Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa stiu de unde se pot cumpara bilete pentru teatru ca cica direct de la teatru nu se poate. Am auzit ca la agentia teatreala sau asa ceva. Este adevarat? Dau funda pentru raspuns bun.
Stiti siteuri cu accesorii de unghii ieftine?
caut un documentar, un video numit "L'aventure juteuse des fruits" e francez si am nevoie urgent de el...accept link-uri orice sa fie bun. Dau funda 10! Mersi!
Care este cauza efect dintre. Politica promovata de Alexandru Ioan Cuza si abdicarea lui va rog mult
Vreau si eu exemple de personalitati care s-au nascut talentati, au o anumita aptitudine din nastere si exemple de personalitati care nu s-au nascut cu asa ceva, care au dobandit pe parcursul vietii o...? (mai mult)
Cartea "Intalnire tarzie" de Nicolae Velea merita citita? Ma refer strict la cei care au citit-o. Nu vreau raspunsuri de la mucosi care fug dupa funde cu raspunsuri in genul "eee suuperrr *pe naiba*". Intelegeti.;...? (mai mult)
Caut o parere avizata! Doresc sa imi fac o biblioteca mai speciala respectiv doresc o inchidere speciala si respectiv un control al umiditati si o temperatura constanta in interior m-ar interesa daca exista...? (mai mult)
Care este puterea executiva Funda ':d
Care este puterea legislativa? Funda:d( cel mai bun sa castige;) )
Am de facut o pictura la desen si am desenat o rama cum sa fac ca rama sa arate ca din lemn?
Dati-mi niste teme de dialocuri cu niste persoane mai in virsta.Primul primeste funda.
Hey... unde pot gasi notele la melodia asta...acordajul si tot. chiar am nevoie! http://www.youtube.com/watch?v=eXqPYte8tvc Multumesc!:*:x p. s:nu vreau sa fiu insistenta dar cu cat mai repede? (mai mult)
Are cineva cartea Maitreyi in biblioteca? Am citit-o si abia azi am aflat ca trebuie luate niste citate critice de la sfarsitul cartii si abia am returnat-o la biblioteca si am nevoie de ele maine. Va rog...? (mai mult)
Buna TPU ...as vrea sa desenez o schita cu mai multe detalii, vreo idee? funda :)
Hey! Doresc sa stiu daca se fac cursuri de balet pentru. incepatori in Timisoara! mersi :*.
:)Imi place foarte mult facultatea arte-design, mai ales web design, dar nu prea am talent la desen, si imi este frica la admitere, ce as putea sa fac? imi doresc mult sa intru la facultatea aceasta
Mi-am luat E-BOOK READER, Cine mai are? Nu sunteti de acord să facem o categorie special dedicată acestui subiect pentru a putea face schimb de idei/cărți/impresii?
Ce bloguri de iubire și dragoste cunoașteți? În afară de http://forum4you.ro
Hey! Cine stie cam cate poezii ar trebui sa contina un volum? Multumesc!^_^
Buna am nevoie neaparat de un link pentru un dictionar pentru expresii roman, online ^^ Funda ^^
Cum credti, de ce Mihai E minescu a pus 3 puncte de suspensie la titlul poeziei,, Fiind baiet, paduri cutreieram..."?
Cum credeti care ar fi avantajele, daca toate muzeele ar fi gratuite?
Cum se croseteaza? imi spuneti dau funda!
Care imi da verurile la Oda bucuriei?
am nevoie de caracteristicile textului literar. ma ajutati va rog? dau funda pentru cel mai bun raspuns :)
Vreau sa imi decorez camera intr-un mod inedit... vreau niste modele de tapet ceva, asa iesit din comun. Faza este ca tapetul trebuie sa fie in niste culori tari deoarece mobila mea este alba. dati-mi? (mai mult)
:D dati-mi si mie link-ul de unde pot sa imi fac cont pe skype Funda!
Stie cineva cand e olimpiada la romana faza judeteana in bacau? multumesc
(pentru cei de la scoala 11 din galati in principal), spuneti-mi si mie, va rog niste molecule...am maine testare si vreau sa mai exersez! de ex: CH4, HI, Na2S, etc
Hei, ma puteti ajuta cu niste arhitecti, sculptori si pictori din jud, Vreancea/? :D DAU FUNDA!
Care sunt clasele sociale ale spartei?
De unde pot descarca si eu filmul din care este acest trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=iwj4oQ2F5KI&feature=endscreen&NR=1.stie cineva? cu subtitrarea in romana
Hii TPU! :D Pentru cei care sunt la liceul Dinu Lipatti, in ce consta proba de actorie? As vrea sa dau la actorie si nu stiu ce probe sunt. Daca stiti puteti sa imi dati cateva detalii va rog? :D [Fundaa....? (mai mult)
Cum ar trebui sa picteze un copil de 10 ani?
Deci stie cineva de unde pot sa iau creion black prismacolor PC935? :o
am mai multe goblenuri de vanzare la pret accesibil cine este interesat de modele si marimi sa ma contacteze.
ma intereseaza si pe mine de unde pot descarca subtirarea in limba romana a filmelor :Avraam si Sara, Jeremiah, Faptele Apostolilor si Apocalipsa? Cine ma poate ajuta?
am si eu cateva intrebari : ce probe se dau atunci cand vrei sa intri in dinu lipatti(bucuresti) sectia canto popular. :)pentru ca la canto clasic e opera si nu-mi place :))), cine a dat probele...? (mai mult)
Ceva de citit care sa iti capteze atentia? o poveste interesanta ceva va rog:D sau carte, roman etc... dar nu ma luati cu scufita rosie, capra cu 3 miei etc!
Buna TPU imi spuneti ce joc sa ma joc sa fie frumos sa fie interesant si sa ii placa oricui(sunt baiat:))) FUNDA!
Hei TPU, ce înseamnă o valoare culturală? Mulţumesc.
Help! avem un concurs:SMARANDITA.si trebuie sa fac o presentare, frumoasa hazlie si comica totodata, va rog seriozitate.eu ma numesc ana vlas, as dori asa sa se termine prezentarea sub FORMA DE POEZIE
Ziceti-mi va rog mult 5 expresii cu cuvantul inima...Acum serios vorbesc ca eu nu am gasit atatea prin mintea mea, voi poate da! Si daca nu 5 poate 2/3 Multumesc mult:* p. s Este urgent! Vreau? (mai mult)
Poate o persoana sa devina dictator fara sprijinul institutiilor?
am facut banda desenata si as vrea so postez pe vreun site.stiti voi unul?
TPU ajutati-ma ce melodie canta abraham mateo cand canta la chitara cum se numeste
Ce inseamna Dalai Lama?
Trebuie sa fac pentru la desen, o pictura 3D. Aveti vreo idee. ce sa fac si cum sa fac? Fundaa :*
Unde pot sa gasesc comentariu " Horodiste " de Ion Druta. Multumesc anticipat!
Buna imi spune cineva cum sa fac invatatul sa imi fie mai usor pentru ca ma pun sa citesc si am impresia ca adorm si ma plictisesc si nu ma intereseaza ce scrie acolo ce sa fac sa pot invata mai bine? si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!