de teatru Fetele Didinei. Cel mai bun funda+vot!
Sallutare! Am o rugaminte la voi ...si aceea este sa imi spuneti si mie un site de pe care as putea sa iau verbe in italiana, conjugate la trecut prezent si viitor ...va rog ajutati`ma plz :o3
Care este aria patratului? adica stiu ca e o intrebare prosteasca dar numi aduc aminte.
Cine imi poate da si mie un video sau ceva ajutator unde te invata cum poti sta in varful picioarelor, in degete, precum balerinele? Funda.
Din pura curiozitate as dori sa aflu ce semnifica stema Italiei, ce insemnatate au cele doua crengi culese din arbori diferiti, steaua din mijloc, etc.Multumesc frumos
Funda! Cine imi da niste idei pentru decorarea clasei(un site sau ceva de facut manual) repede!
Heii...va rog din sufletel :O3 imi puteti spune cat de multe lacuri si rauri? am nevoie iarasi la ora de geografie :@ Dau funda :X + vot :P
Ce lungime totata are Sfinxul din Gizeh(Egipt)?
Buna :). Sunt pasionata de fotografie, si in curand voi primi un aparat performant, dar chiar daca pozele vor fi foarte artistice, mie tot imi place sa le editez cu efecte vintage 8-> si petele acelea...? (mai mult)
Bună, vă voi fi foarte mulţumit dacă îmi veţi spune careva curiozităţi şi istorii înteresante despre: Pablo Picasso PS - wikipedia - Da ştiu, dar am nevoie doar de ceva înteresant şi ce...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu toate personajele fantastice si ce rol au ele din povestea Harap-Alb de Ion Creanga pleasee repede funda
Cum se numeste melodia cantat de cora din pariu cu viata cant canta singura si vine andrei... nu listen to you heart aialalta de la inceput dau funda
Unde gasesc un sait cu poze fashion?
Imi puteti spune va rog un site de unde pot lua informatii despre plante si animale care traiesc in apropierea vlucanilor sau sa-mi da-ti niste informatii :) va rog multt. dau funditaaa :*
Era un citat ceva de genu ca viata nu inseamna probleme, ci cum reactionam la ele. help?
Imi puteti da niste detalii despre Vestul Salbatic? [Gen, de ce tara era reprezentata, cand purta aceasta denumire, ce tehnologie aveau pe atunci (radio, aparat foto, tren-erau pe atunci?),...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?