Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Pe loc Noaptea era caldă iar vara nu-ncepuse. Noapte mi-ar fi fost primul adăpost, dar vara decăzuse. "Hai să fugim!" şi cuvintele încă îi ardeau pe buze. Un cerc mecanic îşi...? (mai mult)
Cine imi poate da o schema de crosetat martisorm, simpla si frumoasa
Cand o sa apara filmul GAZDA de Stephenie Meyer?
Cum credeti? care ar fi avantajele, daca toate muzeile ar avea intrare gratuita?
Cum se numesc suporturile acelea micute de la pandantive, acelea prin care se introduce unul din capetele lantisorului?
Cate carti a scris Stephenie Meyer? Si ce carti urmeaza sa scrie?
Puteti sa imi spuneti si mie ce este "Em/Ev" si "EdAnt" de aici http://ihr.valahia.ro/orar/index.html va rog?
Imi poate da cineva informatii despre fratii lui Ion Creanga?
As vrea si eu un program care sa pot scoate video si/sau voce dupa melodie. Daca stiti numele please ori aici ori la id:dinca_ionut_10@yahoo.com.FUNDA!
Am cautat anul trecut pe cineva care sa-mi faca si mie un tatuaj pe tot spatele cu aripile lui Tyrael din Diablo II. mai exact aceste aripi:http://www.youtube.com/watch?v=phYVUcMw9JY Am fost la un salon...? (mai mult)
De unde pot downloada un program de editat poze si sa fac si colaje?
Imi da-ti o lista cu cantareti romanii?(nu formati)!
ma puteti ajuta cu ceva? trebuie sa descriu un lac stiti voi expresii frumoase etc. puteti sa imi dati niste idei sau daca gasiti pe net ca asa cum am cautat eu nu am gasit nimic! iar daca ma puteti...? (mai mult)
Cum iti poti strica ochii mai repede (numa pentru a evita acele lucruri) Funda:D(la raspunul cel mai bun)
Buna TPU ce situri stiti? unde ati poti expune desenele sa le vinzi stiam unul si erau ma multe desene in creon cine ma ajuta are funda si vot dar in afara de desenatori. ro sau desene. net
Cum adica ce sugereaza explicit?(desenul, textul, etc.)
Imi puteti spune si mie niste poezii frumoase? care voi credeti ca sunt minunate? mersi mult! FUNDA!
Ce parere aveti de fotografia aceasta? http://www.comunitatefoto.ro/fotografii/fotografii-macro/Albastrita1153/
Vreau si eu proverbe despre prietenie cat mai multe. Dau dunda:D
Am auzit ca Aida Esparza, este o compozitoare, vreau sa aflu cat mai multe despre aceasta persoana daca se poate, funda, mersi.
Salut tuturor la scoala punem in scena doua loturi de I.L.Caragiale, iar eu sunt d-l capitan Pandele si nu gasesc rol ma poate ajuta cineva plz... MS MULT(anticipat)
Deci vreau sa va intreb de ce?
La reclame, la IQ test, chiar la TPU este o fata care se invarte si intreaba in ce directie se invarte.Am nevoie de ajutor, nu cumva se schimba rotatia? (si daca gasiti imaginea sa mi-a dati cu [img]...? (mai mult)
Buna seara TPU! Credeti ca Faust este prea "grea" pentru clasa a-VIII-a? Mulrumesc.
Am niste timbre vechi si cecuri de bani printz eugen asa scrie pe ele unde asi putea sa le postez ceva site-uri
Ascultati muzica clasica? Daca nu, de ce? Ati incercat vreodata? Ce impresie v-a lasat? Ce parere aveti despre persoanele tinere care marturisesc ca adora acest gen de muzica? ( Posibil sa mai fi postat...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste site0uri cu desene in creion cu fete fashion, ca am si eu chef sa desenez! Mersii, Fundaa :-h
Mi-am activat de 5 minute internetul pe telefon si cand dau sa intru zice ca hostul solicitat nu a fost casit dc?:(((((c sa-i fac
Imi puteti da descrierea unei case traditionale japneze? plsss! funda si repede!
Vreauu si eu niste statusuri fruumoase!:X:X
URGENT! DAU FUNDA! Dati-mi si mie idei de piese de teatru pentru scoala amuzante accept orice site-uri, filmulete, chiar si idei (doar nume de piesa) pentru ca imi va veni mie o idee. Sunt in clasa a...? (mai mult)
Cine poate sa-mi dea si mie o imagine in care doua fete se tin de mana si merg. Dar sa se vada din spate. Funda
Hey...cine imi da si mie un site de unde pot lua multi gems?! fundytza! ^_^
As avea nevoie de romanul "Mara" integral. Multumesc anticipat! (fundita)
Privet! dati-mi va rog idei de filme interesante, de dorit din anul2011-12...merci anticipat
Cu ce pot face imaginile pentru DeviantArt? Mai ales anime...
~Pentru ca mai ai nevoie de medicamente si pentru creier~ http://fereastracatreteatru.blogspot.com/
Am o intrebare are cineva un link cu raspunsurile de la etapa judeteana romana clasa 9 2011? funda si vot:D
Am o problema de matmatica clasa a 4a cine mi-o rezolva primeste Funda! Deci suna asa: Intr'un Magazin de paini intra primul client si cumpara:o treime din cantitatea painilor + 8 paini. al 2 lea cumpara:...? (mai mult)
am o tema la info si am de scris in limbaj pseudocod cate cifre divizibile cu 3 are un nr x, cum fac? va rog, care se pricepe la info, funda pentru cel mai bun:*
Imi puteti da niste poze cu fete care pleaca de acasa sau care se cearta cu parintii lor?
Hey, TPU, ce carte sa fac cadou unei profesoare? Ceva deosebit; poate fi o carte cu citate de dragoste, iubire, vis. Daca stiti ceva mai deosebit, va rog ajutati`ma!
Cine stie niste site-uri care te invata a desena dau funda
Vreau să-i fac un cadou mamei de 8 martie... aştept idei!
Caut si eu Povesti nemuritoare Vol. 32 Editura Ion Creanga, dar nu o gasesc pe internet. Stiti cumva de unde o pot cumpara online?
Cum se analizeaza in casa a 4 a un adjectiv? fUNDA PLUS VOT!
Cineva care vrea sa scrie romane sau alte texte? puteti sa-mi lasati id-urile.
Daca sangele incalzeste corpul... ce incalzeste sangele?
nu stiu daca am nimerit categoria, dar vreau sa stiu si eu tipuri de specii de fluturi diurni si nocturni.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!