Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
In ce povesti ninge?
Am si eu o orga si nu stiu sa cant la ea vreau sa etichetezi clapele cu do re mi si nu stiu dau Fundita la primul care imi spune.
Am nevoie de o cumpunere despre viitorul meu. Eu nu am deloc inspiratie, puteti sa ma ajutati cu o compunere?
Aveti un citat favorit? Al meu este acesta:"Întunericul nu este întotdeauna echivalent cu răul, la fel cum lumina nu aduce întotdeauna binele" :)
As vrea si eu niste melodi de petreceri.Paote imi dati melodi pe care nu le am;)
Heloo! am multe multe margelutze si nu stiu ce sa fac din ele (ma refer la ecomartisoare) va rog...ideeii?
Nu imi amintesc cum se numeste un film.era despre o femeie poloneza in al doilea razboi mondial care este obligata sa dea unul dintre cei doi copii in lagar pentru a fi omorat.Cum se numea?:D
Va rog puteti sa imi da-ti idei legate de un desen de primavara avem nevoie la scoala pentru un concurs de afise pana luni cele mai originale primesc Funda! Multumesc
Imi dati si mie va rog frumos un program unde pot face un video cu poze? Multumesc anticipat!
Cu ce medie intri la liceul Mihai Bravu?
Cum sa joc sah?
Unde pot gasi poze cu caini sau animale anime, manga. etc
cine imi poate da niste tutoriale cu bratari din ata?
Cum se obtine un motiv ornamental? Intrebare tine de crosetat.mersi
Am o intrebare ciudata! Fratele meu e nascut pe 22 11 2001 si nu stim ce zodie este dintre Scorpion si Sagetator imi puteti spune va rog?
Spuneti-mi va rog cateva informatii cu privire la arta si cultura secolelor 17-18. Sfarsitul secolului 17 inceputul secolului 18 mai exact.
:> Am o problema, mi-a expirat Paint tool sai! :(( stiti de unde il pot aghizitioa fara sa expire?! :-s PLZ! :O3 Dau funda! :>
Cine imi da un cont DELUXE pe WEBKINZ sa si simplu e bun.VA ROG! dar doar codul sau si contul e bun. dar sa fie real.
Ce Carti imi recomandati :-? am 13 ani. Fundita :*
Cine stie unde pot gasi/cumpara cartea "Micutele mincinoase" (Pretty little liars), de Sara Shepard?
Am citit mai de mult o carte foarte tare despre viata unu copil nascut intr-un bordel si nu mai stiu cum se numeste, e veche cartea, publicata prin 92-93, e adevaru are dreptate sau ceva de genu...stie? (mai mult)
acum 4-5 ani am primit cadou un DVD cu o versiune moderna a piesei de opera "Nunta lui Figaro". Imi amintesc decat ca era o masina(rosie cred) in centrul scenei iar decorul si tinutele erau moderne....? (mai mult)
Ce alte jocuri de genul club penguin cunoasteti?
Vi se pare ca am talent la scris? Va rog spuneti-mi parerea voastra sincera. Uitati aici 2 dintre lucarile pe care le-am scris: http://www.wattpad.com/3134194-from-man-to-woman si http://www.wattpad.com/3126161-blood-from-women....? (mai mult)
• Buna! Vreau si eu niste poze emo din creion... Niste schitee. ceva... :-?
Cite case are orasul Chisinau. Va rog cit mai reped.
Hey! Recent m-am apucat de pictura pe panza.Nu stiu ce anume sau cum se numeste solutia pentru diluarea vopselei.(stiu de diluant dar nu stiu daca e bun si pentru cea in ulei!) Pe net am citit despre ulei...? (mai mult)
Ce carti sunt potrivite sa citesc la varsta de 14 ani? Va rog nu spuneti despre Jules Verne sau carti cu vampiri, deoarece Jules Verne am citit si nu mi se pare extraordianr, iar cele cu vampiri nu sunt...? (mai mult)
Ce carti 12-16 ani (dar nu din Romania), ficctiune, sci fi, actiune? mersi
Doreste cineva sa vanda cartea "Rafuiala" de Kelley Armstrong si "Trezirea" (jurnalele vampirilor) de L.J.Smith, dar de la revista Bravo, adica in formatul acela mai mic, de la editura Leda. Va...? (mai mult)
Doresc sa aflu care este cel mai talentat pictor din lume!
De Dragobete voi avea un spectacol de teatru in care se va recita poezii de dragoste.Care poezii de dragoste, iubire, va plac cel mai mult? In felul acesta pot descoperi mai multe poezii ca sa...? (mai mult)
Punteti, va rog sa-mi trimiteti niste poze sau siteuri cu imagini care sa se incadreze in titlul "Prietenia"? FUNDA :*+
Buna TPU Am nevoie de o idee pentru a confectiona un obiect FOLOSITOR din deseuri. ma poate ajuta cineva?
Intr-o carte autobiobrafica de o inestimabila valoare, un mare autor si deschizator de drumuri spunea :, , , , Am suferit suficient din cauza lipsei de intelegere de care ai parte si a izolarii in care...? (mai mult)
Bună TPU! Vreu să citesc un roman. Bun. De preferat clasic, dar nu neapărat. Câteva recomandări, vă rog!
Ce parere aveti: am scris pentru romana tot Luceafarul!
As vreasa desenez un portret de fata dar nu stiu ce fata sa desenez. funda+vot!
As vrea niste status ff tari! dau funda!
Care sunt personajele din fram ursul polar?
Sall.Cum obtin culoarea zapazii(stiu ca e alba dar nu vreau sa dau doar cu alb pe foaie). Asa o noanta de culoare asemanatoare cu culoarea zapazi.Culori dinsponibile alb, albastru, negru, verde, rosu....? (mai mult)
Am o intrebare: in limba engleza care sun formele gramaticale pentru mare; mai mare; cel mai mare?
Care aveti inspiratie sa imi compunteneti si mie o poezi asa mai lunga de 3-4 strofe :)? [ orice tema ] Va rog sa nu fie copiate, daca aveti insiratie so o faceti pe moment sau nu stiu dar sa nu fie...? (mai mult)
Ati scris vreodata o carte? Care ar fi aceea? funda pentru cea mai buna
salut tuturor rockerilor! cine imi face un top 10 al celor mai tari melodii rock, care sa-mi placa, primeste o funda mare cat el!
Buna! As vrea sa invat limba italiana cat mai repede, pana in iunie, si as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta. Eu vorbesc spaniola si cum sunt foarte apropriate, le incurc. Cum sa fac sa o invat? Funda!...? (mai mult)
Dau funda! Cu ce marime ar trebui sa scrii in Micrsoft Office Word 2007 pentru ca o pagina din program sa fie o pagina de roman? Multumesc!
Buna sunt in clasa a V-a si nu stiu ce carte sa citesc. Imi puteti da voi niste idei? Multumesc.
Sall.Care sunt culorile curcubeului si din ce culori ce pot obtine. Culorile disponibili:alb, negru, galben, rosu, verde, albastru. Dau funda.:P
Heii, TPU! Sunt în clasa a şasea iar sâmbătă am faza locală a olimpiadei de română. Încă am dificultăţi la compuneri şi aş avea nevoie de câteva sfaturi. Fundă pentru cele mai bunee'
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!