Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce ar trebui sa facem la partea practica la Sanitarii priceputii? astept raspunsurile unor persoane care au participat. Si ce teorie trebuie sa stim? Sunt clasa a7a si pana acum nu am mai participat. ...? (mai mult)
Ce Imi puteti spune despre tacticele romanilor de lupta?
TPU! am nevoie urgenta de o poveste, sau de idei despre ce as putea spune intr-o poveste(doar o idee, caci vreau sa fac o banda desenata)si e important. ceva din viata contemporana, macar o idee...? (mai mult)
Era o vorba in popor sau un proverb despre indragostiti: " nu ma lasa dar da-mi pace " nu stiu cat de corect am scris dar daca mia-ti putea da citatul corect ar fi super :D
FUNDA! In special graffarilor.cum se numesc posterele alea care ai un desen decupat pe el si cand pui posteru pe perete dai cu spray-ul si ramane imaginea decupata...si daca se poate VaROOG! un site cu? (mai mult)
Un bec este instalat pe un stalp vertical la inaltimea de 7 m. un copil inalt de 1, 54 se afla la distanta de 5 m fata de baza stalpului.aflati lungimea umbrei copilului?
La ce se refera cuvintele :
Buna seara TPU! M-ar interesa niste poezii in stilul celor lui Schiller (dar in romana). Multumesc P. S:Poeziile cele mai frumoase primesc funda:*
Ce inseamna profil biopedoclimatic? Funda si vot
Stie cineva daca se face scoala pe data de 10.02.2012 in Bucuresti? (Dau funda.)
Cum credeti ca putea fi evitatea chestiunea orientala.argumentatidaca se poate.[funda]
Cine imi poate arata niste desene cu cupidon lovind cu sageata? funda:x
Buna TPU. Cei care cititi carti de Agatha Christie... care v-a placut cel mai mult?
Care este diferenta dintre presa si mass-media?
Stiu ca este o intrebare putin atipica, pentru ca nu prea se mai deschide o carte in ziua de azi. As dori sa imi recomandati carti pentru dezvoltare personala. Carti pe care le-ati citit, ati pus...? (mai mult)
Cine canta melodia asta? dau FUNDA :o3 :o3 http://www.youtube.com/watch?v=wMsUl5Dsb_M&feature=youtu.be
Bună seara... Ce cărți SF/ de dragoste îmi recomandați? Preferabil să le pot găsi online... Mulțumesc mult, D.
Aveti un citat favorit? Al meu este asta: "Întunericul nu este întotdeauna echivalent cu răul, la fel cum lumina nu aduce întotdeauna binele".:)
Unde pot sa gasesc si eu niste poze artictice? Am nevoie pentru un site de pe facebook cu poze artistice si statusuri...chesti d'astea. Funda
Spuneti-mi va rog frumos cum se numesc locuitorii acestor orase: Alba-Iulia Bălți Bistrița-Năsăud Călărași Căușeni Cîmpulung Moldovenesc Edineț Hîncești Lugoj Piatra-Neamț Rîmnicul-Sărat Rîmnicu-Vîlcea Sibiu Sighișoara Soroca Turnu-Severin Ungheni Zalău spuneti-mi...? (mai mult)
Stiam ca femeile din Arabia Saudita sunt foarte acoperite, cu exceptia ochilor. Totusi, dansatoarele arabesti, care danseaza belly dance, sunt imbracate sumar?
Cine imi poate spune un text care sa contina majoritatea pronumelor?
am niste desen cu graffiti si cu personaje(negrele aventuri ale lui Bill si Mandy, Chowder si altele)costa 6 lei si mai dau si oferte cu ar fi 3 la 12 lei si asa mai departe ...? (mai mult)
Intrati pe 188.173.98.134 e server meu dau admin daca aduci 3 playeri e super tare server are 45 de pluginuri va astept;)
Stiti unde pot sa citesc goosebumps online? plzzz
Stie cineva cum se fac ( fabrica ) papusile din plastic? As vrea sa incerc la mine acasa sa fac deoarece imi doresc o colectie proprie, sau un site despre cum se fabrica? Fundita :x
De ce este necesar tinerii sa se implice in viata sociala? Am nevoie de cate mai multe argumente! Va rog! urgent + dau funda.
Buna TPU, stiti cumva daca pot pune parola la mesaje la teleffonul nokia 5228? Daca stiti spuneti-mi va rogg :o3 FUNDA :d
Cum o mai duce un pictor in zilele noasre? Mai primeste comenzi? Vorbesc de un pictor bun cu o facultate si un liceu de arta terminat
Un arhitect cam ce viata are? Vorbesc de un arhitect cu facultate, bun si caruia ii place ce face. Are o viata frumoasa?
Buna cum se numeste melodia de la pariu cu viata pe care a cantat andrei si cora?(funda:o3)
Buna TPU. Am olimpiada la religie, sunt clasa a VI-a. Imi puteti da si mie niste link-uri cu exemple?
nu stiti cine canta melodia Broken Angel ( varianta in romana)? :D
nu stiu la problema urmatoare si sunt singura acasa! puteti va rog sa ma ajutati? uitati problema: "La un magazin s-au adus 3 lazi pline cu portocale, fiecare lada cantarind 35 kg.Cate kg de fructe...? (mai mult)
Sal'tare! Niste scenete de Dragobete sau Valentine's DaY? Sau ceva in genul pentru teatrul de improvizatie? Sau niste lucruri pe care sa le fac la scoala pentru evenimentele de mai sus?
Pana acum nu mi-am descoperit nici un talent. Desenez frumos cat de cat dar nu ca asta ar fi un talent.As vrea sa invat sa cant la chitara, dar mama nu prea e de acord. Ce ar trebui sa fac?
Mi-am facut o pagina pe facekook si nu gasesc -creeaza un album- Unde e? Cum fac?
Vand pianina morenz si schemelli zeitz anul 1840 de colectie stare buna pret 1000 euro! Funda daca cunoasteti colectionari sa cineva interesat...
Nu inteleg de ce nu mi se vede poza...sau sunt singura care nu o vede...:-?
Imi poate spune cineva, cite ceva despre Portul Galati in epoca moderna? Multumesc mult.
Iata o poezie! Nu stiu cat de bine am reusit sa-mi expun gandurile. Speram ca am o afinitate pentru acesta, dar am primit niste remarci rautacioase. E chiar asa de rea? As vrea... As vrea sa fiu? (mai mult)
Cine imi poate da chestionarele pentru atestat marfa?
Cine ma ajuta cu un scurt raport cu privire la activitatea unui pictor? mersi mult
Am si eu o problema cu photoshopCS3 am dat sa scriu cu litere mici dar imi scrie tot cu majuscule am schimbat si fontul, si nici capslock nu este, dau funda la cine imi zice
Hei, am o nelamurire. Am de gand sa dau mai departe dupa ce termin liceul la Actorie sau regie si film, dar nu stiu cum sa ma decid ce sa aleg... vreau sa fiu un bun actor, dar vreau sa fac si filme.? (mai mult)
Imi puteti explica si mie va rog(site.filmulet.orice)cum fac o bratara alpha cu mai mult de 2 culori.:o3
Ce viata are un scriitor/poet?
Cum adaug mai multe aplicatii pe facebook la o pagina? vreau aplicatia BUNA VENIT!
Maine, marti 7 februarie se invata la liceul dimitrie cantemir iasi?
Stie cineva site-uri de poze frumoase de iubire? in afara de weheartit
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.